- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #2.341
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
off biri tam bildi der, biri sıradan![]()
bende baktırdım bugun selenaya ve herkesten farklı şeyler söyledi bana,daha önce kimsenin söylemediği şeyler...hem olumlu hem olumusuz bir faldı.
hmm peki baktır der misin yani ecük fikir istesem ne dersin bana :44: gerçi o da gayfe bakmıyor yaa benim boynu bükük adamlı bi fincanım var arkadaş yorumlatacak bi insan bulamıyom iyi mi![]()
hmm peki baktır der misin yani ecük fikir istesem ne dersin bana :44: gerçi o da gayfe bakmıyor yaa benim boynu bükük adamlı bi fincanım var arkadaş yorumlatacak bi insan bulamıyom iyi mi![]()
cnm öyle bir baktıki iyi mi kötümü bişe diyemiyorum sordugum soru için olumlu yorum yaptı ama suanki durum için dedikleri benm bilmediği şeyler
bu falı ancak eski sevgilime okutum cvpları ona sormam gerekir :S
hahahaa kaçaak seni yakaladım selena'dabaktırda hbr ver bakalım ne diecek
![]()
ahahaha evet itiraf ediyorum attım falımı onayarın yorum elinde olur dedi hadi bakalım
![]()
Kacinci siradasn peri ben de selanaya attm.ilk sirada bekliyrm.guya baktrmycktk bi de:)
Seni gidi seniiiiifal yorumu gelsin 1021 tövbe çekeriz yine ama bu kez çok kararlıyım bu son
tabağımdaki boynu bükük erkek çok kafama takıldı muhakkak birine yorumlatmalıydım
bu arada 4. sıradayım
Peki,baktrslm yorumlari yazarz artk
Peki,baktrslm yorumlari yazarz artk
SarayliHanim ve parana kiyarsan CrimsonLady![]()
tellwedeki KezibanAbla ya baktiran biri var mi aramizda
Varsa nasi bakiyor ne söylüyor fali nasil merak ettim
fIyatlari acayip ucuk![]()
Onu bende merak ettim ama kaç gündür biraz fazlaca açıldım sanırım beklesem mi biraz diyorum![]()
diyetimi bozup ben de attım selanaya hadi bismillah![]()