- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #39.541
Ben de denedim herşeyi olduğu gibi bildi gelişme olunca sonuç için bakarız tekrar dediaysimayi denedim. hayatimda baktirdigim en yuzeysel faldi neyseki pahali degil. en ufak detay yok. senin beklentilerin var evlenmek istiyosun ama adam istemiyo flort olarak kalsin istiyo demis evlilik teklifini reddeden bendim adam flort filan istemiyo zaten kac senelik iliskide neyin flortucinsellik yasarsan evlenemezsiniz demis lutfen aglamayi birakin aglarsam kalpten hisseder doner diyosunuz ama yapmayin mutluluk geliyo adam geliyo demis. fazlasiyla sacma bi fal
Ben de denedim herşeyi olduğu gibi bildi gelişme olunca sonuç için bakarız tekrar dedi
Adı ne ben bulamadımBen de denedim herşeyi olduğu gibi bildi gelişme olunca sonuç için bakarız tekrar dedi
Adı ne ben bulamadım
Ama kimseye tavsiye veremem yani evet benim de çok iyi bildiğim teyidi olan şeyleri söyledi fakat gelecek çıkar çıkmaz ayrıca diğer arkadaşa uymamiş. Burda aslında falcilari istişare ederken mesela bana çıkanlar başka kimlere çıkıyorsa enerjimiz uyumlu demek mi acaba ona göre mi atsak bunu düşünüyorum.Adı ne ben bulamadım
Canım sen Duru görü mü baktırdın sana da aura bilgi taşıma bakıyorum dedi miBana evet bildi diyebilecegim tek nokta olmadi
Canım sen Duru görü mü baktırdın sana da aura bilgi taşıma bakıyorum dedi mi
Tamam ay taşı nedense aura diye hatırladımdurugoru evet. bana ay tasi dedi. adamin tipini tarif etmis o da uymadi. cevap kisminda belirttim cok tatli karsilik verdi ama bakimi da uysa daha iyiydi
Duru görü seçip ondan sonra yorumcu seçe basınca çıktı bende başka fal bakiyor mi bilmiyorumBen lenfisini bulamadım gitmiş sanırım
Bana da 34 dk ama baştan sona tek bir doğru cümlesi yoktuRonan 35 dakikalık ses kaydı göndermiş, tellwe tarihinde böyle bir yorum almadım
Olabilir de olmayabilir de demiş sürekliBana da 34 dk ama baştan sona tek bir doğru cümlesi yoktu
2014 ten beri fal baktiriyorum valla denemediğim azdır tellwede bir de bunu deneyeyim dedim kaşımi gözümü bildi deyince burdan biri. Yani ben beğendim ama bakalım nolacakHer hıyarım var diyene tuzla koşmayın ya..
Bir de diyor ki ben böyle derim o an falda öyle görünür ama adamın fikri değişir vs. Ama anlık tek bir doğru cümlesi bile yoktu ki bir de ileriyi bilsinOlabilir de olmayabilir de demiş sürekli
Kime dedin ?Her hıyarım var diyene tuzla koşmayın ya..
HepimizeKime dedin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?