tellwe.com'da bakılan fallar!

selam kızlar bende bu akşam banu yılmaza katina attım birinci sıradayım şimdi falı atarken umarım diğer falcılar gibi başka fala yönlendirme yapmazsanız dedim yorum gelince yazarım buraya

Ecem23 saatlerce bekletti ve olumsuzlar olumsuzu detaysiz bir fal bakmis 5 yildizi yanlizlikla verdim.Begenmedim.onermem eskiden daha detayliydi.Umarim fali da cikmas zaten gecmise ait en ufak tek nokta atisi yok .

Ecem23 saatlerce bekletti ve olumsuzlar olumsuzu detaysiz bir fal bakmis 5 yildizi yanlizlikla verdim.Begenmedim.onermem eskiden daha detayliydi.Umarim fali da cikmas zaten gecmise ait en ufak tek nokta atisi yok .

sen baktırdın mı seruvenle akrepgoz e
buarada sana fal borcum var bırara odıycem :)

ilişkimde aniden bir gelişme oldu ve bunu kehriban ve yine söylüyorum banuyılmaz söyledi gecen hafta kehribanın geleceği cıkıyor demem i.im bir seyini daha bekliyorum demiştim bundan sonra kehribanda banu yılmaz gibi favorim bunun yanında sevdiklerim perseis geri dönmüş yule onu seviyorum devamlı attıklarım bunlar ecem23 ü sevdim ama onun içinde beklemem lazım cıkıp cıkmadığı için ama net olan bir sey var en cok yakın gelecekte tutanlar kesinlikle kehribanı söyleyebilirim kendim için konusuyorum cünkü bazılarının enerjisi uymuyor ben devaml fal atıyorum özellikle banu yılmaz ve kehribana :)

Herra nasil kizlar? Ben baktirmistim uzun vade vermisti Ama Su an patlamis bi durum Yok? Cikan fali varmi?

sen baktırdın mı seruvenle akrepgoz e
buarada sana fal borcum var bırara odıycem :)
Odersin kuzum.bu aralar bakarsan hayira gecer durumlar belirsiz bendede fala sardim eskisi gibi :).Akrepgoze cook eskiden baktirmistim 2 sene once eski sevgilim icin acayip olumlu bir faldi patladi :).Seruvenede sanirim yinebo aralar yada daha once baktirmistim anlik durumda iyiydi ama gelecek patlamisti.Naktanin ilk baktigi fali cok begenmistim son baktirisimdaki soylediginden farkli gelisiyor olaylar ozellikle isle ilgili o yuzden bu sefer olmadi bence .Anlik durumda da erkek arkadasima tegit ettirdim dediklerini yuzde 50 bilmis dedi yine anlik durumda fena degil ama gelecekte cok iyi diyemem.

Benimki olumsuzlukta uberdi:)
şimdide şuan başkasıyla diyor ilkkez falda başkası çıktı inanıp adama msj mı atayım bilemedim ki ama içime kurdu soktu bikere

Benimki olumsuzlukta uberdi:)
şimdide şuan başkasıyla diyor ilkkez falda başkası çıktı inanıp adama msj mı atayım bilemedim ki ama içime kurdu soktu bikere
Akrepgozse ciddiye alma bana oyle olumluyduki yerimde zip zip zipladim saf gibi adam 1 sene sonra baskasiyla evlendi bana donmeyi birak aramadi bile sonuc husran ,akrepgoze kalsa seviyordu ozluyordu.Fala inanma sakinligini koru akisa birak sana verecegim tavsiyem.Fal baktir ama etkisinden cik ben oyle yapmaya calisiyorum canim benim:)).

selam kızlar bende bu akşam banu yılmaza katina attım birinci sıradayım şimdi falı atarken umarım diğer falcılar gibi başka fala yönlendirme yapmazsanız dedim yorum gelince yazarım buraya
Nasıldı falın canım ben beğenmedim de. Sorum üzerine aynı cümleleri yazmış hep bide aşırı olumsuz katmış içine

12ist bikac gun arayla 1 ay once baktirmistim banuyilmaz zaten kisacik bi faldi vade vermemisti sadece olacak demisti olmadi
geysu anda ve gecmiste cok iyiydi aslinda ama gelecek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…