- 22 Ekim 2017
- 238
- 174
- 18
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #18.181
ilk falı mı dikkate alıyım cnm?Benim de falımda öyle oldu. Bi falıma attıktan bir süre sonra baktı ve falı attığım zamandaki durumla fala baktığı zaman yaşadıklarım çok farklıydı. O fala bakana kadar biz ayrılmıştık. Ama o falda bunu görmedi çok olumlu konuştu.Ayrılıktan bahsetmedi bile. Çünkü sorumda ayrılık yoktu. Ama bi falcı olarak bilmesi gerekirdi bence. Ayrılık devam ederken tekrar attım acayip olumsuz konuştu. Mahvetti beni hatta acıtarak konuştu.Bence sorumuzdan yola çıkarak tahmin ederek yorum yapıyor. bilmiyorum çok da bağlanmamak gerek yorumlara. Nakta ile ilgili kafam karışık sizle de paylaşmak istedim burdaki kafa karışıklığını gördüğüm için.
ilk falı mı ikinciyi mi dikkate almak lazım :)
bencede canlı gereksiz olabnilir.ben tarot aatmıştım kısa ama güzeldi.o kadar paraya vermeye gerek yok kimseye benceEğer Banu Yılmaz’ın canlı falından çıkan varsa atmak istiyorum
Aklım karıştı şimdi ilk falını beğenmiştim burada övünceler baktırdım bi de dehşet sırası var yakalamak bile zor olmuştu ama ws öylr diyorsanız demek herkesle yakalayamıyor enerjiyiİkisini de alma bilemiyor...
Aynı durumu Gökçe var bjk da onda yaşamıştım.hatta adamın sevgilisi varmış meğer onu bile görmemişti sonradan ben söyleyince kıvırdı sen enerjiyi bloke etmişsindir diye :)naktaya bende 1 ay arayla 2 fal baktırdım 1.sinde görüşür konuşur arar dediği insana 2.falda aramaz belki yıllar sonra dedi
Benim anlamadığım niye bu kadar çok sırası var 20 kişi kuyruk o güne sıraya girmek zor...bu talep niye kiBende iki kez baktirdim nakta'ya ikisinde de hala bekliyorum ne iyi ne de kötü...
Bu sorunun cevabini ben de merak ediyorumGeysu ya baktırıp verdiği tarihte iletişim olan var mı?Ya da bi zaman sonra ve sonuç nasıl?
Evet baktıranlar Emin’im ki vardır geysuya cevap alabilirsek çok iyi olucak:)Bu sorunun cevabini ben de merak ediyorum
Geysu ya baktırıp verdiği tarihte iletişim olan var mı?Ya da bi zaman sonra ve sonuç nasıl?
Bu sorunun cevabini ben de merak ediyorum
Evet baktıranlar Emin’im ki vardır geysuya cevap alabilirsek çok iyi olucak:)
Anladım teşekkür ederim.1–2 hafta demişti bana baya erken demiş bana da:)ama dün doldu zamanbende merak ettim tabi neyse.Zaten iletişimden sonra devamı gelmeyince de önemi çok az kalıyor falın.Tekrardan teşekkürlerKizlar ben besinci ayda baktirmistim. Bir ay vade vermisti eski sevgilimle iletisim icin. Tabi olmadi. eylülde tekrar baktiridm yine bi ay vade verdi iletisim olacak dedi, bir bucuk ay sonra msj atti ama sadece bir gecmis olsun msji. Iki hafta gecti üzerinden daha da yazmadi. Daha da yazmaz
Anladım teşekkür ederim.1–2 hafta demişti bana baya erken demiş bana da:)ama dün doldu zamanbende merak ettim tabi neyse.Zaten iletişimden sonra devamı gelmeyince de önemi çok az kalıyor falın.Tekrardan teşekkürler
Evet bende blackpearl ve geysu çok çok yakın bir yorum yaptı ve bir tane söylediği şeyi öğrendim ki yola gideceklerini söyledi bunu teyit ettim mesela.Ve Banu yılmazda öyle ki ama kim olursa olsun falların Sonu hep hep olumlu olucak belli baksanıza:)Evet geysu bana tekrar birlikte olacaksiniz demisti. Ama artik imkansiz gibi bir sey cok gecti üzerinden. Sanirim biraz olumlu bakiyor geysu
Gerçi falların olaylarını 1 sene sonra yaşayan bile var burda detaylı okuduğum da bunları anladım ki o 1 sene de neler ve insan başka şeyler ile karşılaşır yani:)iş işten de çoktan geçmiş olurKızlar geysu vade konusunda tutturamaz bana gördüğü iletişim 7 ay sonra gerçekleşti
Gerçi falların olaylarını 1 sene sonra yaşayan bile var burda detaylı okuduğum da bunları anladım ki o 1 sene de neler ve insan başka şeyler ile karşılaşır yani:)iş işten de çoktan geçmiş olur
Bana sonuç değişmezmiş gibi geliyor artık haklısın çok sonra da olsa yaşıyabiliyor insan bir de benim fallarımda barışma olarak görmedi aynı adam değişmemiş olacak dedi kabul edersen bu şekilde barışırsınız demişti biz barışmadık evet ama konuşmaya devam ediyoruz
Ama bir yerde kopuyor mesela benim fallar da hep olumlu arada sevgi bağı olduğu için ama insanın artık tahammülü kalmıyor ve Ben artık dönüş hissetmiyorum ki öyle olucak bu defa falların hepsi patlıcak yani:)nedense olumsuz duyasım var ama artık atmıyorum da sıkıldım bir yere kadar bu fallar daBana sonuç değişmezmiş gibi geliyor artık haklısın çok sonra da olsa yaşıyabiliyor insan bir de benim fallarımda barışma olarak görmedi aynı adam değişmemiş olacak dedi kabul edersen bu şekilde barışırsınız demişti biz barışmadık evet ama konuşmaya devam ediyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?