tellwe.com'da bakılan fallar!

Bence dürüst davranmış vade kısmına takılma derim.Takılınca zaman öteleniyor çünkü.
Katiliyorum ama oyle zor ki dusunmemek... Bu bana yeni bir dil ogrenirken Turkce dusunme denmesi gibi geliyor, ancak dili ogrenince Turkce dusunmeyi birakiyorsun oysa :)

Bende de Nakta ilk bikac falda yani baktirdigim ilk bi ayda iyiydi ama ilk baktirdigimi unutamiyorum gercekten kisi analizleri ve dusunceleri dogruydu ve baya olumluydu moral verici , cesaretlendirici , pozitif, enerjimi yukselticiydi ilk fal. İlk aydan snra giderek fallar olumsuza donup son falda bayaa dibe vurduran bi fal olmustu sanki korkularimizi biliyor ve uzerine gidiyor biseyler onu durtuyor gibi hissettim hatta o guzel enerjisine ne olmus boyle dinlenmesi mi gerek enerji mi toplamasi gerek bozulms gibi enerjisi diye dusunmustum bunu hissetmistim .. Ve o faldan snra ben de bi daha atamamistim

Kızlar falalemde Rezzan abla Naira ve Mert e baktırmıştım. Onların haricinde tavsiye edeceğiniz biri var mı?

arkadaşlar şu karadede ile mercanteyzeye baktıran var mı bir de behappy diye bi falcı daha var bunlar arasında kararsızım baktıran oldu mu aranızda?

Ben
arkadaşlar şu karadede ile mercanteyzeye baktıran var mı bir de behappy diye bi falcı daha var bunlar arasında kararsızım baktıran oldu mu aranızda?
karadede ye ecdeb hesabı baktırdım 40tl fal büyük harflerle yazılmış iki üç satır bir şey o parayı iki ye bölüp başkasına kahve falı atsaydım en azından anda birşeyler öğrenmiş olurdum bir verilecek yerde dört yıldız verdim bana geri dönüş yapmış ukalaca hanfendi yanlışlıkla verdiniz heralde diye

hadi ya evet pahalı bakıyor da yorumlarına bakınca iyi bakıyor heralde diye düşündüm o yüzden sorayım dedim öyle yapıyosa bana da öyle bakabilir yani o kadar parayada yazık etmek istemiyorum , teşekkür ettiim.

ben gerçekten bu egoyu anlayamıyorum. sanki bizlerin beğenmek gibi bir zorunluluğu var ve kaldı ki 4 yıldız gayet iyi puan

evet bende direk enerjisine ne oldu diye şaşırdım.Sesi değişmiş yorgun bitkin gibi geldi.İki fal baktırdım toplamda ama sennle aynı hisse kapıldım.

evet bende direk enerjisine ne oldu diye şaşırdım.Sesi değişmiş yorgun bitkin gibi geldi.İki fal baktırdım toplamda ama sennle aynı hisse kapıldım.

Bence Nakta çok fazla fal baktı ve enerjisi mahvoldu artık iyi değil falları

bir süredir fal baktırmıyordum ama yine başladım baktırmaya ne yazık ki
ilişkim kötü bir döenmden geçiyor fallardan medet ummamayı en iyi ben biliyorum ama insan kendine engel olamıyor işte
kızlar bana önerebileceğiniz yenilerden iyi birileri var mı??
ben falcıelvin diye birini gördüm yeni ona gönderdim an için baya iyiydi ama geleceğe bkacağız gerçi tutarlı şeyler söyledi gelecek içinde
başka birileri varsa söyleyin lütfen

withoutyou bu 6. üyeliğin.... Defalarca uyardık ama yok !

Icimde kalmasin buraya da yazayim. Sasirdim acikcasi withoutyou
Kacinci uyeligin falan ben orasinda degilim, ama bu banlanan kaderozcan ile attigin mesajlara baktim. Falaniyethakkaniyet icin iyi demissin. Sifreni de unutsan o kopya yapistir olayini unutmamissindir.
Istersen 50 uyeligin olsun o yoneticilerin isi. Ama keske kendin olarak yazsaydin dogru yazsaydin...
Withoutyou iken kendin miydin bilemiyorum, ben seninle ozelden yazistigim gunleri unutmadim.
Bu da benim safligim olarak dusulsun bu sayfaya.
Kimse kimseye guvenmesin diye zamaninda cok yazilmis, bu da benim payim olsun!
Falinustasi her uyeliginde iyi miydi acaba??? Supheler boyle boyle birikiyor demek ki.
Yolun acik ve dogru olsun insallah.

Ya reklam yapıyordur ya da şifresini unutmuştur

Keske 6.uyeligini beklemeseydiniz bunu buraya yazmak icin ozellikle bu forum falcilarin konusulup bizlerin para vererek fal vaktirdigi bir yer oldugu icin 2. Uyelikte yazma imkaniniz var midir? Sizler fark etmeden biz anlayamiyoruz bunu malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…