- 14 Kasım 2017
- 100
- 152
- 53
- 38
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #19.641
Bi de benim saskinligimi dusun :)Ya bende fal atmıştum dün gece geldi gayet uzun ve detaylıydı. Şaşırdım ben sen böyle yazınca
Bi de bana da simdiye kdr dedigin gibi detali olurdu, tum sorularima incelikle cevap da verirdi asla soru atlamazdi bile Cok memnun oldugumu da burda hep dile getirdim:) ama bikac sorumu cevap dahi vermemisti bu seferde.. Benim icin de onemli sorulardi yani.. Sizlere detayli uzun bakmasi ne guzel:) piyango bana vurdu demek olsun kader :) yoksa severim kendisini :)Ya bende fal atmıştum dün gece geldi gayet uzun ve detaylıydı. Şaşırdım ben sen böyle yazınca
soru kisminda iletsen bence mutlaka ilgilenirBi de bana da simdiye kdr dedigin gibi detali olurdu, tum sorularima incelikle cevap da verirdi asla soru atlamazdi bile Cok memnun oldugumu da burda hep dile getirdim:) ama bikac sorumu cevap dahi vermemisti bu seferde.. Benim icin de onemli sorulardi yani.. Sizlere detayli uzun bakmasi ne guzel:) piyango bana vurdu demek olsun kader :) yoksa severim kendisini :)
Soru kısmında iletsen? Benimde hiçbir sorumu atlamamış ki ilk falım değil chitrada. Çok şaşırdım sende böyle olmasınaBi de bana da simdiye kdr dedigin gibi detali olurdu, tum sorularima incelikle cevap da verirdi asla soru atlamazdi bile Cok memnun oldugumu da burda hep dile getirdim:) ama bikac sorumu cevap dahi vermemisti bu seferde.. Benim icin de onemli sorulardi yani.. Sizlere detayli uzun bakmasi ne guzel:) piyango bana vurdu demek olsun kader :) yoksa severim kendisini :)
bende cok sasırdım chitra bana fal yerine gılgamıs destanı göndermiş cunku okurken sıkıldımSoru kısmında iletsen? Benimde hiçbir sorumu atlamamış ki ilk falım değil chitrada. Çok şaşırdım sende böyle olmasına
Bende fal atmayı düşünüyodum.Duvarına şehir dışına çıkacağını yazmışkızlar naktaya fal bekleyen varmı kendisi öldü heralde 3 gündür aynı sıradayım
duvarı nasıl goruyoruz ben göremedim ne yazıyorBende fal atmayı düşünüyodum.Duvarına şehir dışına çıkacağını yazmış
Falcının profiline girdiğinde duvar seçeneği var orda yazıyor.29 Ocak akşamına kadar fal bakımım olmayacak yazmışduvarı nasıl goruyoruz ben göremedim ne yazıyor
soru kisminda iletsen bence mutlaka ilgilenir
Allah korusun :) yalniz nakta demisken naktanin 2 ay once baktirdigim falinda esimle ilgili yorumladigi bisey birebir cikti sormadigim bi detaydi ama bilmis oldu yani.. Bi de bu ara onun enerjisi nasil kizlar son zamanlarda baktiran olduysa?kızlar naktaya fal bekleyen varmı kendisi öldü heralde 3 gündür aynı sıradayım
Nakta iyi hosta bana iyi gelmiyor kendisi muhtemelen baktirniycam ilk falinin sonuc kismi tutmadi ztn son baktigi falan tuuttu da diyemiyorum ama kisilik anilizleri ve karsivtarafin dusuncesi konusunda da teyit edemedigimden ? Olarwk bendr yeribi aldiAllah korusun :) yalniz nakta demisken naktanin 2 ay once baktirdigim falinda esimle ilgili yorumladigi bisey birebir cikti sormadigim bi detaydi ama bilmis oldu yani.. Bi de bu ara onun enerjisi nasil kizlar son zamanlarda baktiran olduysa?
hah benden görü alamıyormus falı geri cekmemi istedi baska kim var telwede naktadan sonra en iyi diyebileceğinizNakta iyi hosta bana iyi gelmiyor kendisi muhtemelen baktirniycam ilk falinin sonuc kismi tutmadi ztn son baktigi falan tuuttu da diyemiyorum ama kisilik anilizleri ve karsivtarafin dusuncesi konusunda da teyit edemedigimden ? Olarwk bendr yeribi aldi
Canım,baktırdıklarından güzel yorum aldıysan,araya fal karıştırma derim, çünkü ne kadar doğru bilmiyorum ama vade uzuyor felan diyorlar (tecrübeli arkadaşlar da bu konuda yorum yaparsa sevinirim) Çünkü bende senin gibi düşük kredili tellweden birilerine baktırmamak için zor tutuyorum kendimi :) En son evremden yorum aldım ve beğendim soru kısmında da bana sabret bekle dedi vadeyi..Kızlar ben dün ermaniye fal atım hala bekliyorum bakmadi girmiyor sisteme var mı onerebileceginiz biri 5 ya da 7 kredi lik birisi falkehaneti evremdamla Merlin e baktirdim onun dışında var mı birileri
Ne falı atmıştınKızlar olivanaya fal attım destan yazmış bildiği şeyler oldu soktayim
Baktirdigin kisilerden memnun kaldiklarin hangisi peki cnm?Kızlar ben dün ermaniye fal atım hala bekliyorum bakmadi girmiyor sisteme var mı onerebileceginiz biri 5 ya da 7 kredi lik birisi falkehaneti evremdamla Merlin e baktirdim onun dışında var mı birileri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?