- 8 Nisan 2017
- 197
- 407
- 53
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #19.821
HerkeZZZZ nedir ya nedir herkeZZZ offf offfff
Evremdamla arkadaşınız bir zahmet kendisi geliversin. Bende özelden tebligat adresimi vereyim. Avukatınız çok uğraşmak zorunda kalmasın kimlik bilgilerime ulaşmak için. Ya da direk kendi şirketimin avukat bilgisini vereyim onlar iletişime geçsinler. Sonucu bende merak ediyorum...yaptığımız isi alan bir oda üyelik yok ancak yaptıgımız ici icra ettiğimiz site bizzat bir firmadır. Maaş öder. Ve tıpkı bu sitede ilgili kisiler kendi cümlelernden sorumlu oldugu gibi telwede de falcılar sikayetlerinden kendi sorumludur. Burada siteleri bağlayan bir durum yoktur. Sadcee konusulanlar ve icerikleri vardır
Diğer 2 kişi nerede ????kusura bakmayın o kadar çok bu konu farklı yerlere çekildi ki hızlı yazarken yanlış yazmış olabilirim bu konu artık daha fazla uzamamalı 3 ayrı kişiyiz dedikçe AYNI KİŞİ 3 PROFİL diye üsteleyen arkadaşlar var
Evremdamla arkadaşınız bir zahmet kendisi geliversin. Bende özelden tebligat adresimi vereyim. Avukatınız çok uğraşmak zorunda kalmasın kimlik bilgilerime ulaşmak için. Ya da direk kendi şirketimin avukat bilgisini vereyim onlar iletişime geçsinler. Sonucu bende merak ediyorum...
Aynı falı 5-10 kişiye yolla. Sonrada bir özür dileyip telafi yoluna gitme. Millete savcılığa şikayet ederim diye de gel gözdağı ver.. üste çık.... olduuuuuu....
Ah ah ne güzel söylemişsiniz....Telwe'de hizmet versek de falcılar..... yanlış anlamaya mahal vermemek ıcın dırek alıntılıyorum: "Ve tıpkı bu sitede ilgili kisiler kendi cümlelernden sorumlu oldugu gibi telwede de falcılar sikayetlerinden kendi sorumludur"yaptığımız isi alan bir oda üyelik yok ancak yaptıgımız ici icra ettiğimiz site bizzat bir firmadır. Maaş öder. Ve tıpkı bu sitede ilgili kisiler kendi cümlelernden sorumlu oldugu gibi telwede de falcılar sikayetlerinden kendi sorumludur. Burada siteleri bağlayan bir durum yoktur. Sadcee konusulanlar ve icerikleri vardır
EVREMDAMLA ARKADAŞIM YORUMU ATMAMI RİCA ETTİ
misal bir sosyal paylasım sitesinde örnek olarak giysi satımı yapan bir hesap düşünün. ve altında gerçeklik dısı yorum ve ithamlar düsünün. ama bu hesap vergi ödemiyor, (öyle sanıyor) siteden bakıyoruz (denetimli site) ve senelerdir denetimli site. Yorumları dava edemeyeceğimizi sanıyor. dava etmek değil zaten , ben savcılığa sikayet edeceğim. Nereye varır bilinmez. Bu site ve benzeri tüm site bir firmaya kayıtlıdır. (ödemelerinizi sanal yapabilmeniz adına firmaya kayıtlı olsunki sanal pos olsun) İstemeyen fal atmaz. arkadaş okumamış ama üc kişi üc farklı kişi. hala coklu üyelikten bahsediyor ama fal bakanan beğenen ve cıkanlar umrunda değil.
