- 28 Mart 2013
- 800
- 315
- 358
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #7.081
kızlar annaperanna mıdır nedir ismini unuttum ona fal baktırdım kahve. Gerçekten 5 liraya rağmen oldukça uzun yazmıştı hemde haddinden uzun. Bunun çoğunluğu karakter analiziydi ancak çoğu falcıya göre çok daha iyi bildi beni. Biraz geçmiş ve gelecekten de bahsetti bekleyip görücez :)
Daha bir sürü falcı var ama hepsini yazmaya erindim.Ama orada gördüğünüz bütün falcılara göre biz çok mutlu olacaktık. Evlenecektik. Bütün sorunlar bitecekti. Hiç bir şey düzelmedi. Her şey daha kötüye gitti. Hatta şu an birbirinden nefret eden iki insan haline geldik.
İster baktırın ister baktırmayın. Ama sakın bel bağlamayın.
Bu kadar. Umarım siz mutlu olursunuz.
Mesajları karıştırırken sizi gördüm. Fal çıktı mı acaba? :)Ya selena bende mükemmeldi. Yani birebir tarif nasıl yapar aklım almıyor. Yani herşeyiyle durumu tam olarak anlatmış. Kiraze'de aynen öyle güzel tespitler yapmış. Beklemeni tavsiye ederim Selena için. Klotho çok girmiyor galiba. Ama böylede uzun süre bekleyince tadı kaçıyor ya. Bugün hiç girmedi siteye.
bence tellweden gitti o.. veya tamamen bıraktı kimbilirFama yı falcılar arasında göremeyen bir tek ben miyim? yok o da mı gayba karıştı ...
Tamamen bırakabilirim demişti zaten .belkide bırakmıştır ama yazardı duvarina.bence tellweden gitti o.. veya tamamen bıraktı kimbilir
Medyumselena'nın dediklerinden çıkan var mı içinizde?
Sevimli biri, enerjisi çok güzel ama bazı yerlerde benim asla yapmayacağım birşeyi söylemiş.
Zamana bırakmak en iyisi sanırım bu arada kendisini öneriririm diğerlerine 10-15 vereceğime bundan sonra 1 kere ona baktırırım.
Medyumselena'nın dediklerinden çıkan var mı içinizde?
Sevimli biri, enerjisi çok güzel ama bazı yerlerde benim asla yapmayacağım birşeyi söylemiş.
Zamana bırakmak en iyisi sanırım bu arada kendisini öneriririm diğerlerine 10-15 vereceğime bundan sonra 1 kere ona baktırırım.[/QUOTE
Bende çıkanlar olmuştur ama nihai sonuç için henüz çıkmadı
Prenses geri dönmüşAlstar fena patlamış ama annemle bana aynı fali yollamışsınız diyor biride bakın birde kim var alstar yorumlarında
prenses34
çok doğru sölüyosunuz ve beni bire bir anlatmışsınız.peki ben vedat beyle barışıpda görüşücekmiyim?nezaman görüşcem?vedat borçlarını ödeyip bidaha kumar oynamıcak dimi?hastanede güvenlik işi yapıyorum.iş değişikliği yapacakmıyım yılbaşından sonra?yada istediğim biyerde güvenlik işimi yapacam?işyerinde benden hoşlanan biri var çok ilgili benle.onumu seçsem napsam bilmiyorum.kimle evlencem ben?
Alstar fena patlamış ama annemle bana aynı fali yollamışsınız diyor biride bakın birde kim var alstar yorumlarında
prenses34
çok doğru sölüyosunuz ve beni bire bir anlatmışsınız.peki ben vedat beyle barışıpda görüşücekmiyim?nezaman görüşcem?vedat borçlarını ödeyip bidaha kumar oynamıcak dimi?hastanede güvenlik işi yapıyorum.iş değişikliği yapacakmıyım yılbaşından sonra?yada istediğim biyerde güvenlik işimi yapacam?işyerinde benden hoşlanan biri var çok ilgili benle.onumu seçsem napsam bilmiyorum.kimle evlencem ben?
Alstar fena patlamış ama annemle bana aynı fali yollamışsınız diyor biride bakın birde kim var alstar yorumlarında
prenses34
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?