- 14 Kasım 2015
- 255
- 236
- 33
- 31
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #18.581
black pearl dönmüş hiç baktırmadım öneriyo musunuz bi de banu yılmaz ismini gördüm burda 10 kredi olduğu için denemeyi düşünüyorum ne dersiniz
Naktanin ilk fali olumlu ikinci fali asiri olumsuzdu aglama krizine girdim.. ve asla dönmeyecek tarzi konustu bana da bu saatten sonra seni istemez vs...elfine yüksek fiyatlı olması sebebiyle baktırmadım, naktanın ilk baktığı fal iyiydi ancak daha sonra ikinci defa fal baktığında önceki falıyla tam zıt olan muallak bir şey söylemişti geysu dısında ilişkisinin gidişatını bilen diğer kişi sezgi candan ama o anlık durumları bilmiş sonuc olarak asla dönüş yok bu kişiden demişti.
ikinci baharını yasamaya calısan ciftler gibiyiz birbirimizi yeniden tanıyormus gibi flörtleşiyoruz suan...
Ya bana da ayni yapıyor olayların gidişatı mi etkiliyor bilmiyorum ama kac defa fal attim bir iyi seyler söylüyor bir kötü. Ama olumsuzu da psikolojimi bozuyor. Samimiyetine çok inanıyorum orası ayrı. Bir de karsidakinin düşüncelerini ondan daha iyi yorumlayan görmedimNaktanin ilk fali olumlu ikinci fali asiri olumsuzdu aglama krizine girdim.. ve asla dönmeyecek tarzi konustu bana da bu saatten sonra seni istemez vs...
Simdi bir kaç ay önce attığım bir falına baktim da sanki su anki dönemimi o an yaşanıyormuş gibi anlatmış.Blackpearl Bana iki farklı kişi içinde dedikleri çıkmadı vade de vermişti geçeli çok oldu. Bir konuda dediğinin tam tersi oldu.
Aynısını banada yaptı hatta 3.ye yollafom iade etti bu sefer ne uydursam diye mi düşündüyse artık :))Naktanin ilk fali olumlu ikinci fali asiri olumsuzdu aglama krizine girdim.. ve asla dönmeyecek tarzi konustu bana da bu saatten sonra seni istemez vs...
Kizlar merhaba emre dinc e baktiran varmi gelecekte cikan varmi? Attim bekliyorum nasil buluyorsunuz merak icindeyim. Su an falsepetinde sanirim eskiden binnazdaymis
Ya bana da ayni yapıyor olayların gidişatı mi etkiliyor bilmiyorum ama kac defa fal attim bir iyi seyler söylüyor bir kötü. Ama olumsuzu da psikolojimi bozuyor. Samimiyetine çok inanıyorum orası ayrı. Bir de karsidakinin düşüncelerini ondan daha iyi yorumlayan görmedim
Aynısını banada yaptı hatta 3.ye yollafom iade etti bu sefer ne uydursam diye mi düşündüyse artık :))
Simdi bir kaç ay önce attığım bir falına baktim da sanki su anki dönemimi o an yaşanıyormuş gibi anlatmış.
Yesilcingene ve byzmelekTELWEDEN TAVSİYE EDECEĞİNİZ BİR İSİM VAR MI ARKADAŞLAR
Olabilir ama o zaman pek anlamamistim açıkçası ne demek istediğini simdi dönüp bakınca simdiyi anlatmis diyorumZaman kavramı karışmış o zaman sende ama bende şöyle oldu. Benden hoşlanıp bana kesinlikle açılacağını söylediği çocuk bana hiç açılmadı ve çocuğun şuan sevgilisi var. Döneceğini söylediği eski sevgilim konusundada hiç gelişme yok. Belki senin enerjin uymuş olabilir o zaman.
TŞK EDERİM CANIMYesilcingene ve byzmelek
Rica ederim canımTŞK EDERİM CANIM
kesinlikle banu yılmazTELWEDEN TAVSİYE EDECEĞİNİZ BİR İSİM VAR MI ARKADAŞLAR
ya bu falınustasıyla canlı fall yapmıstım hiç bir sey tutturamadım göremiyorum hissedemiyorum falan dedi bana ya ben cidden hiç beğenmedim yani böyle arkadas fallı gibitdi aranızda birininz daha kıskancc bile dedi yani bana cok sacma gelmişti o zamanda söylemiştim hiçde kullanıcıadı gibi usta değil yaniBirkaç ay önce falınustasına çekinerek fal göndermiştim..benim karakter analizimi çok iyi yapmıştı,diğer sorduklarımıda tam tuttu diyemem ama gerçeğe yakın yorumlamıştı,şaşırmıştım.Fal bitimi soru kısmında o zaman sorduğum konuya verdiği cevapları bilemediği konusunda emindim.Oysa bu hafta sonu bişey öğrendim ve falınustası aslında o son sorduklarımı bilmiş..Ayrıca burda kimseyle paylaşmadığım bir konu.Medyumname ise bende hiçbişeyi bilemedi..berbat ötesiydi,sallamasyondu diyelim.Chitrayı itina ile bekliyorum umarım yakında siteye girer..Bu arada bau falınustasına özelden msj atıp fallarda ne sorduğumu,derdimi ısrarla öğrenmek isteyen biri olmuştu..hiçbirşey anlatmadım o kişiye..Böyle soran olursa anlatmayın derim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?