Ah ah ne güzel söylemişsiniz....Telwe'de hizmet versek de falcılar, yanlış anlamaya mahal vermemek ıcın dırek alıntılıyorum: "Ve tıpkı bu sitede ilgili kisiler kendi cümlelernden sorumlu oldugu gibi telwede de falcılar sikayetlerinden kendi sorumludur"
Sıkıntı da orada zaten..Bu sıtede yonetım çoklu uyelıklerı TITIZLIKLE ayıklıyor ama TELWE bu konuda yol gecen hanı. Gecmıs yıllarda aynı falı 8-10 kısıye atan ne falcılar yakaladık burda, tellwe yonetımıne sıkayet ettık sonuç....yapanın yanına kar kaldı,sıteden uzaklastırma bıle almadı...Pekı bızı kım koruyacak...Savcılığa topluca gıdıp falanca falcı bıze copy paste fal attı mı dıyelım...NE YAPALIM....Yapanın yanına kar kalıyor....Kanıtmış vs....sizin fal attığınız herkesın fallarını alıp dınleyıp-okuyup karsılaştırma yapabılecegımız bır mecra var mı? Onu da gectım 3 arkadas....dıyelım bılgı paylastınız.....pekı bundan bızı kım koruyacak......AMA bız burada TEK UYELIKLE ELESTIRI DAHI YAPAMAYACAGZ....
Kendınızı hıc buradakılerın yerıne koymeyı dusundunuz mu?
Instagram kullanmıyorum. O yüzden verdiğiniz profillere bakamadım. Özelden yazdığınız profilleri buradan açıktan yazın ki instagram kullanan arkadaşlar bakip 3 ayrı kişi olup olmadığını anlatsınlar bize...ÖZELDEN YAZIYORUM SİZE
Instagram kullanmıyorum. O yüzden verdiğiniz profillere bakamadım. Özelden yazdığınız profilleri buradan açıktan yazın ki instagram kullanan arkadaşlar bakip 3 ayrı kişi olup olmadığını anlatsınlar bize...
Neyse çok uzatmaya gerek yok. Zira ben zaten telwede fal baktirmayalı nerdeyse yıl oldu. 1 geysu sadece.
Uygulamayı bile kaldırmıştım... Hiç bir profilinizi bilmem etmem. Sadece insanları aptal yerine koyan tehditkar tavır ve üslubunuz canımı sıktı hepsi bu... Ama sözümün arkasındayım her zaman...
Hukuk nedir bilirim. Hak nasıl aranır onu da bilirim. İlle şikayet edecekseniz buradayım ben...
Instagram kullanmıyorum. O yüzden verdiğiniz profillere bakamadım. Özelden yazdığınız profilleri buradan açıktan yazın ki instagram kullanan arkadaşlar bakip 3 ayrı kişi olup olmadığını anlatsınlar bize...
Neyse çok uzatmaya gerek yok. Zira ben zaten telwede fal baktirmayalı nerdeyse yıl oldu. 1 geysu sadece.
Uygulamayı bile kaldırmıştım... Hiç bir profilinizi bilmem etmem. Sadece insanları aptal yerine koyan tehditkar tavır ve üslubunuz canımı sıktı hepsi bu... Ama sözümün arkasındayım her zaman...
Hukuk nedir bilirim. Hak nasıl aranır onu da bilirim. İlle şikayet edecekseniz buradayım ben...
Ben baktım instagamda evet üç kişi var ve ake profil gibi durmuyorlar, evremdamla da make up artist sanırım profili kapalı, çok takipçisi ve takip ettiği kişi var gerçek bir profile benziyor, açık profilde birlikte çok resimleri var hepsi gerçek kişiler olarak gözüküyorlar. 2 kişiye kopuala yapıştır fal gitmiş hata olabilir olmayabilir o kısma yargısız inafzda bulunulmadı olabilir de denmişti öyle hatırlıyorum. Üstüste birebir noktasıyla virgülüyle de aynı yollamazdı sanki mantıklı olan kandırmaca olsa biraz değiştirip bir kısmını kopyalayarak yapıştırması olurdu yani benim düşüncem bu yönde başkası başka türlü de düşünebilir. Burada şüphelerimizi de söylemeliyiz uyarmalıyız, bu forumun amacı bu çünkü ayrıca tellwe çok güvenilir bir site de değil öncesinde bir sürü bunun gibi olaylar olduğu için haklı olarak bunları yaşamış arkadaşlar burada bu tarz olaylara daha temkinliler ve daha çok araştırıyorlar anlayabilmek adına, araştırırken de gördükleri şeyleri burada sunuyorlar bakın böyle demiş böyle olmuş gibi.Instagram kullanmıyorum. O yüzden verdiğiniz profillere bakamadım. Özelden yazdığınız profilleri buradan açıktan yazın ki instagram kullanan arkadaşlar bakip 3 ayrı kişi olup olmadığını anlatsınlar bize...
