tellwe.com'da bakılan fallar!

Hisli ve peralina enerji uymadi diyerek iptal ettiler. 2 hafta içinde ben şimdi krediyi ne yapayım boşu boşuna fal mı baktirayim? Şu an hayatımdaki en önemli tek bir konuyu soruyorum neyin enerjisine ihtiyaç duyuyorlar Baba Vanga mısınız siz? Krediyi geri alabilsek keşke.

Durrin bana daha önceki falında diyerek aklımdaki kişiden bahsetmiş
Bir sene önce baktırmıştım ona ve hayatımda biri yoktu o zaman.
Sanırsam bana uymadı falı.

İyi sevindim bari,her şeyi olumsuz bana;aşk,sağlık,para,kariyer
Okurken kendimi aşağı atmayı düşündüm
Onun olayı bu ya, kadın negatiflik kraliçesi resmen. Hiç takılma. Bana 2. Falda o kadar yuvarlama konuştu ki soru kısmında eleştirdim diye engelledi bi de kibirden ölüyorlar.

Kredimi ne yapayım ya kime baktirayim?

Onun bilmem kaçıncı hesabı bu belli değil, altıncıhisleriolan mı neydi o, resmen milletle kafa buluyor ve Tellwe yönetimi yine ayakta uyuyor.

Onun bilmem kaçıncı hesabı bu belli değil, altıncıhisleriolan mı neydi o, resmen milletle kafa buluyor ve Tellwe yönetimi yine ayakta uyuyor.
İademi de reddetmiş,keşke olumsuz yorum yapsaydım.
Telwe yi komple sildim ben.Geçen yıldan beri baktırdığım fallarda bir tane bile tutturan olmamış.

İademi de reddetmiş,keşke olumsuz yorum yapsaydım.
Telwe yi komple sildim ben.Geçen yıldan beri baktırdığım fallarda bir tane bile tutturan olmamış.
Fallawyu, Demet8888 falan baktırdın mı? Demetin şu an bekleyen 12 falı var ben geçen hafta baktırdım çok beğendim. Fallawyu da beğeniyorum vadeleri daha gelmedi ikisinin de.

Fallawyu, Demet8888 falan baktırdın mı? Demetin şu an bekleyen 12 falı var ben geçen hafta baktırdım çok beğendim. Fallawyu da beğeniyorum vadeleri daha gelmedi ikisinin de.
Demet inanılmaz pembeciydi ondan o kadar sıra var kaç yıl önce baktırmıştım ,fallawyuda çıkmadı malesef ,Durrinin ilk falı çıkmamıştı 2 ay önceki falında dediği vadede ucundan bişey çıktı tesadüfte olabilir

Selam kızlar dayanamadım yine 400 tl yükledim ama kime atacagımı şaşırdım çoğuna da baktırdım mucizehis diye birini gördüm hiç atmamışım atanınız var mı isabetli mı ona göre deneyeyim ya da tutan öneriniz var mı

Bide kahinabla denemedim pembeci mi isabetli mi baktıran var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…