tellwe.com'da bakılan fallar!

kızlar cadınınelması nasıl ya ne diyosunuz bana negatifi basmış
bana güzel baktı cadininelması tabi bakalım tutar mı tutmaz mı bilemiyorum.benim fiziksel özelliğimi net tarif etmişti.hiç bir falcıyada yazmamıştım üstelik.bir de sorduğum kişiyle ilgili 3. bir kız vardı onla alakalı bir şey söyledi o da doğruydu.bakalım görücüze aralık son haftası yazarım çıktı çıkmadı diye.ben şimdilik beğendim onu

Kızlar merhaba binnaz abla başlığına yazdım ama cevap vermediler sezgi ye daha önce baktırdığım 3 falda çıktı özel mailini bilen varsa yazabilirimi binnaz profili yok olmuş acil baktırmam lazim

Sezgiye bir hafta on gün önce yazdım cevap alamadım. Eylül ayında yazan bir arkadaşa da bir süre bakamayacapını söylemiş buraya yazmıştı. Ben de istiyorum ama yok

kızlar cadınınelması nasıl ya ne diyosunuz bana negatifi basmış
bana güzel baktı cnm daha önce yazmıştım buraya da zaten bilinmesi zor olan birkaç şeyi bildi..

bu arada merlin34e de baktırdım dün mükemmel diyemem ama kişilik analizi iyiydi. denenebilir..

Ben falınustasına şüpheyle göndermiştim falı..yorumu okuyuncada oldukça şaşırdım..Sizde tutmamış,uymamaış,beğenmemiş olabilirsiniz.Ben gördüğüm ve yaşadığımı paylaştım.Sende tutmamış demekki..sende tutmadı diye''sana göre'' usta değil..Ben kaç kez yazdım geysu ve yeşilçingene bende hiçbişey bilemedi..fallar,başkasının falı gibiydi..o kadar övülen falcılar bunlar..Enerji tutmadı demekki dedim geçtim..Enerji meselesi diye birşey var..gününde olmak.. fal bakmak istemek ve gününde olup gerçekten fal bakmak diye birşey var biliyorsun değil mi??Yani sana bakmadı yada enerjiler uymadı diye gömmek de ayrı bir ilginç..

Siz neden bu kadar ısrarla övüyorsunuz?... Her falcı herkese aynı olamıyor bu doğru ama kimse de bu kadar can siperane savunmuyor kimseyi. Beğendim beğenmedim deyip geçiyoruz... 40-50 sayfa geriye doğru okursanız savunduğunuz falcının da ne kadar şaibeli olduğunu kendiniz görmüş olursunuz. Hatta kendisi burada bir kaç üyelikle insanların hem özelden hem başlıktan ağzından laf alarak fal baktığını okursunuz. Belkide özelden hikayenizi bile kendisine anlatmış olabilirsiniz. Bu kadar insanın eleştirdiği birinin size şahane bakabilmiş olmasını aslında sizinle başka bir şekilde bağ kurmuş olmasına bağladım ben... ( Yanlış anlaşılma olmasın lütfen, o sizi biliyor ama siz onu bilmiyorsunuz )
Şu listeye bir bakın bakalım, içlerinde tanıdığınız, özelden yazışıp fal paylaştığınız biri var mı ?
Hepsi aynı kişi ve bunlar sadece tespit edilen üyelikleri...
  1. kaderozcan 2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
  2. nilgunirmak 2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
  3. sosyologhanimm 2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
  4. siskomuyumki 2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
  5. ve withoutyou

Geysuya baktırdğım falda bazı fiziksel özelliklerini anlatıp bi ay içinde biri ile tanışacaksın demişti meslek grubunu söylemişti.Dediği meslek grubunda ama farklı fiziksel özelliklerde dediği vadede geçmesine rağmen biri çıktı karşıma çıkan fal haberi sayılır mı bilmiyorum ama yinede paylaşmak istedim.

ncarenot ya geçtiğimiz aylarda ben de falınustasına baktırmıştım ve anlık bazı şeyleri bilmişti gelecek patladı ama ben de o anlık falınustası iyiymiş gibi şeyler yazmıştım ve withoutyou aşşırı destekleyici şeyler söylemişti ben de hatırlıyorum hatta başka kimse de falınustası iyidir falan dememişti. özetle bence falınustası iyi değil bu çok üyelikli arkadaş da ya falınustası ya onun yancısı

Ysm_93 ay hadi inşallah geysu hepimize çıksın
ben geçen sene çoook başka konular için chitraya baktırdım ve şu an olduğum durumu o zaman söylemiş ve geçen sene baktırdığım çıkan tek fal onundu inanamadım tekrar okuyunca geçenlerde geysuya baktırdım o da benzer şeyler söyledi ikisi de özenli fallardı dün cadınınelmasına baktırdım şimdi yiğidin hakkını vereyim onunki de özenli bi faldı uzundu ve analizleri vardı ama geysu ve chitranın tam tersini söylüyor o yüzden aptala bağladım napsam bilemiyorum

meycc22 binnaz tellwe basirly falan totalde son bi yılda 40 tane falan fal atmış biri olarak söylüyorum chitrayı tek geçerim enerji meselesi tabiki ama kadın net iyi ben de yine baktırmak istiyorum ama çok az giriyo ve 15 kişi nasıl beklenir bilmiyorum

bende geysuya baktırmıştım şu meslek grubundan şöyle biriyle tanışacaksın ve evleneceksin demişti, hakkaten öyle biriyle tanıştım hatta mesleği tutturmuş olması beni baya şaşırtmıştı ama devamı gelmedi çıkıyor ama devamı gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…