tellwe.com'da bakılan fallar!

Serüven geri dönmüş, geçmiş yıllarda burada çok adı geçiyordu baktiranlar yorum yaparsa çok iyi olacak onu bilmeyen yeni fal meraklilari için.
Ben kitap falı baktırmıştım bir yılı geçti. Vallahi bildiği bir şey olmadı saçma sapan olmayacak şeyler söylemedi ama herkese diyebileceği şeylerdi ve dediklerin hiçbirisi de çıkmadı.

Serüven geri dönmüş, geçmiş yıllarda burada çok adı geçiyordu baktiranlar yorum yaparsa çok iyi olacak onu bilmeyen yeni fal meraklilari için.
Çok uzun yıl oldu baktırmıstım ben bana balık tutmayı seven senden yaşça büyük bırıyle evlenıceksın demıstı esımle aramda 2 yaş var balık vs ile de ilgisi yok

Lunara dönmüş, farklı fallar açmış 100 yapmış. Pera kuzenime ve arkadaşıma bakmadı, birine sorduğun soruya odaklanamadim diğerine enerji almadım demiş ya çok nazlı çıktı

Lunara dönmüş, farklı fallar açmış 100 yapmış. Pera kuzenime ve arkadaşıma bakmadı, birine sorduğun soruya odaklanamadim diğerine enerji almadım demiş ya çok nazlı çıktı

heh aferin ona gunlerce bekledim yoktu fallari kapaliydi filan beklemekten vazgecip baskalarina baktirdim ve donmus mu 2 ay once 100e baktirmistim fiyati ayni
peraya net soru sormayinca bakmiyo. hele soru sormazsan hic bakmiyo. cevremde detayli sorusu olan herkese bakti ben detay vermedim iliskimin gidisati icin dedim guncel durumu belirtmemisim diye enerji alamamis guncel durumdan yuruyecektim diyememis

Ablam genel fal istedi ve baktı

Ben de yönlendirdiğim kişiler de tek soru ve detaylı sorduk ama beni zaten iptal ettigi ve iki kere de zaman aşımı olduğu için 4. de baktı diğerleri de dediğim gibi yok soruya uyumlanamadim, yok enerjim uymadı vb. demiş.

ben 2 kere denedim daha ugrasamam. hem para veriyoruz hem baksin diye pesinde mi kosalim

Lucky01 diye biri var kredim bitsin diye attım kağıttan okumuyorsa ben de bir şey bilmiyorum. Shayla diye birine de gönderdim o da sorudan yürümüş aynı şeyi 5 kere farklı cümlelerle demiş.
Peraya baktırmadım yıllar önce 2 farklı konuda biri olumlu biri olumsuz demişti öyle de olmuştu olumsuz dediği konu hakkında bir şey soracaktım modum düşer diye Eskilerden yeşilçingene vardı bilen var mı? farklı siteye mi geçti özel mi devam ediyor?

Peraya zar zor baktırdım olumsuzdu ve öyle bekletiyor ki bakana kadar enerji değişti bir iki ufak gelişme oldu zaten, tekrar fal atınca enerji alamadım deyip reddetti. Lunara da aynı şekilde çok bekletiyor ne heves ne enerji kalıyor. İkisine de atmam bir daha.

ben baktıralı çok uzun yıllar oldu vakitli mi döndü bekletti mi hatırlamıyorum da falı güzeldi uzundu emek vermişti biraz dobraydı olumsuzda. 6-7 yıl kadar önce çok aşırı baktırırdım herkese.geçen bu sürede paralı 4-5den fazla baktırmamışımdır. kredimi de bitirdiğime göre kimse için tekrar kredi almayacağım.
Kariyer ile ilgili bocaladığım bir dönemdeyim ama ilişki konusunda fal baktırmaya değmiyormuş inanın. Zihin bulanıklığından başka bir şey değil

Kesinlikle haklısınız. Psikolojik bir tutunma, bir limana sığınma isteği. Yargısız olarak konuşabilme ve cevap alabilne özgürlüğü. Nokta atışları yapabilen, kendi enerjime uyumlanan falcilarla guzel bir denge kurdum bir kac ayda bir rahatlama adına baktiriyorum ama o kadar.

Faldan çok şey beklemiyor ve sanıyorlar ki falcı pozitif konuşursa pozitif gelişme olacak. Alakası yok.

Fal bir yol haritasidir, ihtimaller seçenekleridir,hele ki tarot kartlari asla tarih vermez. Kolay ulaşılır olmak ve en önemli sorunu birileriyle özgürce konuşabilmek bu sektörü besliyor.

Dediğim gibi bir fal paketi aldim peradan bakana kadar yok enejri uymadı o oldu bu oldu diye diye günlerce erteledi bu süreçte enerji değişti, konuyla ilgili gündem değişti bu durumda bakılan fal ne kadar iyi sonuç verebilir? Değişen gündemi söyleyeyim daha sağlıklı sonuç alayım diyorsun yine günlerce bekletiyor ya da enerji alamıyor vb

Süreç çok zarar görüyor, yapılan seçimlere yansıyor bu durum. Tekrar ediyorum arada uyum yakalanan, enerji akışının güzel oldugu 1-2 falcı dışında abartmaya gerek yok. Bundan fazlası profesyonel destek almaya giriyor zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…