• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tellwe.com'da bakılan fallar!

aysimayi denedim. hayatimda baktirdigim en yuzeysel faldi neyseki pahali degil. en ufak detay yok. senin beklentilerin var evlenmek istiyosun ama adam istemiyo flort olarak kalsin istiyo demis evlilik teklifini reddeden bendim adam flort filan istemiyo zaten kac senelik iliskide neyin flortu😂 cinsellik yasarsan evlenemezsiniz demis:D lutfen aglamayi birakin aglarsam kalpten hisseder doner diyosunuz ama yapmayin mutluluk geliyo adam geliyo demis. fazlasiyla sacma bi fal :D

aysimayi denedim. hayatimda baktirdigim en yuzeysel faldi neyseki pahali degil. en ufak detay yok. senin beklentilerin var evlenmek istiyosun ama adam istemiyo flort olarak kalsin istiyo demis evlilik teklifini reddeden bendim adam flort filan istemiyo zaten kac senelik iliskide neyin flortu😂 cinsellik yasarsan evlenemezsiniz demis:D lutfen aglamayi birakin aglarsam kalpten hisseder doner diyosunuz ama yapmayin mutluluk geliyo adam geliyo demis. fazlasiyla sacma bi fal :D
Ben de denedim herşeyi olduğu gibi bildi gelişme olunca sonuç için bakarız tekrar dedi

Adı ne ben bulamadım
Ama kimseye tavsiye veremem yani evet benim de çok iyi bildiğim teyidi olan şeyleri söyledi fakat gelecek çıkar çıkmaz ayrıca diğer arkadaşa uymamiş. Burda aslında falcilari istişare ederken mesela bana çıkanlar başka kimlere çıkıyorsa enerjimiz uyumlu demek mi acaba ona göre mi atsak bunu düşünüyorum.

Ronan 35 dakikalık ses kaydı göndermiş, tellwe tarihinde böyle bir yorum almadım 😳

Ronan ihtimalden ibaret. Sonuç ve netlik beklemeden ihtimaller içinde delirmek için birebir. Falla alakası yok bence onun insana ekstra stres pompalıyor.

Back
X