- 13 Nisan 2017
- 2.539
- 4.025
- 133
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #19.261
O onceinawhile canim cok cok sevindim bu guzel habere.canım hayatının aşkını bulmana çok sevindim:) yeni kişiyle umarım her şey dilediğin şekilde gerçekleşir.
nakta da sana yeni birisini görmüştü diye hatırlıyorum ama yanlışsam düzelt lütfen beni ve bir de geysu'yu sorabilir miyim.
kızlar cok uzun zamandır burada değildim benim esas adamla ilişkimiz basladı ve bitti inanılmaz ani bir sekilde ondan sonra hayatımın askıyla karsılastım ve suan bu forumda günlerce ağlayıp hepinizin kafasını sisirdiğim günler icin cok salak hissediyorum kendimi:)
Bu yeni ilişkimi tek bilen kişi de sezgi candan oldu.. Sezginin falını daha once okudugumda cıkmıyor nasılsa diye bosvermiştim ama zamanı tam tutmasa da harflerini vererek tutturabilen tek o oldu ve suan herşey ddiği gibi ilerliyor..
Forumda perseisi görüp fal attım telwede ilk kez ecem23 ten sonra bir falcıyı bu kadar bepenmedim.. Ben hoslandığım kişiyi sormusum o bana sevdiğin söyle sevdiğin böyle diyip destan döşemiş ayrıca söyledikleri özelliklerin biri bile karsı tarafta bulunan özellikler değil..Allahtan site yönetimi iade etti.
Marceline abadeer vardı onu deneyenler yazabilirmi sanki fena değil gibi ona tekrar baktırıcam artık karar aldım falı sadeec bir konu hakkında asırı kararsız kalırsam hislerine güvendiğim insanlara atıyorum ve enfazla 30 lira ödüyrum sizde bu kararı alın cüzdanınızı ferahlatın kızlar..
Evet utanarak soylemeliyim ki berrak okur u ovmustum zamaninda ancak onun da copy paste falina rastladigimi daha sonradan burada uzulerek sizlere belirttim. Eylem e gelirsek eylem anda iyiydi ben de ustelik hem yildizname hem katina atmistm ve mevcut durumu anlatmadigim halde bilmisti. Vaadesine de daha var nisan diye hatirliorum mart ta olabilir ama takilmiorum ona. Faldan gercekten cok sogudum umarim bu sogumam gecici degildir suan gercekten kafam daha rahat. Ne yapmam gerektgne ben karar veriorum.yorumcularin kafami karistrmasina izin vermiorum. Burada gecen o iki kisiye benim onerimle baktirdigin icin de uzgunum gercekten. O zamanlar baya baya her faldan etkileniomusum ki suan okuyunca anliorumki gercekten hemen hemen hepsi hepimize uyacak turden olup bizi etkileyebilio. Suanda yalnizca geysu ve nurbanunun hisleri olduguna eminim.beni sasirtan o isimlerdi. Tabi ikiside ayni kisi. Pembeciler midir olumsuzu soylemediler mi bilmiorum ama gecmiste ne yasadgmi anda neler olup bittgni en iyi bu ikisi acikladi. Keske gercekten bunlara ihtiyac duymasak;hem paramizdan hem hayallerimizden olmasak...Gelelim binnaz'a, gecen yilsanemcee nin onerisiyle Berrak Okur ve Eylem Tuzun'e baktirdim ve maalesef hicbiri cikmadi, vadeleri geceli oldu bir sure.
Aynı şekilde bende de senin gibi düşünceler oluştu ama işte zaman zaman yükseldiğim dönemler yine oluyor. Hani her yeni yılla daha iyisini, olumlu gelişme ve değişiklikleri umarız ya işte öyle bir şey. Bir de ustune ufak tefek gelişmeler olunca hemen bir merak alevleniyorEvet utanarak soylemeliyim ki berrak okur u ovmustum zamaninda ancak onun da copy paste falina rastladigimi daha sonradan burada uzulerek sizlere belirttim. Eylem e gelirsek eylem anda iyiydi ben de ustelik hem yildizname hem katina atmistm ve mevcut durumu anlatmadigim halde bilmisti. Vaadesine de daha var nisan diye hatirliorum mart ta olabilir ama takilmiorum ona. Faldan gercekten cok sogudum umarim bu sogumam gecici degildir suan gercekten kafam daha rahat. Ne yapmam gerektgne ben karar veriorum.yorumcularin kafami karistrmasina izin vermiorum. Burada gecen o iki kisiye benim onerimle baktirdigin icin de uzgunum gercekten. O zamanlar baya baya her faldan etkileniomusum ki suan okuyunca anliorumki gercekten hemen hemen hepsi hepimize uyacak turden olup bizi etkileyebilio. Suanda yalnizca geysu ve nurbanunun hisleri olduguna eminim.beni sasirtan o isimlerdi. Tabi ikiside ayni kisi. Pembeciler midir olumsuzu soylemediler mi bilmiorum ama gecmiste ne yasadgmi anda neler olup bittgni en iyi bu ikisi acikladi. Keske gercekten bunlara ihtiyac duymasak;hem paramizdan hem hayallerimizden olmasak...
Sıkıntımı atlatmadim ama alıstım. Evet suan sıkntmla ilgili durum stabil gittigi icin belki de her agizdan ayni seyleri duydugum icin fallara olan ilgim azaldi. Ama sundan eminim ki yine fal krizim geldigi zaman donup tekrar baktiracagim kisi nurbanu olur. Cunku donup gecmisteki fal yorumlarimi okudugum zaman suan beni tek sasirtan isim nurbanu yani bir diger kimligiyle geysu. Ama nurbanu daha detayci geldigi icin nurbanunkimligine giderimAynı şekilde bende de senin gibi düşünceler oluştu ama işte zaman zaman yükseldiğim dönemler yine oluyor. Hani her yeni yılla daha iyisini, olumlu gelişme ve değişiklikleri umarız ya işte öyle bir şey. Bir de ustune ufak tefek gelişmeler olunca hemen bir merak alevleniyor
Senin o dönemi oldukça akut geçirdiğini fark etmiştim, her ne idi ise sıkıntını atlatmış olmana sevindim.
