tellwe.com'da bakılan fallar!

''Falınız üstün körü bir fal olduğu için öyle çıktı.Erkek arkadaşınız sizinle evliliği düşünmüyor diye bu bir puan.Bundan eminim.Fal iadesi yapılmayacak.Sizin hayatınız da hiç bir şey yok.Maalesef yok.Bir puanınız vermişsiniz.Beğenmemiş de olabilirsiniz lakin maalesef fal iadesi yapılmayacak.Ha bu arada ben bana öyle bir puan verdiniz puanım düştü vs...İade edeyim diyecek bir kadında değilim.Neyse puanı verdiniz.Bende yazacağımı yazdım. '' Kızlar Herra Hanım bana böyle yazdı ilk defa başıma böyle birşey geldi gerçekten. O kadar sinirlendim ki. Birkaç falcı dışında bir daha tellwe ye asla fal atmayı düşünmüyorum. Kadına ben iş ile ilişki durumumu sordum evliliği düşünmüyor diye böyle bir puan verdiniz diyor utanmadan. Benim derdim onun benimle evlenip evlenmemesi değil ki... Örnek olsun diye buraya koyuyorum paranız boşa gitmesin böyle üslüpta birine değmez

Herra ne kadar ayıp etmiş.
Kızlar bu arada ben tamamen bıraktım ama bir arkadaşım için 20 krediye kadar öneri isteyebilir miyim.Son kredisiymiş o da artık silecek uygulamayı. Geysu,nakta,chitra,yeşil çingene ve evremdamla denemiş başka önerileriniz var mı ? Kahve falı için bu arada

Yselcingeneden memnun kalmismi diye soruyor bir arkadaşım?

Kızlar binnazda az önce bir yoruma denk geldim Elmas Sezer'in kahve falı kısmında 31.01.2018 de "çok çok üzgünüm "ile başlayan bir yorum,ben gezinirken tesadüfen okudum ve üzüldüm açıkçası fal baktıran kişiye Yorumu okumanızı tavsiye ederim, sizinle de paylaşmak istedim..

Okudum ve bir o kadar da üzüldüm o kişiye.Maalesef fallar bizlerin unutmamasını sağlıyor.Her ne kadar fallar olumlu Ya da olumsuz olsa bile nasibimiz de var ise gelir şayet yok ise de o kişinin yaşadığı durumun aynısını bizler de yaşayabiliriz.Bu yüzden fallara çok inanmamak gerekiyor.Hatta hiç baktırmamak..Keşke bunu yapabilsek ve merakımıza yenik düşmesek.Beklesek ve hayırlısı istesek..O bayan adına gerçekten de üzüldüm.

Bende çok üzüldüm inan

evremdamladan yazılı yorum alanlar özelden bana atabilirler mi?
böylece karşılaştırma imkanımız olur, belki başka bir kopyala yapıştır daha buluruz.

Sana yazılı mı atmış? Beğenmiş miydin falını? Ben bir tane daha attım sıradayım yeniden, vence güzel bakıyor.
ben baktıralı 3 hafta kadar oluyor sanırım, vadesi geçti ama vade çok önemli değil. falı beğendim mi desem bilemiyorum herkese uyar gibiydi sanki ya. ben biraz zor memnun kalıyorum fallardan :)

Gecen gun tellwe'nin "rastalı saç" grubundan melike nasuhoğlu'na fal attm...Az once bu 3 profilin tek kişi olma ihtimali için antonie ile evremdamla falını karsılaştırdık....Su an o kadar rahat 2 seyi söyleyebilirim ki:

* 3 profil AYNI KİŞİ
* @antonie 'ye gelen fal "su an sevgilimden ayrıyım,barışma göryormusunuz vs" diyen HERKESE uyabilecek bir faldı...

o evremdamlayla diğeri zaten telvedeyken benimde dikkatimi çekmişti ama sahte gibi duruyodu. google görselde fotolarını aratırsanız ikisi yakınlar zaten kızlar insta hesaplarında... bide hesaplarındaki isimlerde farklı. 2seçenek var şimdi bunlar cidden onlar yada biri o kızların resmini kullanıyor. bana hiç güven vermedi

Kızlar gidin hepiniz bir fal çeşidi öğrenin şu topikte hepimiz birbirimize bakalım çıkma olasılığı Telwe'den Binnaz'dan daha çok.En azından birbirimize kopyala yapıştır yapamayız Bazı Arkadaşlar gibi..

