tellwe.com'da bakılan fallar!

Banu Yılmaz'a ilk defa attım enerji alamadım istersen canlı fala gel yazmış, canlı olunca gaipten enerji yüklemesi oluyorsa demek... hayretlik...

Banada aynisini yapti. Canlida bakarim yazdi. Ilginc olan burda bikac kisiye bakiyor fallari cikiyor hahahaha yersen tabi

Acikcasi reklami ediliyor burda diye düsünüyorum. Canli da daha cok kazanacak tabi...
Haklısın, hem de yerden göğe. Burda,içimizde,bizden bildiğimiz kimlerin nelerini gördük.

Ben de Banu bana cıktı dedm ama bu onun "ahlaksız" oldugunu kabul etmeme engel degıl. Leyla yavrum,temiz yureklım kabul etmıyor ama bu canlı fala-yıldıznameye cagrma işini Byzmelek de yapyor.....Ben hala bvy aylin-fama-sema vs. grubunun (aslen tek kişi) tellwede de 1 profılde efendmli,dıgerınde daha kırık cumleli,olması olacaklı vs.. tarzlarına burunerek devam ettgını dusunuyorm......hala....

Mesela tellwede tum falları 10 tl ıken yıldızname-su falı gıbı 1-2 falı 50 tl olanlara artık "O" kişi mi dıye bakyorm artık.

Ay nasil dersin boyle :) asil ben byzmelek magduruyum oyle yaptigini benden iyi bilen olamaz. Ben sadece ikisinin ayni kisi oldugunu dusunmuyorum dedim :)
Taktik ayni o ayri bence.

Banu Yılmaz kehriban falci Ayten onların verdiği vadede sorduğum sey dedikleri gibi gelişti . Falcı Ayten sallamış olabilir ona emin değilim

Ay nasil dersin boyle :) asil ben byzmelek magduruyum oyle yaptigini benden iyi bilen olamaz. Ben sadece ikisinin ayni kisi oldugunu dusunmuyorum dedim :)
Taktik ayni o ayri bence.
Leyla'cığım önceki mesajlarında adım geçmiş, okuyunca yazmak istedim. Bu Banu Yılmaz ın ilk ben sözünü etmiştim ve defalarca yazdım zaten bunu şimdi bakıyorum da yürüdü hatta uçtu gitti Banu. Yukarıda yazılanları okuyunca üstüme alınmıyorum bile çünkü yorum neyse onu yazıyorum aylardır.Bana çıkan konularda çok spesifik durumlar da vardı.
Son zamanlarda Nurgamze'ye sardım tekrar, aylarca uzaktaydı girse bile bakmıyordu ve bana zamanı çok iyi tutturmuştu aylar önce. Dönünce tekrar tekrar yollar oldum yeniden kendisine...
Bir de Yulee yi beğendim sorduğum soru onun öngördüğü biçimde sonuçlandı. Nurgamze'de bildi aynı şekilde. Aynı konuda Medyum Çetin in dediği olmadı maalesef, içtenlikle baktığını düşünüyorum ve gercekten çok emek veriyor anda ve geçmişte değindiği doğru noktalar da var ve doyurucu uzun bir yorum atıyor ama sonucu pembeye mi bağlıyor bilemedim. Asıl önemlisi kendisinin Rolldeo olduğu düşüncesindeyim. Yaz aylarında ikimiz de göndermiştik bir ara adı çok geçiyordu burada hatırlarsan. Bunu düşünmemin çok gecerli nedenleri var.
MedyumMedea mıydı neydi bende hiçbirşey bilemedi.
ElCin666 ElCin6666 olarak tekrar hortlamıştı :O ne ayak olduğunu çözemedim. Geçmiş fal ve fal sorularımı okumuş gibiydi. Boş hesaptan atınca ısrarla canlıya çağırdı, canlıda iade olmadığı için mi acaba. Ardından hesabım kapatıldı diye yazıp 6666 olarak geri döndüğünde acaba 666 hesabı neden kapatılmıştı? Tellwe hemen herkesi, kopyala yapıştır veya hazır metin olsa bile geri alıyor biliyorsun. Örnek: Beyaz Karınca! Daha ciddi bir durummuydu da 6666 hesabı da uzakta görünüyor ya da o da mı kapatıldı ya da her ne ise...
ProfFalcı yı da beğenmiştim ama verdiği vade geçmek üzere yine de yorumunu beğenmiştim.
Son okuduğum mesajlara bakılacak olursa Chitra nın dönüşü muhteşem olmuş gibi ama son falında bana verdiği vadede hiç bir gelişme olmadı hatta yaz aylarından belli bir ayın belli bir haftasını vermişti X ayının 2. haftası gibi ama maalesef olmadı
FalciSeray ı da beğeniyordum ama son falında dediği vadelerde dediği hiçbirşey olmadı hatta Yulee ve Nurgamze nin bildiği sorumu öngöremedi, anda ve özellikle geçmişte oldukça iyi ama gelecekte pembe eğilimli olduğunu düşünmeye başladım. Çok uzun bir yazı oldu... Haftaların birikimi ne de olsa...

