- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #19.061
valla geysuya kalsa iki eski sevgilimle de evlenmiştim çoktan :) hangisi kuma oluyordu acaba bilmiyorum :)Teşekkür ederim.Yani bilmiyorum chitra çok garip yorumlarda bulundu pek tatmin etmedi.Ama geysu sevgi bağı olduğunu kopma Olmaz dedi.2. Kez baktırışım geysuya da olumsuz gördüğüm halde ben 5-10 güne iletişim olucak dedi.karşı tarafın kaybetme korkusu ve çabası olucağını söyledi.Neyse Ama ben zaten istemiyorum.Neyse zaman ile yaşayıp görücez artık.
Gülümsettin beni:).Bence sevgi var diye hep olumluya bağlıyorlar.Ama hepsi fos.Hakkımız da hayırlısı.Önemli olan içimizde bitirmek bence.valla geysuya kalsa iki eski sevgilimle de evlenmiştim çoktan :) hangisi kuma oluyordu acaba bilmiyorum :)
tellwe de güvenilir falcı sayısı azdır . ama baktırmak istersen yeşil çingene , ecem23 ve geysu işini hakkıyla yapanlardandır . arkadaşların başka fikirleri varsa bilemem . 2012 den beri fal baktırırım ben baya bir tecrübelendim bu konuda açıkcası . yeşil çingene biraz kısa tutar falını söylediklerinde yaşadığım oldukızlar merhaba ben olumsuz bir olayın akabinde fal baktırmaya başladım bunu çok saçma buluyordum ama bir iki birşey tutunca devamı geldi 2 aydır fal atıyorum henüz tutmuş biri yok bende ..yalnız tellwe de fiyatların daha makul olduğunu gördüm bana uygun ücretli (20 ve aşağısı) makul birilerini önerir misiniz
yeşil çingeneye baktırmıştım malesef çok alakasız yorum oldu anı bilemeyince ben gelecek tahmininide eledim ecem23 ve geysu da fiyat biraz pahalı geldi açıkçası ya ama genel olarak zaten komik rakamlar var birşey diyemiyorumtellwe de güvenilir falcı sayısı azdır . ama baktırmak istersen yeşil çingene , ecem23 ve geysu işini hakkıyla yapanlardandır . arkadaşların başka fikirleri varsa bilemem . 2012 den beri fal baktırırım ben baya bir tecrübelendim bu konuda açıkcası . yeşil çingene biraz kısa tutar falını söylediklerinde yaşadığım oldu
ecem23 detaylı bakar önüne serer ve dediklerini genelde yaşarım
geysu da şuana yönelik bakımını iyi yapar ama gelecek adına tutturamaz çok fazla .
Ben yulee yi beğenmiştim bi süredir baktırmıyorum kimseye amayeşil çingeneye baktırmıştım malesef çok alakasız yorum oldu anı bilemeyince ben gelecek tahmininide eledim ecem23 ve geysu da fiyat biraz pahalı geldi açıkçası ya ama genel olarak zaten komik rakamlar var birşey diyemiyorum
tellwe de güvenilir falcı sayısı azdır . ama baktırmak istersen yeşil çingene , ecem23 ve geysu işini hakkıyla yapanlardandır . arkadaşların başka fikirleri varsa bilemem . 2012 den beri fal baktırırım ben baya bir tecrübelendim bu konuda açıkcası . yeşil çingene biraz kısa tutar falını söylediklerinde yaşadığım oldu
ecem23 detaylı bakar önüne serer ve dediklerini genelde yaşarım
geysu da şuana yönelik bakımını iyi yapar ama gelecek adına tutturamaz çok fazla .
Merhabalar, birşey sormak istiyorum.Geysu ve chitra’ya baktırıp hangisinin dediğini yaşamış bulunmaktasınız?Geysu olumlu ise chitra karşı taraf hakkın da iletişim olup olumsuz yorumda bulundu ve karşı tarafın karakterini gömdü diyebilirim ki ruhsal bozuklukları olduğunu söyledi.chitra yeni kişiyi görüp farklı bir yorum yaptı ki ailesinin beni istemiceğini de kardeşleri ile sorun yaşıçağını bunların uzak vadede olucağını söyledi de çok garip geldi bu yorum.yani geysu da yeni kişiyi gördü ama ikisi de farklı yorum yaptı kişi için.Ama Tekrar eskiye yöneleceğimi belirtti ki ama sanmıyorum da.Size sormak istedim Kızlar.Geysu mu chitra mı?
ben genelde kahve içmediğim için kartlıları baktırırım her falcıya ecem23 ün aşk sonuç falını beğeniyorum diğer kartlı fallarını da denedim hep güzeldi tutarlıydı bende gelecekte dediklerini de yaşarım genelde .