Merhaba arkadaşlar. Bu forumda bu son yazım. Yani artık girmem için bi neden yok. Farklı kategorilerde zaten vakit geçirmiyordum.Burada size hangi falcı çıktı ya da çıkmadı diye tüyo vermek de istemiyorum. Bu cidden manipüleye girer. Özdemir Asaf'ın lavinya şiirinin falcı versiyonu "yalanlar istiyorsan yalanlar söyleyeyim yine de sen bilirsin." :))Ve bana göre hiçbir falcı bilemedi :) çünkü zaten her zaman iki seçenek vardır seviyor sevmiyor; sonu var ya da sonu yok. Ben yazı tura falcılara hiç inanmıyorum zaten, bazı yazdığım postta da dile getirmiştim. Kimse asıl sebebi bilemedi. Ki kimseden gelecek odaklı yorumda almadım almak da istemedim. Çünkü zaten benim bildiğim hissettiğim şeyler de vardı. Şu an emin olun % 80 kendi hislerimle hareket ediyorum:) ilk falımı 21 ekim de attım. Çünkü bu adamı 21 ekim 2016 tarihinde ilk tanımıştım. Bu günü hatırlarken "Neden?" dedim. Ve buraya üye oldum bir falcıya da fal attım. Serüvenim böyle başlamıştı. Fala bulaştım. Normal de bulaşmazdım ama bazen çaresizlik bazen de kendinizi vicdanını sorgularken buluyorsunuz. İnanın kaç senaryo yazdım. "Bu yüzden mi oldu?" diye. Oysa şimdi vicdanım bir bebeğin gülüşü kadar tertemiz. Aylar önce adama attığım son mesaj da "Vicdan en rahat yastıktır." demiştim. Bir gün elbet o yüklüklerden o yastığı indirecek.Vicdan o kadar kutsal birşeydir ki, iç mahkemene savcılık eder. Ben karmaya inanıyorum. Allahın adaletine inanıyorum! Benim ki sadece hazmedememe. Haketmediğimi biliyorum. Dürüst olmak, merhametli olmak, vicdanlı olmak her din de her inanç da sabittir. Tek doğrudur bu. Burada nice hayat hikayelerine şahit oldum. En az kendi yaşadıklarım kadar üzüldüm. Ki bazı samimi olduklarıma mesaj bile atıp "sizin için ne yapabilirim? "Diyebildim. Kimileri geçici ayrılıklar yaşıyor. Kimileri ev sahibi olmak isterken kiralık kalpler de hayat sürüyordu. Benim ki daha berbat durum. Ben kapalı dükkana kira ödüyormuşum.:)) hiçbir zaman net bir durum yaşayamadım. Yaşayamadığım için de hep kendimi suçladım. Ben de ağaçlar sökülürken onda yaprak kımıldamamış. Bir insan bir insanı sevmeyebilir. Ama dürüst olmak zorunda. Çünkü adam olmak bunu gerektiriyor. Sadece kendime kızgınlıklarım var. Size de tavsiyem hislerinize kulak verin. Kadınlar yanılmaz. Bir adam dönüyorsa ?! Dönüp dolaşacağı kürkçü dükkanı olmayın. Emre Aydın ne güzel demiş. "Benden aldıkların neden benden fazla?" kimseyi kendinizden daha çok sevmeyin. Değerli bulmayın. Vazgeçilmez hissetirmeyin ( ilk sizden vazgeçer çünkü) . sizin için başkasını terketmesine göz yummayın ( birgün bir başkası için de sizi terk eder) katil olay mahalline elbet gelir. Kimisi tam öldüğünden emin olmak, delil yok etmek için. Kimisi vicdan için. İlkin de yaralayan ikincisin de öldürür. Ben kaç kere öldürülmüşüm sayısı yok. Her zaman katile evimin en güzel odasını ayırdım. Bu sefer evi ona bırakıyorum...Asla başkasının aşk acısını yaşayan bir erkeğe yara bandı olmayın kendi yarasını iyleştirirken bu sefer siz de kapanmadan yaralar açar. İlişkinizin taziyesi tamamlanmadan başka ilişkiye kalkışmayın. Size hakaret eden (kriz halinde olsa bile) bir insana eyvallah etmeyin. Afrasını tafrasını çekmek zorunda değilsiniz. Siz ona bir höt derseniz emin ol sesini kesip oturur aşağıya. Neyi düşünürseniz başınıza gelir." O giderse ben nasıl yaşarım?" demeyin. Oksijen tüpüymüş muamelesi vermeyin. Siz ona korkuyu yaşatan. Seviyorsunuz engel olamıyorsunuz anlıyorum. Ama sık sık aramayın mesaj atmayın. Erkekler baskınlığa, sıkılmaya gelemiyorlar...siz ona sadık bir kangal köpeği olurken o size süs köpeği fino muamelesi yapabilir. Başkasının tenine dokunan adamı affetmeyinn! (Sizle beraberken) . erkekler sever bir kızla neler yaşadığını anlatmayı. Çünkü onun için ispatlanmak önemli. Kendini heybetli görür, haşmetli görür. Etrafınca böyle adam olduğu kabul görünür. Ben kadınlar neden orgazm taklidi yapar anladım. Kadının temel vazifesi mutlu etmek olmuş. Karşısında ki adam da kendini ispatlıyınca mutlu görünüyordur. (Burdan feminist arkadaşlara da selam) .bir insanı düşünmeyi bıraktığınız da o sizi düşünmeye başlar. Hayatın kanunu bile egosal. İşleyişi idine yenik yaşamak.Bunları anlatmamın sebebi fal baktırıken vadeleri bekleyip hayatı askıya alıyorsunuz. Gerçekleri de...siz takip edin hissettiğinize yönelin. Herkes kalbinin ekmeğini yer. Allah hepinize kolaylık versin. Umarım hepiniz mutlu olursunuz.

Canimm benm n kadar guzel yazmissinn.

Çok güzel yazmışsın İnan ki gözlerim dolu okudum.Umarım sende bizler de mutlu oluruz.Herşey gönlünce ve seni mutlu edecek kadar güzel olsun hayatında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…