- 2 Temmuz 2017
- 185
- 176
- 23
- 33
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #18.561
hayır canım arkadasıma fal bakmıs sesli yyorumlamı deryahatunun sesiyle aynı daha önce bana baktırmıstım hiç bir dediği de cıkmamıstı kısa bir faldı aynen onun taktik zaten ikisi eminim aynı kişiDemişsin,yeniden mi fal attın ki?
ben yakaladım ama çıkmadı üzülme falda tuttuğu bir şey oldu ama esas konu olmadivenüsamber'e baktıramadım ben kadın falı bıraktıo en son fal açtığında yakalamayı çok isterdim.
ben yakaladım ama çıkmadı üzülme falda tuttuğu bir şey oldu ama esas konu olmadi
binnazda suan elfin birde aylin muratHadi yahu:/ senin sevdiklerin kimlerdi?
çıktıgı için mi seviyorsun canım?binnazda suan elfin birde aylin murat
pembe tablo yok ne ise onu söylüyor zaten anlık durum için baktırıyordum esas konu olmuyorçıktıgı için mi seviyorsun canım?
En hayati soruyu soracağım;
1 senedir hiç iletişiminiz oldu mu? yoksa 1 yıl sıfır iletişim üzerine pat aradı mı :)
geysu bana da 1 ay 3 hafta 2 - 3 hafta diye diye 1 yıl ettide
elfine yüksek fiyatlı olması sebebiyle baktırmadım, naktanın ilk baktığı fal iyiydi ancak daha sonra ikinci defa fal baktığında önceki falıyla tam zıt olan muallak bir şey söylemişti geysu dısında ilişkisinin gidişatını bilen diğer kişi sezgi candan ama o anlık durumları bilmiş sonuc olarak asla dönüş yok bu kişiden demişti.Öncelikle çok sevindim falınızın çıkmasına,burda hep olumsuz dönüşler alıyorduk ama olumlu şekilde falların patlamış olması ayrı bir sevindirici. Geysu hariç bilen oldu mu? Binnaz da Elfin'e baktırmış mıydınız?
Sen cok baktirdin ama bilen tek geysu diyorsun di mii? Baska vardi seninle ortak baktirdiklarimiz cunku merak ettim.elfine yüksek fiyatlı olması sebebiyle baktırmadım, naktanın ilk baktığı fal iyiydi ancak daha sonra ikinci defa fal baktığında önceki falıyla tam zıt olan muallak bir şey söylemişti geysu dısında ilişkisinin gidişatını bilen diğer kişi sezgi candan ama o anlık durumları bilmiş sonuc olarak asla dönüş yok bu kişiden demişti.
canım sezgi candanla geysu derim ben. gercekten ikisinin asırı iyi oldugunu düsünüyorum.. Sezgi uzun süre fal bakamıcakmıs önceden gönderdiğim falı iade etmişti eylül ayında, sebebini bilen var mı?mailden uzun süre fal bakamayacağım demişSen cok baktirdin ama bilen tek geysu diyorsun di mii? Baska vardi seninle ortak baktirdiklarimiz cunku merak ettim.
Cherrycoco fallarina "merhaba canim, ben Amber" diye baslardi. Gizli bir sey degil. Ya gercek ismi ya da onceden kullandigi bir rumuz bilmiyorum. Ama ben tavsiye etmem falci olarak.kızlar birşey buldum cherycoco diye biri varya amber diye imza atmış .Dalgınlıklarından herşey ortaya dökülüyo burayı okursa görürler.
Burda falcıların çoğunun birkaç falcı adı var galiba:)
O kadar ortak baktirdigimiz vardi yaa seninle. Geysu benimle tutmadi bence enerjisi. Bizim olayimizda seninle ilgisi yok bu durumunuzun ailesinden baski var stres yapiyor tarzi seyler soyledi. Oyle bir sey yok dedigimde de isyeri olabilir falan dedi. Anda sadece uzak olusumuzu gordu, ama o da soruda mevcuttu zaten. Sezgi'ye de hic baktir(a)madim... Senin cikan falindan bir umut cikmadi banacanım sezgi candanla geysu derim ben. gercekten ikisinin asırı iyi oldugunu düsünüyorum.. Sezgi uzun süre fal bakamıcakmıs önceden gönderdiğim falı iade etmişti eylül ayında, sebebini bilen var mı?mailden uzun süre fal bakamayacağım demiş
Farklı bir isimle,farklı bir fiyat anlasmasıyla binnaza geri dönmüş olabilir....Neden olmasın?canım sezgi candanla geysu derim ben. gercekten ikisinin asırı iyi oldugunu düsünüyorum.. Sezgi uzun süre fal bakamıcakmıs önceden gönderdiğim falı iade etmişti eylül ayında, sebebini bilen var mı?mailden uzun süre fal bakamayacağım demiş
ikinci baharını yasamaya calısan ciftler gibiyiz birbirimizi yeniden tanıyormus gibi flörtleşiyoruz suan...O onceinawhile son durumlar nasıl, barıştınız mı?
ne zamandır sadece mailden baktırıyordum ona, binnazdan hiç baktırmadım bana sanırım sağlık sorunu demiş mailde tam hatırlamıyorumFarklı bir isimle,farklı bir fiyat anlasmasıyla binnaza geri dönmüş olabilir....Neden olmasın?
Black bende iyiydi. Vade vermemisti ama genelde vermiyor vade demislerdi benim baktirdigin donem. Benden sonra baktiran bir grup vardi, sanki pek coguna ayni tarz cumleler soylemisti (karsima gelip biri oturdu vs). Arada yurtdisi egitimlerine gidiyormus sanirim fal tarzi degisiyor egitim sonrasi. Arat sen yine de.black pearl dönmüş hiç baktırmadım öneriyo musunuz bi de banu yılmaz ismini gördüm burda 10 kredi olduğu için denemeyi düşünüyorum ne dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?