Teşekkür ederiz....Arkadaşımın yorumudur burada hesabı olmadığı için ben atıyorum
Belli somut bir durum ve olgunun isnat edilmesi suretiyle kişinin şeref ve saygınlığının zedelenmesi.Genel ve soyut nitelikteki söz ve davranışlarla kişinin değersizleştirilmesi, rencide edilmesi. Burada bu durumlar ithamlar, ve işini düzgün yapmamak, aynı profili kullanmakla suclanmak. Reklam yapmak, sahtekarlıkla suclanmak. Bunlara istinaden sikayet edilecektir. İlgili durum sadece sizinle alakalı değildir. Eleştiri ile hakareti ayıramayanlar var ve kisiye acık toplu ve aktif bir sitede kisilerin sahsi resimlerini kullanarak hizmet sagladıkları bir yerde kücük düşürücü uslupla yaklasmak ve yanlıs bir bilgiyi iftira boyutunda kesin bir sekilde lanse etmek durumu var. Yanlıs yapıldı iade edildi. Memnun kalanlar var. Sosyal medya hesaplarımız
senemvan
nasuhoglumelike
merveonr34 tür
isteyen herkes tek tek iletişime geçebilir.
Telweden tek tek sesli yorum isteyebilir. İsterseniz iletisim numaralaımızı verebiliriz. Yarın arkadaşım artık hakaretlere ve ithamlara dayanamadığını icin avukat arkadasıyla bugün görüstüğünü ve okuttugunu dolayısıyşa bir sikayet unsuru bulundugunu söyledi. Durum budur. Teşekkürler
Ben baktım instagamda evet üç kişi var ve ake profil gibi durmuyorlar, evremdamla da make up artist sanırım profili kapalı, çok takipçisi ve takip ettiği kişi var gerçek bir profile benziyor, açık profilde birlikte çok resimleri var hepsi gerçek kişiler olarak gözüküyorlar. 2 kişiye kopuala yapıştır fal gitmiş hata olabilir olmayabilir o kısma yargısız inafzda bulunulmadı olabilir de denmişti öyle hatırlıyorum. Üstüste birebir noktasıyla virgülüyle de aynı yollamazdı sanki mantıklı olan kandırmaca olsa biraz değiştirip bir kısmını kopyalayarak yapıştırması olurdu yani benim düşüncem bu yönde başkası başka türlü de düşünebilir. Burada şüphelerimizi de söylemeliyiz uyarmalıyız, bu forumun amacı bu çünkü ayrıca tellwe çok güvenilir bir site de değil öncesinde bir sürü bunun gibi olaylar olduğu için haklı olarak bunları yaşamış arkadaşlar burada bu tarz olaylara daha temkinliler ve daha çok araştırıyorlar anlayabilmek adına, araştırırken de gördükleri şeyleri burada sunuyorlar bakın böyle demiş böyle olmuş gibi.
