- 27 Kasım 2016
- 1.280
- 2.185
- 133
- 35
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #18.341
neden bakmıyor sezgi sana? ben en son Ağustos sonu baktırmıştım güzeldi. Bu arada maille bakan sezgi demi ?
Olumsuz fallar ertesi gün hemen çıkar zatenSelam kızlar
Ben black pearl e baktırmıştım
Sevgilimle ayrılcağımı söyledi ve şu an ayrıyız dönüş yok gibi
Bir haftadır konuşmuyoruz
Zor bir dönem geçiriyorum haliyle
Öyle işte çıktı falı maalesef korktuğum başıma geldi..
EvetOlumsuz fallar ertesi gün hemen çıkar zaten
ben onun çıktığına dahi inanmıyorum. Falda detay verdin mi yani sorudan ayrılacağınız belli bir durumsa mantık yürütmüştür. Bana baktığı kıytırık pembe faldan sonra bişey bildiğine falan inanmıyorum.Selam kızlar
Ben black pearl e baktırmıştım
Sevgilimle ayrılcağımı söyledi ve şu an ayrıyız dönüş yok gibi
Bir haftadır konuşmuyoruz
Zor bir dönem geçiriyorum haliyle
Öyle işte çıktı falı maalesef korktuğum başıma geldi..
Evet verdimben onun çıktığına dahi inanmıyorum. Falda detay verdin mi yani sorudan ayrılacağınız belli bir durumsa mantık yürütmüştür. Bana baktığı kıytırık pembe faldan sonra bişey bildiğine falan inanmıyorum.
ben onun çıktığına dahi inanmıyorum. Falda detay verdin mi yani sorudan ayrılacağınız belli bir durumsa mantık yürütmüştür. Bana baktığı kıytırık pembe faldan sonra bişey bildiğine falan inanmıyorum.
o zaman hiç çıktı deme tahmin yürütmüş falcılar çakal çözdüm artık. Benim sorum sadece ayrıldığım kişiyle neler olacak tarzında. nerede yaşıyor son durum ne falan anlatılacaksa bende fal bakarım blacktan alaEvet verdim
Uzak olduğumuzu falan belirttim
Yani zaten zordu
Tahmin edilebilirdi haklısın
Başka bir ülkede yaşıyordu
Bunları birleştirip bir yorum yaptı
Falı silmiştim silmeseydim karşılaştıracaktım durumu
Bende herseyi anlatıyorum dertleşir gibio zaman hiç çıktı deme tahmin yürütmüş falcılar çakal çözdüm artık. Benim sorum sadece ayrıldığım kişiyle neler olacak tarzında. nerede yaşıyor son durum ne falan anlatılacaksa bende fal bakarım blacktan ala
ben onun çıktığına dahi inanmıyorum. Falda detay verdin mi yani sorudan ayrılacağınız belli bir durumsa mantık yürütmüştür. Bana baktığı kıytırık pembe faldan sonra bişey bildiğine falan inanmıyorum.
Evet
Zaten tek hayata bağlayan dal oydu beni
Artık oda yok
Bildi falcı
Olumsuzsa çıkıyor evet
Ben black'a attığımda 5 veya 6.sıradayken mesaj attı falında (kahve) şu harflerde şu tipte bir erkek var erkek arkadaşın mı ona göre odaklanayayım dedi hayır benimki şöyle biri dedim tarif ettim. Falda bana dediği gördüğüm kişi arkadaşı senin ki şu tipte (benden aldığını bana verdi) arkadaşına kadar bildim bilmem ne. Yok öyle bir arkadaş..Banada iki fal baktı iki kişi için hiç bir söylediği gerçekleşmedi.Aksine biride tam tersi oldu. Blackpearl çok lafı eviripi çevirip süslüyor sadece uzun bir fal çıkıyor ortaya.
Ben black'a attığımda 5 veya 6.sıradayken mesaj attı falında (kahve) şu harflerde şu tipte bir erkek var erkek arkadaşın mı ona göre odaklanayayım dedi hayır benimki şöyle biri dedim tarif ettim. Falda bana dediği gördüğüm kişi arkadaşı senin ki şu tipte (benden aldığını bana verdi) arkadaşına kadar bildim bilmem ne. Yok öyle bir arkadaş..
Sonra bir öğrendim ki sırası gelmeden falın içeriği görünmüyormuş fincan kart vs. baya baya uydurmuş yani.
Böyle salak yerine koyduğundan oldum olası itici geliyor black bana.
sonra bildim diyor falıda canım cicim bitanem tatlım itici itici dolduruyor. Sevmediğim falcılar var ama nefret ettiğim tek odur sanırım. Böyle dalga geçtiği için.Banada aynı şeyi yaptı şu şu tipte biri mi dedi iki kişi için sorduğumda bir esmer biri kumral olacak şekilde iki kişi tarif etti dolayısıyla tuttu benim karşıma oturdu bunlar kim diye sordu söyledim mecbur vay be kazıklanıyoruz.
Of evet yaa kredimi harcamicam adam gibi biri gelene kdr :/Kimse kalmadı ciddi ciddi fal bakan
Yeni gelenleri deneyincede beklentiye giriyor insan.Vadeler dolup ak koyun kara koyun ortaya çıkıncaya kadarOf evet yaa kredimi harcamicam adam gibi biri gelene kdr :/
Kizlar bu kymetablaya cok gicik oldugum icin gidip baska hesap actim ve fal yolladim. Bilin bakalim ne yaptim, guya ustteki bilgileri okuyamiyordu iki dakika sonra baska hesaptan yolladiigm falda nasilsi okudu:)) ama fal sorusu ilke profilimden farkliydi tabi ki bilgilerim okunur oldu. Calistigi yerlerden gelmisti konu:))
Birden eski sevgilsine ozlem duyan, ve onun gerip donmeyecegini soran caresi genc kiz olmustum, sorumda bir de baska insanlar var onlara kapimi mi acsam demistim. Bana benim sorumu kullanrak yazi yazmis, adam donuyormus aralikta (hayali adam), ama cevremde de esmer biri varmis benimle ilgilenen (turkiye buras esmerden bol ne var salla ki yalan soyledigim anlasilmasin) :)) siz benimle dalga mi geciyorsunzu deyip tek yildiz verdim, fali iade etmis tabi ki ne yorumum ne yildizim gozukuyor:S
Ben bunlari cozdum kalbi kirik kizlarin zayifliklarina oynuyorlar. Sakin kanmayin!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?