- 22 Ekim 2017
- 238
- 174
- 18
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #17.941
Canım anda nasıldıBen 3 ay önce baktırdım Banu Yılmaz’a iyi değildi bende ve dedikleri çıkmadı.
Baktığında buraya yazar mısın canım nasıldı anda falan??Kızlar Banu Yılmaza bende fal attım :) Kanıma girdiniz ve 6. sıradayım :) kadının yıldızını yükseltikYakında Banu Yılmaz'a fal atanlar sayesinde tüp kuyruğu gibi bir kuyruk oluşması yüksek ihtimal
Baktığında buraya yazar mısın canım nasıldı anda falan??
denisin dediklerinin tam tersini yaşıyorum
Ne dedi ki tam tersini yaşıyorsun ve ne zaman vade verdidenisin dediklerinin tam tersini yaşıyorum
mesela ayın 20sinden sonra şöyle pozitif olacak dediği bir olayı daha da negatif yaşıyorumNe dedi ki tam tersini yaşıyorsun ve ne zaman vade verdi
Üzüldüm ya belki o negatiflik pozitiflik olacak. Çünkü biz de ona baktırdık ve bize de vade verdimesela ayın 20sinden sonra şöyle pozitif olacak dediği bir olayı daha da negatif yaşıyorum
Şimdi benim de moralimm bozuldu çok övmüşlerdianlık mutlu olmak için boşuna para döküyoruz ha bu tercihtir tabiki ama kendime çok kızdığım kesin
ekimin 20sinden sonra demişti o günden beri daha da kötü gidiyor bu konuda ilkay da çok olumluydu ama ikisi de tutturamadı bu seferÜzüldüm ya belki o negatiflik pozitiflik olacak. Çünkü biz de ona baktırdık ve bize de vade verdi
herkesin aynı olacak diye birşey yok tabi çok beğeneni vardı bende o yüzden baktırdım çok beklentiye girmemek lazımŞimdi benim de moralimm bozuldu çok övmüşlerdi
Peki anda ve kişilik analizinde iyi miydi nokta atışı yaptığı yok muekimin 20sinden sonra demişti o günden beri daha da kötü gidiyor bu konuda ilkay da çok olumluydu ama ikisi de tutturamadı bu sefer
Benimde sorum üzerinden konuşmuş. Soruda detay verdim ama yine de nedense karmaşası olan bi insan olduğunu bilmiş ayyy bilemedim şimdi gidip düşük puan mı versemtekrar dinledim şimdi sorum üzerinden konuşmuş ve gelecek odaklı hep ilk ekim 20 demiş mesela tam tersin oldu sonra da 5 ay vade vermiş netlik için bilmiyorum kızlar bana çıkmaz size çıkar herkes burda paylaştığı için yazdım bende yargılamak için değildi
Bana da adım at diyen tek falcıcanım banu yılmaz çok kısa bakıyor fakat anda iyi gelecek için vade verdi bakalım neler olucak , anlaşılan bir şey var ben adım atmadığım sürece süreç uzuyacak bana totalde adım atma konusunu 4 falcı söyledibilemiyorum kafam çok karışık gurur meselesi yapıyorum bu durumu ,ne bilim adım atarsam ezik gibi olucam sanki offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?