tellwe.com'da bakılan fallar!

Tellwe'de icimde kalan Eveline ve falciasli'dir hep... Aylardir girmediler hic. Hatta falciasli zaten 3 yil olmus en son gireli, ama burada adi gecmisti cok eski bir mesajda. Eger bir sekilde simdi nerede baktiklarini bilen varsa, paylasir misiniz?

Tellwe'de icimde kalan Eveline ve falciasli'dir hep... Aylardir girmediler hic. Hatta falciasli zaten 3 yil olmus en son gireli, ama burada adi gecmisti cok eski bir mesajda. Eger bir sekilde simdi nerede baktiklarini bilen varsa, paylasir misiniz?
eveline i bulursan dile benden ne dilersen:))

borayasemin ay hadi inşallah çünkü bana çok olumlu konuşmuş bazı şeyleri de bilmiş ama öğrenilmiş çaresizlik midir nedir olumlu olunca bi inanamıyorum nedense

Madilik34 valla ben 2 kere baktırdım ikisinde de doğum tarihi vermedim karşı tarafı soruyosan, kendiminki yazıyo zaten

İkimizinde doğum tarihi net olmasa sıkıntı olur mu?
Ve nasıl buldun

Madilik34 yok ben hiç vermedim karşı tarafın doğum gününü valla ama seninki net olmasa nasıl olur bilmiyorum
ben ilkinde aşırı beğendim çok şey çıktı sonradan ama ikincisinde bi garipti anlayamadım çok uygun gelmedi bana ama kötü diyemem chitra için

Ben falcıaslıya canlı fal yapmıştım 2 kere zaten diğer fall ceşitleri kapalı arada bir giriyor ilk enbaktığı falı cok beğendim ne sorduysam gördüğü kadarını cevapladı bazı seyleri düşünüyorumda su an bilmiş 2. geldiğimde pek bakamadı ama yardımcı oldu bu şeyden dolayı olabilir o ara cok fal attığım için cünkü üstünde cok olumsuzluk var demişti ama suna emin olabilirsin yardımcı olan birisi

ecem23 e kötü yorumlar vardı sayfasında burda güzel yorumlarda yapılmış bugun fal yolladım gayet tutarlıydı ve uzun sürede emekle bakmıstı

kızlar selam Fal sepeti Emre Dinç in çıkan falı var mı?ya da çıkan noktaları? falımın neticesini merak ediyorum
kendisine attım ama daha önce baktırmış olup çıkan varsa çok mutlu olucam.

kızlar selam Fal sepeti Emre Dinç in çıkan falı var mı?ya da çıkan noktaları? falımın neticesini merak ediyorum
kendisine attım ama daha önce baktırmış olup çıkan varsa çok mutlu olucam.
Bu mesaji binnaz abla basligina da yaz istersen. Orada daha cok baska sitelerden baktirip yazanlar var. Soruna cevap alma ihtimalin yukselir. Hem orada aratma yapmani da tavsiye ederim. (Falsepetinde hic baktirmadim)

Merhabalar, birşey sormak istiyorum.Geysu ve chitra’ya baktırıp hangisinin dediğini yaşamış bulunmaktasınız?Geysu olumlu ise chitra karşı taraf hakkın da iletişim olup olumsuz yorumda bulundu ve karşı tarafın karakterini gömdü diyebilirim ki ruhsal bozuklukları olduğunu söyledi.chitra yeni kişiyi görüp farklı bir yorum yaptı ki ailesinin beni istemiceğini de kardeşleri ile sorun yaşıçağını bunların uzak vadede olucağını söyledi de çok garip geldi bu yorum.yani geysu da yeni kişiyi gördü ama ikisi de farklı yorum yaptı kişi için.Ama Tekrar eskiye yöneleceğimi belirtti ki ama sanmıyorum da.Size sormak istedim Kızlar.Geysu mu chitra mı?

An lık duruma baktığında geysu daha iyi bence karşı tarafın özelliklerini karakterini sayar döker . ama gelecek adına ikisininde dediği olmuyor .

An lık duruma baktığında geysu daha iyi bence karşı tarafın özelliklerini karakterini sayar döker . ama gelecek adına ikisininde dediği olmuyor .
Teşekkür ederim.Yani bilmiyorum chitra çok garip yorumlarda bulundu pek tatmin etmedi.Ama geysu sevgi bağı olduğunu kopma Olmaz dedi.2. Kez baktırışım geysuya da olumsuz gördüğüm halde ben 5-10 güne iletişim olucak dedi.karşı tarafın kaybetme korkusu ve çabası olucağını söyledi.Neyse Ama ben zaten istemiyorum.Neyse zaman ile yaşayıp görücez artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…