tellwe.com'da bakılan fallar!

Zaten hep oyle yapıyorlar şerefsizler bnmkide 8ay sonra donmuşyu birara 4ay sonra ama en ıyı olduğumuz dönemde enfazla 1haftalık aralıklarla küsüyordu ama olsun yınede şerefsiz bizim ayrılıgmzda busefer çok muhım bir durum var oyuzden bitti canım kısa sürede geçmesini. istiyorum acısının da.. ama erkektir hele yüzsüz se enaz 2aya encok 6aya döner benmki. ben tam unutmışken hortlatır kendini

ben merak ediyorum da hiç mi. seven erkek kalmadı

Ask acisi ceken kizlara tek onerecegim sey erkekler bizim gibi dusunmez. Vaktinde buyuk bir darbe olan biri olarak diiyebilecegim tek sey, sizinle birlikte gercekten olmak isteyen bir erkegi kimse tutamaz. Kimse de kolay kolay geri donmez, bosuna vaktinizi harcamayin. Yillarima mal oldu ve parama hem eski sevgili hem de onun yuuzunden verdigim paralar. Falcilar da sonucta onlerinde ekran olmayan insanlar, vizyonlar goruyorlar ve yorumluyorlar. Ben ask acisi cektigim donemde bir kaci bana burada yalan var, iyi biri sandigin biri iyi bir degil dedi. Inanmadim, ben yalan soyledim saniyordum onu goruyorlar diyordum,megersem tam aksiymis. bunu acik sekilde bir sene sonra ogrendim ne yazik ki Hayatimda yedigim en buyuk kazikalrdan birini yedim. O donem bana fal bakan bir erkek falci aynen bunu dedi " sevgili ginkotree lutfen uzme kendini bu insan geri donmeyecek, hatasini flan da anlamayacak. Asla unutma bir erkek seninle birlikte olmak istiyorsa gerekirse okyanuslari asar gelir. O yuzden dusme pesine". Benim de sizlere tavsiyem bu, bosverin, flort edin. Yeni insanlar taniyin, ve hemen ciddilesmeyin!

Peralinayı nasıl bilirsiniz? Detay olarak bildiği çok şey olmuş ilk falımda da bildikleri olmuş ama sonuç patlamıştı, şimdi de oldukça olumsuz bir yorum aldım. Size olumsuz bakıp anlık durumda olumlu olduğunu öğrendiğiniz oldu mu?

Gingorte Vaktinde büyük darbe yiyenler kulubü kurucam bu gidişle Sonuna kadar haklısın bütün ilişkilerde aynı durum oluyor fallara takılı kalıp umuda bağlayıp beklediğimizle kalıyoruz en mantıklısı hayatına bakıp flört modu

kızlar ben nerdeyse 1 yıldan fazladır fal işinden uzaklaşmış ancak öncesinde de buralarda çok takılmış biriyim. bir dostumun bir ricası üzerine bu forumu bulmuştum.
burada övülen her falcıya da baktırdım o dönem. neler neler.... gerçekten şimdiki aklım olsa o paralara neler yapmam :) değişen bir şey olmadı, o aşk acım azalarak bitti ve geçti.

faldan uzaklaşıp şans verdiğim için - bu kısım bence çok önemli - karşıma yeni biri çıktı, 1 senedir birlikteyiz. ve bu kişi için fal filan göndermiyorum. ne olursa olsun iş olacağına varıyor nasıl olsa.
o dönem bekle diyenleri iyi ki dinlememişim. ama en başından beri bekleme, değmez diyenlerin bir listesini yapayım bir faydam olsun;

- serüven, kitap falı efsane bana göre
- yeşilçingene (ne çok üzülmüştüm o falı okuduğumda ama haklıymış)
- fama, serkan, sema üçlüsü sürekli değişen tutumlar içindeydiler. ama anlık durumları, gizli saklı işleri çok iyi bilenlerden. özellikle fama o ilişkiden sonra başka biri için çok nokta atışlar yaptı ve başından beni uzak tutmuştu.
- emine kurtuluş, ilginç ayrıntıları bilen bir hanım. pembeci ve iyi niyetli. eski psikopat sevgilimi hep anlamaya çalıştı ama sonunda o da bırak bunu gitsin kızım demişti
- geysu, uzak dönemi bilemem ama kişilik analizi iyiydi
- byzmelek, eski sevgilim için bu adamın hayatında başkası var o nedenle net gelmez de gitmez de demişti. belki de doğruydu.

bu forumdan uzaklaşmamı sağlayan, reklamcı bir üye vardı. şimdi ne reklam yaptığı falcıyı ne de kendi adını hatırlayamıyorum ama ona da buradan teşekkür etmeyi borç bilirim.

Serüven eskiden iyi bakıyoe diyorlardı sende bayagı oldu sanırım sana ne dedi ozel değilse soyler misin bu yeni kişiyi gördümü onemli olan o

Serüven eskiden iyi bakıyoe diyorlardı sende bayagı oldu sanırım sana ne dedi ozel değilse soyler misin bu yeni kişiyi gördümü onemli olan o
serüven, sorumda sorduğum vakit yeni kişiyi söylemişti ama daha zaman var demişti. ben hep kitap falı gönderdiğimden ve 3 soru hakkımda da eskisini sorduğumdan kadına fırsat kalmamış olabilir ama gerçekten de yaklaşık 3 sene sonra yeni biri oldu. 2 sene ilişki içinde debelenmekle geçirdim ben

Son yok ama görüşme mi var dedi o hâlde bnm falım çok kötüydü

Kizlar ya dun gece chitradan falim geldi ve ilk defa onun fali ile kendimi cok yuksek enerjili ve mutluyken kotu hissettim.. İlk defa bu kdr kisa ve hemen bakayim da diger fala geceyim cabuk cabuk der gibi yorumlamjs cok sasirdim.. Ve yorumdan ziyade tavsiye niteligindeydi .. Bicok kez baktrmisligim memnun kalmisligim var ilk kez hayal kirikligi yasadim sizlerle de hemenpaylasmak istedim duygu dusuncelerimi

Çok ilginç hep özenlidir aslında chitra çok mu yoğundu ki

Muhtemelen yogunluktan ve brz daha hizli gitmek istedi sanirim eskiden daha iyiydi cok da memnundum cnku.. o ucret de benim amaan vereyim gitsin az bisey diyecegim bi ucret dgl suanki zamanimda o nedenle uzuldum
Ya bende fal atmıştum dün gece geldi gayet uzun ve detaylıydı. Şaşırdım ben sen böyle yazınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…