• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tellwe.com'da bakılan fallar!

seruven cidden bildigimiz seruven olmayabilir mi ya? arkadasima upuzunn fal bakmis seruven hem o kadar uzun bakmaz hem de uslubu filan cok cok farkli. seruvene yillardir baktiririm bana cok degisik geldi. kayboldugu surede kendini degistirmediyse hesabi degistirmis 😂

seruven cidden bildigimiz seruven olmayabilir mi ya? arkadasima upuzunn fal bakmis seruven hem o kadar uzun bakmaz hem de uslubu filan cok cok farkli. seruvene yillardir baktiririm bana cok degisik geldi. kayboldugu surede kendini degistirmediyse hesabi degistirmis 😂
bende öyle düşünüyorum baktırmadım ama seruven cok uzun zmndr yoktu profil resmi fln da farklı

bende öyle düşünüyorum baktırmadım ama seruven cok uzun zmndr yoktu profil resmi fln da farklı
forumda yazilmisti sen mi yazmistin hatirlamiyorum. Bana da dondugu gun destan gibi bakmisti seruvenin şimdiye kadarki fallarinin toplami o kadar uzun degildir😂 uslubu cok farkli. bikac gundur duvarinda indirim duyurulari yapiyo filan. seruven bunla ugrasmaz ya

Ben baktırdım bence aynı serüven

forumda yazilmisti sen mi yazmistin hatirlamiyorum. Bana da dondugu gun destan gibi bakmisti seruvenin şimdiye kadarki fallarinin toplami o kadar uzun degildir😂 uslubu cok farkli. bikac gundur duvarinda indirim duyurulari yapiyo filan. seruven bunla ugrasmaz ya
bi de kitap falı acık değil

Beni bunalıma sokmuştu neyse ki bana da çoğu çıkmadı
Beni de peralina çok etkilemişti, onun fallarından çıkan var mı acaba?

peralina siteden ayrılmadan önce baktığı kişilerin falları ne oldu?

Nelifer i önerir misiniz?
Ben öneririm seviyorum nelifer i. duruşu, tarzı, saygısı, özeni hep aynı. Benim için süreci çok güzel ifade ediyor her zaman ama 1.5-2 ay arayla baktırdım hep, üstüste atmadım hiç.

Back
X