Berrak Okur bana fazla bir sey yazmamisti zaten. O fiyata hem kisa bakiyor hem de degmez yani nokta atisi yok bi sey yok. Hem kopyala yapistir deyince ustune konusmaya gerek yok.
Eylem Tuzun 10 dak askin ses kaydi. Ilgilenip emek harcamis en azindan ama bazi bolumlerde halusunasyon goruyor gibi anlatmis biraz soyut.
Nurbanu kimligiyle nerede bakiyor?Sıkıntımı atlatmadim ama alıstım. Evet suan sıkntmla ilgili durum stabil gittigi icin belki de her agizdan ayni seyleri duydugum icin fallara olan ilgim azaldi. Ama sundan eminim ki yine fal krizim geldigi zaman donup tekrar baktiracagim kisi nurbanu olur. Cunku donup gecmisteki fal yorumlarimi okudugum zaman suan beni tek sasirtan isim nurbanu yani bir diger kimligiyle geysu. Ama nurbanu daha detayci geldigi icin nurbanunkimligine giderim
Biryolun var sitesinde. Ama cok sık online olmuyor.Nurbanu kimligiyle nerede bakiyor?
canım geleceği patladı bende esas oglan sana asla donmez suanki ilişkisinde cok mutlu onların ayrılması soz konusu değil demişti o kadar olumsuz konusmustu ki ikinci falında ağlamıstım ama söylediklerinin tam tersi oldu cok sukur.. İlk falı güzeldi onun hatrına tekrar baktırmak istemiştim.Merhaba mercelina abedeer bu durumunu bilmismiydi uzun zamandır girmiyor siteye bende bekliyorum onu bana da bildiği bir kaç şey oldu
Bana ilk falinda eski sevgilim icin ariycak dedi cikmadi tekrar baktirdim aramiycak bazen ariycak gorunebilir anlik dedi evet arayan yok bildi sayiyorsak eger ama şu an baska biri icin sordum ona da olumsuz gibi gordu olumsuz bi durum da yok aslinda moralim baya bozuldu.bana olumsuz konuştu çok şükür çıkmadı
bence üzülme bana olmayacak dediği kişiyle görüşüyoruzBana ilk falinda eski sevgilim icin ariycak dedi cikmadi tekrar baktirdim aramiycak bazen ariycak gorunebilir anlik dedi evet arayan yok bildi sayiyorsak eger ama şu an baska biri icin sordum ona da olumsuz gibi gordu olumsuz bi durum da yok aslinda moralim baya bozuldu.
Ben 6-7 ay önce baktırmıştım. Anda ve özellikle karşı taraf kişilik analiziyle ilgili tutturduğu noktalar vardı -senin de dediğin gibi- gelgelim benim için asıl konu patladı. 2 vade vermişti hatta, geceli cok oldu bu durumda...aşırı güven sorunum oldugu icin ilişkim de olsa fal baktırdım kehribanı beğendim hem 7 lira gayet ucuz hemde tutturduğu seyler vardı baktıranlar söyleyebilirmi
Ben de bir kaç kere baktırdım. Özellikle 2 falı efsane iyidi. Biri yıllar önce herkesin olumlu dediği şeye olumsuz dedi ve bir tek o bildi.. diğeri de yıllar sonra baktığı ilk falıydı. Sorduğum kişinin tüm geçmişini en ince detayına kadar bilip olmaz dedi ve hayatıma girecek kişinin 5 harfini verdi henüz tanımıyorken ben. Üstelik tarotta. Ben bunu geçen gün tekrar okurken fark ettim.Ama gelgelelim sonraki falları çok özensiz baştan savmaydı. Çıkmadı da..Ha yine de bazen atıyorum iyi gününe denk gelirim belki diye..aşırı güven sorunum oldugu icin ilişkim de olsa fal baktırdım kehribanı beğendim hem 7 lira gayet ucuz hemde tutturduğu seyler vardı baktıranlar söyleyebilirmi
Günaydın iki fal baktırdım bende dediğin gibi çoklu profil değilse iyiydi analizleri ilk falinin sonunda çok kısa zamanda sevinç yasicaksin dedi oldu ikinci falı attım olumlu baktı onun dediği gibi olması zor biraz ama zaman var ne olur bilmiyorum sadece kafamı kurcalayan ilk falında bir soru sormuştum onda olumlu konuştu ikinci falda olumsuz bekleyip görücüz bakalımKizlar yulee hakkinda tazelenen yorumunuz var midir?
Bende fena degildi, merak ettim. Ozellikle analizciler haydin klavye basina, coklu profil cikmasin lutfen bu da
babyster sen de gel, yeni farkettim biz sabah yanlis basliktaymisiz ya :)
Hic moralin bozulmasin benim bi asil konum vardi cikacak diye bekledigim ve vade geceli cok oldu cikmadi olmadi nakta'da. Ani bilmisti ama gelecek konusunda dedgm gibi oldu. Ondan cikacak diye uzulme :)Bana ilk falinda eski sevgilim icin ariycak dedi cikmadi tekrar baktirdim aramiycak bazen ariycak gorunebilir anlik dedi evet arayan yok bildi sayiyorsak eger ama şu an baska biri icin sordum ona da olumsuz gibi gordu olumsuz bi durum da yok aslinda moralim baya bozuldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?