- 27 Kasım 2016
- 1.280
- 2.185
- 133
- 35
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #18.201
Ama bir yerde kopuyor mesela benim fallar da hep olumlu arada sevgi bağı olduğu için ama insanın artık tahammülü kalmıyor ve Ben artık dönüş hissetmiyorum ki öyle olucak bu defa falların hepsi patlıcak yani:)nedense olumsuz duyasım var ama artık atmıyorum da sıkıldım bir yere kadar bu fallar da
Bende öyle his olmayınca da olmuyor.Benim de öyle oldu işte zaman geçince soğudum aşk artık yok çok üzüldüm bitti gitti ben kendimi kapamadım yeni insanlarla görüştüm vs çok zor bir süreçti bitmiş olmasına seviniyorum kendini tutabiliyorsan ne kadar güzel işte fallar gerçekten çok fazla beklentiye sokuyor insanı gününü yaşamıyorsun hayırlı bir insan ise senin için dönmesini mutlu olmanızı dilerim:)
Bende öyle his olmayınca da olmuyor.Tutuyorum artık çünkü beklentiye gitmek istemiyorum fal baktırınca insan sürekli bekliyor bu çok kötü bir şey ne yazık ki.Ve şöyle ki hiç bir zaman baktırdığım fallar ile alakasız döndü hep iletişim tarihleri geçti ki ve alakasızca döndü:)Umarım teşekkürler herkes için öyle olur inşaallah diyelim:)
Aynen öyle çok haklısın:) beklemediğin anda güzel şeyler oluyor benim için de hiç beklemediğim bir anda olmuştu
Aynen önemli olan onu yapmak o dönemi atlatmakta keşke fal atmadan yapabilsek bunuAynen öyle çok haklısın:) beklemediğin anda güzel şeyler oluyor benim için de hiç beklemediğim bir anda olmuştu
Evet baktıranlar Emin’im ki vardır geysuya cevap alabilirsek çok iyi olucak:)
Bu sorunun cevabini ben de merak ediyorum
Bu forumda geysuda baktırıp verdiği vadede dediklerini yaşayan bir ben varım sanırım :) geçen sene baktırdığım falda iki ay vade verdi ve verdiği sürede dediği oldu.
Evet canım seninle özelden konuşmuştuk:)Aynen sen de zaman tutmuş ama zaten zamanı tutturanlar çok çok azBu forumda geysuda baktırıp verdiği vadede dediklerini yaşayan bir ben varım sanırım :) geçen sene baktırdığım falda iki ay vade verdi ve verdiği sürede dediği oldu.
Şaşırdım ilginç genelde vadesi tutmadı gelişme olmadı diyen oluyor ama tersi çıkan az kişi vardır geysu da. Çok iyi niyetli sanrım çok olumlu herkeseSubat ayinda bana dedigi vade de tersi oldu.
Evet çok nadir zaman tutuyor. Bence deneyimlerine istinaden sallıyorlar aradaki mevzuya göre süre veriyorlar. Hissetmekten değilde mantıken.Evet canım seninle özelden konuşmuştuk:)Aynen sen de zaman tutmuş ama zaten zamanı tutturanlar çok çok az
evet şu ana kadar online ve yüzyüze baktırdıklarımdan genel de 2 ay diyen çok:)Evet çok nadir zaman tutuyor. Bence deneyimlerine istinaden sallıyorlar aradaki mevzuya göre süre veriyorlar. Hissetmekten değilde mantıken.
Sonuc olarak gitmedin canliya yani :) ayy iyi ki gitmemissin. Nedir yani cok mu gorecegi gelmis seni hay allah yaa neden boyle yapiyorlar...Leyla inanamazsın bir de Katina atım akşam ordan gene canlıya çağırdı beni. Biraz kredim vardı onu harcamak istiyordum. Yeşilçingeneye attım atacak kimse yok çünkü onu da hiç mi hiç beğenmedim gene. Ben hiç beğenemedim hiç de çıkmamış bana ama yine attım yahu
Nakta hakkında; sürekli baktırıyorum 3 kasım ve 7 kasımda arayabilir aramasa dahi o günler seni çok aşırı düşünecektir bu yansımıştır demişti bir kaç ay önce. net tarihlere hiç güvenmem. 3 Kasım'da çok net pişmanlığını gösteren bi paylaşımı oldu (ki asla böyle paylaşımlar yapmayan biri) 7 Kasım'da tam 9 aydır varolan engelimi kaldırdı... Ama falın sonucu onunla olmaz :)
Kasimda bana verdigi 3 tarih vardi. Ikisi de soylediginden 1 gun sonra oldu. Benim gorup uzerinde dusunup hissedecegim bazi seylerle ilgili idi. 3.tarih daha gelmedi.Nakta hakkında; sürekli baktırıyorum 3 kasım ve 7 kasımda arayabilir aramasa dahi o günler seni çok aşırı düşünecektir bu yansımıştır demişti bir kaç ay önce. net tarihlere hiç güvenmem. 3 Kasım'da çok net pişmanlığını gösteren bi paylaşımı oldu (ki asla böyle paylaşımlar yapmayan biri) 7 Kasım'da tam 9 aydır varolan engelimi kaldırdı... Ama falın sonucu onunla olmaz :)
Tellwe canlı fal başına yazan ücretle bakanlara gidin ama diğeri tam bi faciaa uzattıkça uzatırlar artık ne kadar ödersiniz bilemem...Sonuc olarak gitmedin canliya yani :) ayy iyi ki gitmemissin. Nedir yani cok mu gorecegi gelmis seni hay allah yaa neden boyle yapiyorlar...
Yahu niye yeni birini denemedin
Neyse insallah bu kez olumluysa ciksin falin :)
Zaten olabilecek adamlar olsa faldan medet ummazdık fal baktırdığımız erkekler büyük ihtimal olmaz bence de :)benim için de öyle dedi şöyle hissediyor böyle düşünüyor ama sonuç onunla olmaz
Ay evet yaaa aklima geldikce sinirleniyorum. Byzmelek koca koca harflerle yazdigi yetmiyormus gibi bir de salaga anlatir gibi tekrar etmisti. Ozet evini sirkelu suyla sil nazar var... Google nazar yazinca gelen ilk seyler arasinda zaten... Tabi bir de bunu fala eklemeyip canliya cagirmasi ayri olay. Saglam ders oldu bana ama :)Tellwe canlı fal başına yazan ücretle bakanlara gidin ama diğeri tam bi faciaa uzattıkça uzatırlar artık ne kadar ödersiniz bilemem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?