- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #38.721
Bütün fallarinda aynı olumsuz negatiflik olduğu için pek de fark etmiyor :) bana 1 Haziran için verdiği vade patladı.Durrin hangi fallarda iyi?
İyi sevindim bari,her şeyi olumsuz bana;aşk,sağlık,para,kariyerBütün fallarinda aynı olumsuz negatiflik olduğu için pek de fark etmiyor :) bana 1 Haziran için verdiği vade patladı.
Ay sakın takılma bana da öyleydi asla çıkmadıİyi sevindim bari,her şeyi olumsuz bana;aşk,sağlık,para,kariyer
Okurken kendimi aşağı atmayı düşündüm
Onun olayı bu ya, kadın negatiflik kraliçesi resmen. Hiç takılma. Bana 2. Falda o kadar yuvarlama konuştu ki soru kısmında eleştirdim diye engelledi bi deİyi sevindim bari,her şeyi olumsuz bana;aşk,sağlık,para,kariyer
Okurken kendimi aşağı atmayı düşündüm
Kredimi ne yapayım ya kime baktirayim?Hisli ve peralina enerji uymadi diyerek iptal ettiler. 2 hafta içinde ben şimdi krediyi ne yapayım boşu boşuna fal mı baktirayim? Şu an hayatımdaki en önemli tek bir konuyu soruyorum neyin enerjisine ihtiyaç duyuyorlar Baba Vanga mısınız siz? Krediyi geri alabilsek keşke.
Onun bilmem kaçıncı hesabı bu belli değil, altıncıhisleriolan mı neydi o, resmen milletle kafa buluyor ve Tellwe yönetimi yine ayakta uyuyor.Falprensesi çok kötü baktı ya,resmen sallamış.İstediğin olacak deyip deyip durdu.
Hiç bir şey bildiği yok.İade istedim,dönüş de olmadı.
Lunara da iki gündür çevrimiçi olmadı.Ondan dolayı falcı değiştirmiştim zaten.
İademi de reddetmiş,keşke olumsuz yorum yapsaydım.Onun bilmem kaçıncı hesabı bu belli değil, altıncıhisleriolan mı neydi o, resmen milletle kafa buluyor ve Tellwe yönetimi yine ayakta uyuyor.
Fallawyu, Demet8888 falan baktırdın mı? Demetin şu an bekleyen 12 falı varİademi de reddetmiş,keşke olumsuz yorum yapsaydım.
Telwe yi komple sildim ben.Geçen yıldan beri baktırdığım fallarda bir tane bile tutturan olmamış.
Fallawyou fena değilFallawyu, Demet8888 falan baktırdın mı? Demetin şu an bekleyen 12 falı varben geçen hafta baktırdım çok beğendim. Fallawyu da beğeniyorum vadeleri daha gelmedi ikisinin de.
Demet inanılmaz pembeciydi ondan o kadar sıra var kaç yıl önce baktırmıştım ,fallawyuda çıkmadı malesef ,Durrinin ilk falı çıkmamıştı 2 ay önceki falında dediği vadede ucundan bişey çıktı tesadüfte olabilirFallawyu, Demet8888 falan baktırdın mı? Demetin şu an bekleyen 12 falı varben geçen hafta baktırdım çok beğendim. Fallawyu da beğeniyorum vadeleri daha gelmedi ikisinin de.
Bide kahinabla denemedim pembeci mi isabetli mi baktıran var mıSelam kızlar dayanamadım yine 400 tl yükledim ama kime atacagımı şaşırdım çoğuna da baktırdım mucizehis diye birini gördüm hiç atmamışım atanınız var mı isabetli mı ona göre deneyeyim ya da tutan öneriniz var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?