- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #38.801
Aa :) ya emin olamadım ben de bildiği şeyler de var bilemediği neyse o fiyata iyiydi yine de
Ben kitap falı baktırmıştım bir yılı geçti. Vallahi bildiği bir şey olmadı saçma sapan olmayacak şeyler söylemedi ama herkese diyebileceği şeylerdi ve dediklerin hiçbirisi de çıkmadı.Serüven geri dönmüş, geçmiş yıllarda burada çok adı geçiyordu baktiranlar yorum yaparsa çok iyi olacak onu bilmeyen yeni fal meraklilari için.
Soruya adam gibi odaklanmıyo uzun bakıyo ama ilerletmek istiyosun yanı diyosun ben ne sordum sen ne diyosun diye bazen :) ama ucuz olduğu ıcin baktırılabılırNarinde dün bayağa sıra vardı? Beğenen beğenmeyen var mı? Bana fena değil gibiydi.
Çok uzun yıl oldu baktırmıstım ben bana balık tutmayı seven senden yaşça büyük bırıyle evlenıceksın demıstı esımle aramda 2 yaş var balık vs ile de ilgisi yokSerüven geri dönmüş, geçmiş yıllarda burada çok adı geçiyordu baktiranlar yorum yaparsa çok iyi olacak onu bilmeyen yeni fal meraklilari için.
Lunara dönmüş, farklı fallar açmış 100 yapmış. Pera kuzenime ve arkadaşıma bakmadı, birine sorduğun soruya odaklanamadim diğerine enerji almadım demiş ya çok nazlı çıktı
Ablam genel fal istedi ve baktıheh aferin ona gunlerce bekledim yoktu fallari kapaliydi filan beklemekten vazgecip baskalarina baktirdim ve donmus mu2 ay once 100e baktirmistim fiyati ayni
peraya net soru sormayinca bakmiyo. hele soru sormazsan hic bakmiyo. cevremde detayli sorusu olan herkese bakti ben detay vermedim iliskimin gidisati icin dedim guncel durumu belirtmemisim diye enerji alamamisguncel durumdan yuruyecektim diyememis
Ablam genel fal istedi ve baktı
Ben de yönlendirdiğim kişiler de tek soru ve detaylı sorduk ama beni zaten iptal ettigi ve iki kere de zaman aşımı olduğu için 4. de baktıheh aferin ona gunlerce bekledim yoktu fallari kapaliydi filan beklemekten vazgecip baskalarina baktirdim ve donmus mu2 ay once 100e baktirmistim fiyati ayni
peraya net soru sormayinca bakmiyo. hele soru sormazsan hic bakmiyo. cevremde detayli sorusu olan herkese bakti ben detay vermedim iliskimin gidisati icin dedim guncel durumu belirtmemisim diye enerji alamamisguncel durumdan yuruyecektim diyememis
Ben de yönlendirdiğim kişiler de tek soru ve detaylı sorduk ama beni zaten iptal ettigi ve iki kere de zaman aşımı olduğu için 4. de baktıdiğerleri de dediğim gibi yok soruya uyumlanamadim, yok enerjim uymadı vb. demiş.
Tavırları çok saçma gerçekten.ben 2 kere denedim daha ugrasamam. hem para veriyoruz hem baksin diye pesinde mi kosalim
Bekletiyor ama aşırı özen gösteriyor.Demet888 kısa sürede bakiyor mu
Peraya zar zor baktırdım olumsuzdu ve öyle bekletiyor ki bakana kadar enerji değişti bir iki ufak gelişme oldu zaten, tekrar fal atınca enerji alamadım deyip reddetti. Lunara da aynı şekilde çok bekletiyor ne heves ne enerji kalıyor. İkisine de atmam bir daha.Lucky01 diye biri var kredim bitsin diye attım kağıttan okumuyorsa ben de bir şey bilmiyorum. Shayla diye birine de gönderdim o da sorudan yürümüş aynı şeyi 5 kere farklı cümlelerle demiş.
Peraya baktırmadım yıllar önce 2 farklı konuda biri olumlu biri olumsuz demişti öyle de olmuştu olumsuz dediği konu hakkında bir şey soracaktım modum düşer diyeEskilerden yeşilçingene vardı bilen var mı? farklı siteye mi geçti özel mi devam ediyor?
ben baktıralı çok uzun yıllar oldu vakitli mi döndü bekletti mi hatırlamıyorum da falı güzeldi uzundu emek vermişti biraz dobraydı olumsuzda. 6-7 yıl kadar önce çok aşırı baktırırdım herkese.geçen bu sürede paralı 4-5den fazla baktırmamışımdır. kredimi de bitirdiğime göre kimse için tekrar kredi almayacağım.Peraya zar zor baktırdım olumsuzdu ve öyle bekletiyor ki bakana kadar enerji değişti bir iki ufak gelişme oldu zaten, tekrar fal atınca enerji alamadım deyip reddetti. Lunara da aynı şekilde çok bekletiyor ne heves ne enerji kalıyor. İkisine de atmam bir daha.
Kesinlikle haklısınız. Psikolojik bir tutunma, bir limana sığınma isteği. Yargısız olarak konuşabilme ve cevap alabilne özgürlüğü. Nokta atışları yapabilen, kendi enerjime uyumlanan falcilarla guzel bir denge kurdum bir kac ayda bir rahatlama adına baktiriyorum ama o kadar.ben baktıralı çok uzun yıllar oldu vakitli mi döndü bekletti mi hatırlamıyorum da falı güzeldi uzundu emek vermişti biraz dobraydı olumsuzda. 6-7 yıl kadar önce çok aşırı baktırırdım herkese.geçen bu sürede paralı 4-5den fazla baktırmamışımdır. kredimi de bitirdiğime göre kimse için tekrar kredi almayacağım.
Kariyer ile ilgili bocaladığım bir dönemdeyim ama ilişki konusunda fal baktırmaya değmiyormuş inanın. Zihin bulanıklığından başka bir şey değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?