Sahmeran adli hatun canlif ala cagirdi, gider miyim. Bir daha fal yollamadim.Aynen bunu yazmis " canım canlı chate gel daha detaylı bakalım canım olur mu?" Yarim saat yalniz basina konstratrasyon ile gelmeyen ilham, benimle uc dakika chatte gelecek:)))
Okiluptus:Rezalet
Aceline:Cop tam uc cumle yazmis!
Helios35-Hereksiz sacma bir fal!
Falci83: Bu hatunu begendim neden bilmiyorum:)
Yulee:Bu kadini da begendim, sallamadigi icin begendim ozellikle!
FalciKeriman:Rezalet, cunku edepsiz!
Elcin666: Berbat!
Ezginin tarot dunyasi: Begendim, hic degilse kartlara bakarak sallmiyor, tarot attm.
Celalzahir: Bu adam bana destan yazmis, ama destanin yarisi benimle alakasi yok, evlenecegim ama beyefendi erkek arkadasimin benim ciddi dusundugunu ve yuzuk gordugunu soylemis:))) Yazim sekli bana erkek degil kadin oldugunu hissettirdi, canimli cicimli!
Medyumabi: Ikinci erkek gorunumlu kadin vakasi da bu! Bu da canimli icimli, ve sacma mi sacma bir fal. Bir verdim iade etmis , sanki ben iade et dedim, butun yorumum da silinmis!
Medyumtaskiran: Bunun hayranlari arasinda da baska bir taskiran vardir, yav atma ginko dedim belli kendi kendine fal atip, yorumlamis:))) lakin seytan durttu ve attim:) Sonuc yuvarlar uc satirlik fal!
Gelecegin oncusu: Bu kadinin falini direkt kopyaliyorum buraya:)))arada acip guelrsiniz :)

Merhabalar. Falınızda gördüğüm kadarıyla iyi şeyler var bunlar neler hadi bakalım.. öncelikle hepsi bir araya gelmiş kahvelerinizi görüyorum buda etrafındaki insanlarla ne kadar sadık ve iç ice olduğunuzu gösterir bu bağı sakın bozma.. Okul hayatında başarı elde edeceksin ama azim lazım birazda sana bağlı falda uzun çizgiler var bu senin parayı ne kadar tutumlu kullandığını gösteriyor eğer biraz daha tutumlu olursan ilerde daha rahat edersin nişanlısın düğünün şahane olur.. gereksiz şeylere para harcama harcayacak kişiliğe sahip değilsin ama olsun.. Hayatında başarılar dilerim.. Sevgilerimle.

Olivana:Bu kadin hakkinda bilmiyorum, bu da ksacik bakmis ama karar veremedim! Baktiran varsa haber etsin:)

Benden simdilik bu kadar, yeter para harcadigim:)

Fal çok güzelmiş yalnız... Bayıldım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…