kişinin şeref ve saygınlığının zedelenmesi.....Kişiyi şu an açıkladınız,şu andan ıtıbaren falcı evremdamla değilde merve vs'ye hakaret edersek...Evremdamla gerçek kısı mı tuzel kısı mı.....kanun hangısını muhattap alacak...Arkadaşımın yorumudur burada hesabı olmadığı için ben atıyorum
Belli somut bir durum ve olgunun isnat edilmesi suretiyle kişinin şeref ve saygınlığının zedelenmesi.Genel ve soyut nitelikteki söz ve davranışlarla kişinin değersizleştirilmesi, rencide edilmesi. Burada bu durumlar ithamlar, ve işini düzgün yapmamak, aynı profili kullanmakla suclanmak. Reklam yapmak, sahtekarlıkla suclanmak. Bunlara istinaden sikayet edilecektir. İlgili durum sadece sizinle alakalı değildir. Eleştiri ile hakareti ve kisiye acık toplu ve aktif bir sitede kisilerin sahsi resimlerini kullanarak hizmet sagladıkları bir yerde kücük düşürücü uslupla yaklasmak ve yanlıs bir bilgiyi iftira boyutunda kesin bir sekilde lanse etmek durumu var. Yanlıs yapıldı iade edildi. Memnun kalanlar var. Sosyal medya hesaplarımız
senemvan
nasuhoglumelike
merveonr34 tür
isteyen herkes tek tek iletişime geçebilir.
Telweden tek tek sesli yorum isteyebilir. İsterseniz iletisim numaralaımızı verebiliriz. Yarın arkadaşım artık hakaretlere ve ithamlara dayanamadığını icin avukat arkadasıyla bugün görüstüğünü ve okuttugunu dolayısıyşa bir sikayet unsuru bulundugunu söyledi. Durum budur. Teşekkürler
Memnun kalmana sevindim, ben de bi sonraki ay baktirmak istiyorum bu ay fal kotam doldu:) ama denemek istiyorum tavsiyeler uzerineEvremdamladan 5 kredilik kahve falım geldi. Sesli bakmış ve bayağı bildiği şeyler olmuş. Geçmişteki karışık olayları bile bilmiş.
Yani bana baktığı fal çok spesifikti. Falları siteye kopyalarken gerçekten hata da yapmış olabiliri gözardı etmesek mi, çünkü bana baktığı fal çok çok iyiydi ki bilirsiniz bu işin kurduyum :) Soyadı da vermedim sadece kendi ismimi verdim adamın ismini kahveden o söyledi.
Mantıklı olan o kişilerin birbirini tanıyor olabilme ihtimalini gözardı etmemekti:) o Kişiler birbirini tanımıyor olsaydı pekala aynı falı göndermesinde sakınca olmazdı:) ortada hata varsa telafi edilir , açıklama bile yapmadan iade etmek telafi değil kopyala yapıştır fal yorumunu hemen silmeye yöneliktir. Günlerdir anlatmaya çalıştık ama görüyorum ki hala anlamayanlar var. Yanlışlık olabilir hatalar biz insanlar için, eğer kiBen baktım instagamda evet üç kişi var ve ake profil gibi durmuyorlar, evremdamla da make up artist sanırım profili kapalı, çok takipçisi ve takip ettiği kişi var gerçek bir profile benziyor, açık profilde birlikte çok resimleri var hepsi gerçek kişiler olarak gözüküyorlar. 2 kişiye kopuala yapıştır fal gitmiş hata olabilir olmayabilir o kısma yargısız inafzda bulunulmadı olabilir de denmişti öyle hatırlıyorum. Üstüste birebir noktasıyla virgülüyle de aynı yollamazdı sanki mantıklı olan kandırmaca olsa biraz değiştirip bir kısmını kopyalayarak yapıştırması olurdu yani benim düşüncem bu yönde başkası başka türlü de düşünebilir. Burada şüphelerimizi de söylemeliyiz uyarmalıyız, bu forumun amacı bu çünkü ayrıca tellwe çok güvenilir bir site de değil öncesinde bir sürü bunun gibi olaylar olduğu için haklı olarak bunları yaşamış arkadaşlar burada bu tarz olaylara daha temkinliler ve daha çok araştırıyorlar anlayabilmek adına, araştırırken de gördükleri şeyleri burada sunuyorlar bakın böyle demiş böyle olmuş gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?