birşey değil :) genelde aşk sonuç falı baya beğenilmişti forumda da burdan okuyarak baktırmıştım bende . sonucunu paylaş bizimle de :)su falı ve aşk sonuçta kararsız kalmıştımda :) çok teşekkür ederim..
birşey değil :) genelde aşk sonuç falı baya beğenilmişti forumda da burdan okuyarak baktırmıştım bende . sonucunu paylaş bizimle de :)
Çok teşekkür ederim.Yani chitrayı bilemiyorum ama yorumu çok garipti beni istemicekmiş kardeşleri falan komiğime gitti biraz:)blackpearl e bende baktırdım seviyorum aslın da yorumlarını ama sonuç kısmı olmuyor.Geysuya ben olumsuz desem de o öyle görmüyor.artık fal baktırmak istemiyorum.Zaten benim eskisi de fallardan alakasız bir zaman da dönüp görüşmüştük.Bundan sonra da neler yaşıcağımı da düşünmek istemiyorum ki sadece zamana bırakmak ve hayatıma odaklanmayı istiyorum.geysu yu bilmem ama chitra yı es geçin derim beni dolandıran ve benım artık adını bile unuttuğum zerre kadar sevmediğim adam için ciddiyetlik kapıları görmüştü büyük kazık attı bana... ki bi adamı 3yılda unutamayan ben o adamı 2ayda unuttum zaten ex e dönmüştüm şuan ondanda ayrıldım ana anladım ki ben ex i sevıyorum yani size bu örnek ile çooooook Net birsey dıyorım chitra yı boşverin black ide... akrepgoz (1yıl önceki falı yeni yeni çıktı ex ile 1yıl sonra gecen hafta buluştuk bana kadının dedıgı aynı lafı soyledı agzım acık kaldı) ama şuan gecen yılki gbi guzel bakmıyor deniliyor... o birde geysu gerısı boş inanın....
buarada Akrepgoz ablacıma sesleniyorum falın çıktı ama lütfen eskisi gbi özen şuan şoktayım eğer burayı okuyorsab eskisi gbi özenli bakacaksan sana atacağım ablam.... şok tayım
Çok teşekkür ederim.Yani chitrayı bilemiyorum ama yorumu çok garipti beni istemicekmiş kardeşleri falan komiğime gitti biraz:)blackpearl e bende baktırdım seviyorum aslın da yorumlarını ama sonuç kısmı olmuyor.Geysuya ben olumsuz desem de o öyle görmüyor.artık fal baktırmak istemiyorum.Zaten benim eskisi de fallardan alakasız bir zaman da dönüp görüşmüştük.Bundan sonra da neler yaşıcağımı da düşünmek istemiyorum ki sadece zamana bırakmak ve hayatıma odaklanmayı istiyorum.
Ben de 1 sene aralıklarla işte ama artık bıktım diyebirim bu fallardan ki gerçekten son kapanışı geysu ile yaptım şükür devamıda gelmez inşallah.Kredi yüklüceksen hemen geliyor hesabına.Telefonuna gelen onay kodunu sitede ki yere doğrularsan hemen yükleniyor.Rica ederim brn 3yıldır baktırıyorım fallardan bağımsız 2 şok yaşadım zaten ama sadecr sıkıntıdab baktırıyorım ona odaklanmıyorum
birsey sorucam sms yoluyla mobil odeme nezaman geçiyor tellwe hesabına?
Ben de 1 sene aralıklarla işte ama artık bıktım diyebirim bu fallardan ki gerçekten son kapanışı geysu ile yaptım şükür devamıda gelmez inşallah.Kredi yüklüceksen hemen geliyor hesabına.Telefonuna gelen onay kodunu sitede ki yere doğrularsan hemen yükleniyor.
Kredinin hesabına yüklenmesi lazım aslın da.Belki başka birşey olmuştur site yönetimi ile iletişime geç istersen.Ben SMS ile yaptığım da herhangi bir sorun yaşamamıştım.Mobil ödemeyle yaptım olmuyor ya benm odemem gıttu ama sıteye yansımadı
Kredinin hesabına yüklenmesi lazım aslın da.Belki başka birşey olmuştur site yönetimi ile iletişime geç istersen.Ben SMS ile yaptığım da herhangi bir sorun yaşamamıştım.
Hayır canım ben ona hiç baktırmadım.vodafone kaynaklı sorun.... olmuyor yaaa yıne gıttı birsürü param
kız sen gecen sene akrepgoz e baktırmıştın değilmi noldu sonuç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?