- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #8.521
Sifali taslar canim ametist, kuvars gibine taşı bunlar kızlar?
Naber kiz ortaliktan kayboldun neler yapiyosun :)Ben geldim yineKimler var kimler yok. Durumlar ne alemde arkadaşlar. Tellwe'nin popülaritesi çakma falcılar yüzünden ne yazık ki düşmüş görünüyor. Kimsecikler uğramaz olmuş buraya. Oysa ki ne ekşınlı günleri vardı bu topiğin
Beni soracak olursanız karmaşık günlere devam
Naber kiz ortaliktan kayboldun neler yapiyosun :)
ins düzelir canimbana yine esmer günler düştü eyvah talixcim
Milleeet benim falim tuttu su siralarrselena ve kirazeden cok memnunum da klothoyagmurda bayagi meshurmus sanirim ne dersiniz. Sirasi cok uzun ve gec bakiyor diye okudum memnunmusunz. Bide hangi falini onerirsinz
Medyumhiper'e kalsam bende sevdiğim kişi ile evlendim 2 tanede erkek çocuğum olmuştu. Kiraze hala referans istiyor mu?ben az önce kirazeye katina için fal attım bakalım nasıl olcak...
uygulamayı açıp şöyle geçmiş fallarada bakınca 3 ay önce binnaza baktırmışım ortalama yorumları olmuş aynı cümleyi evir çevir tekrar tekrar yazmış gibi geldi şuan.
medyumhiper de şubat ayında baharda aşk hayatın canlanıcak yaz aylarında söz nişan 2016 evlilik demiş ben hala aşk acısı çekiyorum gerçi 2 gün önce bi gelişme oldu küçük mü büyük mü onu daha ayırt edemiyorum. zor bu işler şimdi aklıma geldi kadir gecesi bide bugün şu mübarek günde Allahtan başka derman aradığım içinde suçlu hissettim kendimi... Kandilimiz kutlu olsun Allah kalplerimizden geçenleri yanımızdan ayırmasın arkadaşlar
Medyumhiper'e kalsam bende sevdiğim kişi ile evlendim 2 tanede erkek çocuğum olmuştu. Kiraze hala referans istiyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?