- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #19.601
Tatlım görüşme oldu mu? Orasını anlayamadım. Birde ne baktırmıştın kahve mi?Evremdamla 11 gün içinde görüşme olacak demişti 11. Gün oldu. Bilginize:)
Dip not biz ayrı değiliz ama iletişimde sorunlar var. Ben daha çok takıyorum bu durumu tabi beyfendi rahat ona göre sorun yok. Klasik öküz modeli erkeklerimizden biri.
Ben kılıklı seniCapellacigim eyifer hakkindaki yorumun nedir, ona da fal baktirmissin gordugum kadari ile:))) O da iyi midir sence?
Kizlar ben mecall e fal baktirdim ve begendim .Cok detay vermiyor ama bir iki dedigi oldu.
Bu arada tekrar belirteyim Kiymetabla=Defnesen. Sakin kanmayin bu kadina, briinde bas ortulu ve gunes gozluklu, digerinde gozluklu ve basi acik. Ama ayni kadin cunku kiymetabla diye attigim falina yazmis yazmis altina da defnesen diye yazmis:)))
Kesinlkle katiliyorum asmara konusunda..aylar once baktirmistim onca paraya cok genel ve yazik parama dedigim hayal kirikligi bi fal atmisti.. Karar tabiiki yine de senin..canım asmara asla diyorum yazık günah olur parana umutlarına
Ben kılıklı senimeraklı,arastırmacı kedi Bosver Eyifer'i ıyı ınsandır ama ıyı falcı....ı-ıh,......Eskilerden mercury 3 kez aman ha,duşun kı ılk fal attgm yarım akıllı zamanlarmda,karganın gak demesıne guzel dıyebıldıgm zamanlarda bıle berbattı. Yıne eskılerden Aygunn gırmış hem de 35 tl,paranı çöpe atarsın,Mistikkedi o da eskilerden ona kalsa coktan evlıydm.....Lidyaabla...geç bacı geç...
Yani Görüşme oldu mu canım, verdiği sürede :)Evremdamla 11 gün içinde görüşme olacak demişti 11. Gün oldu. Bilginize:)
Dip not biz ayrı değiliz ama iletişimde sorunlar var. Ben daha çok takıyorum bu durumu tabi beyfendi rahat ona göre sorun yok. Klasik öküz modeli erkeklerimizden biri.
Sen ne hissediyorsun acaba var demekki sendedelirmek üzereyim cok önemli bi konuda perseise fal baktırmıstım perseis suan hayatımdaki kisiyle asırı olumsuz konustu ancak bana falı pek uygun gelmediği icin falı iade aldım, ancak cok üzgünüm perseis bana hayatımdaki kisinin gözüktüğü kadar iyi biri olmadığını söylemişti .. Muallaktayım, chiatranın söyledikleride tam tersi .. ikisine de baktıranlar söyleyebilirmi hangisi cıkıyor
valla cok sacma sapan olaylar oldu, karsımdaki ya cok salak biri yada aşırı prof bir yalancı malesefSen ne hissediyorsun acaba var demekki sende
Bir erkek kivirmaya basladiysa saklamaua calistigi birsey vardir ..erkeklere zerre guvenim yokvalla cok sacma sapan olaylar oldu, karsımdaki ya cok salak biri yada aşırı prof bir yalancı malesef
Chitra yı bilmiyorum hiç yorum almadım ama Perseis bana da çok saçma sapan bir yorum yapmıştı.delirmek üzereyim cok önemli bi konuda perseise fal baktırmıstım perseis suan hayatımdaki kisiyle asırı olumsuz konustu ancak bana falı pek uygun gelmediği icin falı iade aldım, ancak cok üzgünüm perseis bana hayatımdaki kisinin gözüktüğü kadar iyi biri olmadığını söylemişti .. Muallaktayım, chiatranın söyledikleride tam tersi .. ikisine de baktıranlar söyleyebilirmi hangisi cıkıyor
Bir erkek kivirmaya basladiysa saklamaua calistigi birsey vardir ..erkeklere zerre guvenim yok
Perseis in bana üniversite konusunda söylediği çıktı, istediğin bölüme gitmiyorsun dedi öyle oldu, aşk anlamında karışık ve geçmişde ki durum yanlış yorumlamıştı, ona söylediğimde ise sorunu daha açık yazsaydın dedi, iade edebilirim istersen demişti.delirmek üzereyim cok önemli bi konuda perseise fal baktırmıstım perseis suan hayatımdaki kisiyle asırı olumsuz konustu ancak bana falı pek uygun gelmediği icin falı iade aldım, ancak cok üzgünüm perseis bana hayatımdaki kisinin gözüktüğü kadar iyi biri olmadığını söylemişti .. Muallaktayım, chiatranın söyledikleride tam tersi .. ikisine de baktıranlar söyleyebilirmi hangisi cıkıyor
Evet oldu görüşme canım. Katina atmıştımTatlım görüşme oldu mu? Orasını anlayamadım. Birde ne baktırmıştın kahve mi?
Oldu canımYani Görüşme oldu mu canım, verdiği sürede :)
11 gun icinde gorusme olacak diye Evremdamla mi soyledi ve bildi? Ben de begendim onu sasirdim hatta anda bildigi seyler oldu soylemeden bana da Mart'a kadar gelismeler olacak dedi.Oldu canım
Aynen ayrıva her erkek wn iyisi bile Usta yalancıdır takmayın ilişkide stratejik davranın aynı erkek gbi.. türk erkekleei çok kötü cidden ya
Canım senin adına çok sevindim inan. Dualarını eksik etme.Hepimizin gönlüne göre versin Rabbim.İnşallah benimkide olur ve yazarım,benim vadeye biraz var.Oldu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?