- 29 Aralık 2016
- 357
- 390
- 103
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #19.121
Bana 2 ay kadar Önce Banu Yılmaz yakın zaman da dedi ama ciddi olp olmucağı belli değil sadece adım dedi.geysu ise geçen hafta bugün 7-10 gün arası dedi.Evet geysu anda çok iyi.Ama bende bazen düşünüyorum an bu kadar iyi ise bize herşeyi açıkça söylüyorsa gelecek neden olmuyor Peki?ya da ileri aylarda mı olucak diye düşünüyorum.12ist bikac gun arayla 1 ay once baktirmistim banuyilmaz zaten kisacik bi faldi vade vermemisti sadece olacak demisti olmadi
geysu anda ve gecmiste cok iyiydi aslinda ama gelecek yok
Bence bu fallar unutmamamızı sağlıyor benim fikrim bu sürekli aynı döngü içerisin de başa sarıyoruz.Ben artık geysu ile kapattım.Gelicek olan adam da gelir yani ne yapayım ki ben kendimden eksiliyorum bu şekilde.Çünkü odaklanarak isteğimizi yüksek tutuyoruz.Hep umut ve beklemek.Ki çok zor ve artık ben beklemiyorum.Darısı sizlerin başına:)12ist canim bi de bana sor artik iyice aptala dondum o ne diyo bu ne diyo diye geysuya ben de cok guvendim hala da anda ve karakterde iyi oldugunu dusunuyorum ama gelecegi niye kimse bilemiyo daha kime baktirayim bilmiyorum
Bence bu fallar unutmamamızı sağlıyor benim fikrim bu sürekli aynı döngü içerisin de başa sarıyoruz.Ben artık geysu ile kapattım.Gelicek olan adam da gelir yani ne yapayım ki ben kendimden eksiliyorum bu şekilde.Çünkü odaklanarak isteğimizi yüksek tutuyoruz.Hep umut ve beklemek.Ki çok zor ve artık ben beklemiyorum.Darısı sizlerin başına:)
Güzel dileklerin için teşekkür ederim luciferrumarım hayat umulmadık güzel süprizlerle seni karşılaştırır, bizler hatayı sık fal baktırarak yapıyoruz bence..
capella79 sanmıyorum çünkü chitranın uslubu tamamen aynı
hepsine aynı hesaptan attım aslında ama chitranın ilk falı geçen yazdı ve o falda da uzun vadeli konuştuğu için şu an yaşadıklarıma uygundu. ama kendi önceki falını okumamış bile heralde yani şu an baaambaşka bi fal attı ki ikisi de evlenmeli mevlenmeli falan ama başka başka şeylerden bahsediyo. bu falında da anlık olarak uygun duruma ama bi garip oldu yani böyle anlamadım yani.
cadınınelması da bi konuda aşşırı negatif diğer konuda pozitifti ki chitra ikisinde de negatif, ortak negatif oldukları konuda da benzer şeyler söylemişler aslında
bence anlık negatif durumu ikisi de bildi diye düşünüyorum ama gelecek için şu an kime güveneceğimi bilemedim açıkçası
Sevgilipatlayanlar - cadininelmasi, geysu, falsepeti dennis, banuyilmaz
ufak da olsa hala ihtimali olan bi tek chitra
bugun naktaya aticam galiba
Hay kör olsun o "kördüğüm şansı"....Bana da yapışık ondan bir tane var.....capella79 beybi tabiki bende kordugum sansi oldugu icin pozitif oldugu konu patladi negatif oldugu cikti
chitra ayni konuda negatifti o cikti gibi bisey tam degil ama gibi gibi
rewsen anne zeynep ana meryem abla birisinin hesabı ama kimin bulamıyorumda ben soulmate 35 falcıgacı kahinmedea hepsine fal attım meryem ana dısında diğerlerine de attım ama anne abla tarzı hesaplar dısındaki yorumların hiç alakası yok yalnız kahinmedea en kötü o patladı eskisiyle olmaz zaten hayırlı değil dedi barıstım mükkemel cift ilan ettiAynen öyle,kasım sonu attm,4 hafta verdi.....1 de soru kısmında acık cek verdm "istedgn gibi beni göm" diye...Gömmemiş sagolsun,yuzde 60 bana uyan 1 fal atıp "4 hafta" demiş......O 4 haftada kapım çalındı da ben mi duymadm:) Yaslılıgın gözu kör olsun:)
Bir de sunu fark ettm,yuzde 70 eminim tellwede kahinmedea,soulmate35,falcıgacı, meryem abla, rewsen anne,zeynep ana Kehriban'ın yan hesapları...
bu saydığım isimlerin kehribanın tarzıyla alakaları yok yorum tarzlarının ama online olma saatlerine bakıp dikkat edicem öyleyse cidden hayal kırıklığırewsen anne zeynep ana meryem abla birisinin hesabı ama kimin bulamıyorumda ben soulmate 35 falcıgacı kahinmedea hepsine fal attım meryem ana dısında diğerlerine de attım ama anne abla tarzı hesaplar dısındaki yorumların hiç alakası yok yalnız kahinmedea en kötü o patladı eskisiyle olmaz zaten hayırlı değil dedi barıstım mükkemel cift ilan etti
Bak bu tarz bir tesbiti vaktiylerewsen anne zeynep ana meryem abla birisinin hesabı ama kimin bulamıyorumda ben soulmate 35 falcıgacı kahinmedea hepsine fal attım meryem ana dısında diğerlerine de attım ama anne abla tarzı hesaplar dısındaki yorumların hiç alakası yok yalnız kahinmedea en kötü o patladı eskisiyle olmaz zaten hayırlı değil dedi barıstım mükkemel cift ilan etti
Seslenme uslubu benim icin de cok onemli. Nakta ve Chitra ustune tanimam usluo konusunda. Hele cherrycoco asiri canimli cicimli konusmustu daha ilk falimda.Soulmate35'in tanıtm yazısı kahinmedea ile aynıydı,degstrdımı bılmem. Kahınmedea da dıger abla-anne hesapları da bol canım-bebegmli konusyor.....he 95lik kadın öyle konusur he....ve cok rahat yalan söyluyorlar....kehriban da dahil....
kesinlikle haklısın seviye olmalı o bana cok samami gelmiyorda ablacımlı canım konusmalar ve anneli isimlerden uzak durmalıSeslenme uslubu benim icin de cok onemli. Nakta ve Chitra ustune tanimam usluo konusunda. Hele cherrycoco asiri canimli cicimli konusmustu daha ilk falimda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?