- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.215
- 423
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #8.481
Kredi kartı kullandım çoğu kez bir sorun olmadı, vıa mı mastercard mı ?Dostlar ben kredi kartiyla kredi alamiyorum, kredi miktarina tiklayinca benim sayfama yonleniyor. Var mi benzer problem yasayan?
Saraylı bir kere bakmıştı bana, iyiydi aslında ama fal alımı kapalı şu an.Geri cekemiyoruz tatlim sarayliyi denedin mi istersen ruhaniye dene bana kimsenin fali cikmadi benden kaynakli olabilir
Dostlar ben kredi kartiyla kredi alamiyorum, kredi miktarina tiklayinca benim sayfama yonleniyor. Var mi benzer problem yasayan?
Kredi kartı kullandım çoğu kez bir sorun olmadı, vıa mı mastercard mı ?
Kime baktıracaksın :)
kime atcan tellwede
Eyifere aticam dostlar
çıktı mı sana sen pek tellweye atmazdın şaşırdım doğrusu
Canikom ben aslinda tellweseverdim, cunku sasirtici , degisik falcilar olabiliyor, lakin bugunlerde iyi bakan kimse kalmadi artik. Iyi bakanlarin hepsi birakti.
Eyifer iyi bakanlardan, tavsiye ederim.
aman kahvesi 40 mış ayol nasıl kahve otarot da iyi midir tarot yollarım faturam dönünce
Guzel bakiyor tarota da.
Arkadaşşar dün gece fal alemde ayline yolladım falımı 1saat 10 dakika sonra mail geldi yorumcu kabul etmemiş sorduğum soruyu sağlıklı bulmuyormuş.. mailimde başka bir kullanıcı belirtmemi ona aktarmalarını ya da kredimi geri almamı söylemişlerdi.. bende başka bir kullanıcı isimi verdim fakat beni NAİRA ŞUMAN a aktardılar ve bu yorumcu müsait diye sormadan hemen ona yollamıslar falımı. okadar özensiz boş konuşmuş ki ikidir parama yazık oluyor bende değerlendirmeye beğenmediğimi dobra dobra yazıverdim.. :) yorumcu bana emeğe saygızlık etmişsin duymak istediklerini söyleyecek bir yorumcu bulmalısın. istediklerini söylemeyince emeğe saygısızlık etmek ise hoş değil. Yazmış ama gerçketen bu falı ben herhangi bir çicekçi ablaya bile baktırabilirdim.. Bu akşam başka birini denemeyi düşünüyorum. Napsam :)) hahhah
bilgehatun fena degılBenim yine fal baktırasım geldi... En fazla 10 krediye kime baktırsam acaba? Bir öneriniz var mı?
kızlar bende fal baktrcam ama telefon faturama eklemek ıstıorm pay kartm yokBelis bence de sallamasyon. Jokerr denen kişi de kısa bakıyormuş galiba.
Kısa ve öz bakıyorum diye zırvalayan tipleri anlamıyorum.
Bence uzun ve detaylı olmalı.
En çok da mercury'i merak ediyorum.
Fallarımın çıkmama gibi bir lüksü yoktur demiş profilinde.
Kendine çok fazla güveniyor.
Bu bir taktik de olabilir elbette ama merak ediyorum yine de.
Falda on numara Bahar hanımdır.Bahçeli 3.cad.92/B gül ablanın yeri.Bağımlılık yapar,demedi demeyin!Ruhani bana 2 ay once bakti anlik durum gayet iyiydi ama verdiği zaman ve dedikleri cikmadi tatlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?