tellwe.com'da bakılan fallar!

elfine yüksek fiyatlı olması sebebiyle baktırmadım, naktanın ilk baktığı fal iyiydi ancak daha sonra ikinci defa fal baktığında önceki falıyla tam zıt olan muallak bir şey söylemişti geysu dısında ilişkisinin gidişatını bilen diğer kişi sezgi candan ama o anlık durumları bilmiş sonuc olarak asla dönüş yok bu kişiden demişti.

Sen cok baktirdin ama bilen tek geysu diyorsun di mii? Baska vardi seninle ortak baktirdiklarimiz cunku merak ettim.

kızlar birşey buldum cherycoco diye biri varya amber diye imza atmış .Dalgınlıklarından herşey ortaya dökülüyo burayı okursa görürler.
Burda falcıların çoğunun birkaç falcı adı var galiba:)

Sen cok baktirdin ama bilen tek geysu diyorsun di mii? Baska vardi seninle ortak baktirdiklarimiz cunku merak ettim.
canım sezgi candanla geysu derim ben. gercekten ikisinin asırı iyi oldugunu düsünüyorum.. Sezgi uzun süre fal bakamıcakmıs önceden gönderdiğim falı iade etmişti eylül ayında, sebebini bilen var mı?mailden uzun süre fal bakamayacağım demiş

Cherrycoco fallarina "merhaba canim, ben Amber" diye baslardi. Gizli bir sey degil. Ya gercek ismi ya da onceden kullandigi bir rumuz bilmiyorum. Ama ben tavsiye etmem falci olarak.

O kadar ortak baktirdigimiz vardi yaa seninle. Geysu benimle tutmadi bence enerjisi. Bizim olayimizda seninle ilgisi yok bu durumunuzun ailesinden baski var stres yapiyor tarzi seyler soyledi. Oyle bir sey yok dedigimde de isyeri olabilir falan dedi. Anda sadece uzak olusumuzu gordu, ama o da soruda mevcuttu zaten. Sezgi'ye de hic baktir(a)madim... Senin cikan falindan bir umut cikmadi bana
Senin adina cok mutlu oldum, keyfini sur bu zorlu sureci asmis olmanin. Ve en onemlisi gecmisten ders alarak devam et, ne kendini ezdir ne de kucuk seylerle iliskini zedele. Hepimiz dengeyi bulduk aslinda ahh bir de guzel fallar ciksa da, ogrendiklerimizi uygulamaya dokebilsek :) Darisi bekleyen hepimizin basina!

Sezgi bana da anlık ve geleceği bildiydi ama sonuç çıkmadı. Şimdi mail attım bir hafta oluyor bana cevap bile vermemiş bakamayacağına dair. Umarım iyidir. Tatlı bir bayan.

Farklı bir isimle,farklı bir fiyat anlasmasıyla binnaza geri dönmüş olabilir....Neden olmasın?

black pearl dönmüş hiç baktırmadım öneriyo musunuz bi de banu yılmaz ismini gördüm burda 10 kredi olduğu için denemeyi düşünüyorum ne dersiniz

black pearl dönmüş hiç baktırmadım öneriyo musunuz bi de banu yılmaz ismini gördüm burda 10 kredi olduğu için denemeyi düşünüyorum ne dersiniz
Black bende iyiydi. Vade vermemisti ama genelde vermiyor vade demislerdi benim baktirdigin donem. Benden sonra baktiran bir grup vardi, sanki pek coguna ayni tarz cumleler soylemisti (karsima gelip biri oturdu vs). Arada yurtdisi egitimlerine gidiyormus sanirim fal tarzi degisiyor egitim sonrasi. Arat sen yine de.
Banu bende iyiydi, ama yname istemisti vade ve sonuc bu falda gorunmuyor demisti. Bana gore baska fala yonlendirme yapmak hos degil yani hele ki cogunluga yapiyorsa, ama hisli biri bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…