tellwe.com'da bakılan fallar!

Tatlım görüşme oldu mu? Orasını anlayamadım. Birde ne baktırmıştın kahve mi?

Capellacigim eyifer hakkindaki yorumun nedir, ona da fal baktirmissin gordugum kadari ile:))) O da iyi midir sence?
Kizlar ben mecall e fal baktirdim ve begendim .Cok detay vermiyor ama bir iki dedigi oldu.
Ben kılıklı senimeraklı,arastırmacı kediBosver Eyifer'i ıyı ınsandır ama ıyı falcı....ı-ıh,......Eskilerden mercury 3 kez aman ha,duşun kı ılk fal attgm yarım akıllı zamanlarmda,karganın gak demesıne guzel dıyebıldıgm zamanlarda bıle berbattı. Yıne eskılerden Aygunn gırmış hem de 35 tl,paranı çöpe atarsın,Mistikkedi o da eskilerden ona kalsa coktan evlıydm.....Lidyaabla...geç bacı geç...

Bu arada tekrar belirteyim Kiymetabla=Defnesen. Sakin kanmayin bu kadina, briinde bas ortulu ve gunes gozluklu, digerinde gozluklu ve basi acik. Ama ayni kadin cunku kiymetabla diye attigim falina yazmis yazmis altina da defnesen diye yazmis:)))

tahmin etmiştim valla.Bence Telve'ye şikayet edin atsınlar.boşu boşuna bizi kandırmasınlar. çünkü ben öyle bişey yakalamıştım şikayet ettim .falcıların çoklu hesap açması yasakmış ama üyeler çoklu hesap açabiliyorlarmış.

Cidden mi ya ne guzel yorumlar var oysa. Inandim ben de vallahi o yorumlara. Bir topic mi acsak acaba, eskiden tellwe de olan ve harikan fal bakip, bugun piyasada olmayanlar diye.

Bu arada asmara ya ben cok guluyorum, falci degilde modaci sanki:) Surekli defile fotolari atiyor:)))

Gecen bir falcinin sayfasinda ilginc bir soru gordum, Hayatta ne ilginc insanlar var diye sok oldum resmen. Adam evli bir kadina asik sanirim, falciya kadinin kocasindan baskasi ile sevisip sevismedigini soruyor:))) Bunlarin dertlerine bak benim derdime bak:)))

Mceall ve ermani yi begendim ben. Baktirirsaniz fikrinizi soyleyin kizlar. Bir de skiden cok iyi faln bakan insanlarin nicklerini bir liste yapalim bakalim ne cikacak.

Bu arada akrepgoze siteye ilk geldiginde fal baktirdim, bostur fallari umut baglamayin!

Yani Görüşme oldu mu canım, verdiği sürede :)

delirmek üzereyim cok önemli bi konuda perseise fal baktırmıstım perseis suan hayatımdaki kisiyle asırı olumsuz konustu ancak bana falı pek uygun gelmediği icin falı iade aldım, ancak cok üzgünüm perseis bana hayatımdaki kisinin gözüktüğü kadar iyi biri olmadığını söylemişti .. Muallaktayım, chiatranın söyledikleride tam tersi .. ikisine de baktıranlar söyleyebilirmi hangisi cıkıyor

Sen ne hissediyorsun acaba var demekki sende

Chitra yı bilmiyorum hiç yorum almadım ama Perseis bana da çok saçma sapan bir yorum yapmıştı.
Gram benimle ve karşı tarafla ilgisi yoktu.
3 haftaya kadar büyük bir tartışma yaşayıp yol ayrımına falan gelecektik. Ben kendimi kontrol edip alttan alırsam ( bennn ve alttan almak :)))) işler yoluna girecekti falan... 6 ay olmuş fal atalı... tartışmanın kenarindan gecmedik. tırt yani takma kafana...

Perseis in bana üniversite konusunda söylediği çıktı, istediğin bölüme gitmiyorsun dedi öyle oldu, aşk anlamında karışık ve geçmişde ki durum yanlış yorumlamıştı, ona söylediğimde ise sorunu daha açık yazsaydın dedi, iade edebilirim istersen demişti.

Aynen ayrıva her erkek wn iyisi bile Usta yalancıdır takmayın ilişkide stratejik davranın aynı erkek gbi.. türk erkekleei çok kötü cidden ya

türk değil yabancı ama bunlarında ciğeri bes para etmez, herşey cok güzel giderken cok zor unuttugu hayatının askı oldugu gibi geri dönmeye calısıyor hayatına, adamın kafasını allak bullak etti, allah düsmanımı böyle bir duruma düsürmesin yine aranıza geri döndüm kızlar foruma devam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…