tellwe.com'da bakılan fallar!

Bilmiyorum yazmicak dedi kendi yoluna bakiyor dedi ama onun icin degerlisin dedi. Düne kadar da hic yazmadi. Iste dün bir konu ile ilgili gecmis olsun dileklerini yollamis bende tsk ettim. Naktanin dedigi gibi degil yani
Bana da ilk falında 1 ay önce yazacak defi tarih verdi grçen gün tekrar yolladım çok uzun zaman sonra belki yazar dedi bende anlamadm

naktya baktırdım bende nasıldı sizce ya çıkıyo muu
Ben cok baktirdim, mayistan beri. O yuzden ben su an icimde bulundugum sureci nakta ile beraber geciriyor gibiyim. Ani biliyor ve yavas yavas ilerliyoruz. Benim durumum hani yeni biri cikacak ya da eskisi iletisime gececek tarzinda net cevaplanacak bir durum olmadigindan cikti cikmadi diyemem. Ani takir takir bilir her zaman, ben falin vadesini beklemeden sabredemeyip tekrar attigim icin her yeni falimda biraz daha degisiklik olabiliyor. Yakin gelecegi yavas yavas ilerletiyoruz naktayla :) faldaki degiskenlikler (asiri uc degisiklikler degil) benim icin cok normal. Ben de bu fallara basladigimdan beri son 5 aydir, basladigim yerden baska bir yerdeyim... Elbette benim umutlarim dimdik ayakta hala, dualarimla beraber...
Lafi uzun tuttum kusura bakma, ama sen beni baz alma sadece, ben naktadan baskasina atmiyorum artik cunku.
Gelen bir falin vadesi dolmadan atmaya devam etmek yanlis diye dusunuyorum kendi adima. Olabildigince de durma yolundayim o yuzden :)
Kusura bakmayin ben kisa yazmayi ogrenme kursuna gitmeliyim farkindayim :(

Ben cok baktirdim, mayistan beri. O yuzden ben su an icimde bulundugum sureci nakta ile beraber geciriyor gibiyim. Ani biliyor ve yavas yavas ilerliyoruz. Benim durumum hani yeni biri cikacak ya da eskisi iletisime gececek tarzinda net cevaplanacak bir durum olmadigindan cikti cikmadi diyemem. Ani takir takir bilir her zaman, ben falin vadesini beklemeden sabredemeyip tekrar attigim icin her yeni falimda biraz daha degisiklik olabiliyor. Yakin gelecegi yavas yavas ilerletiyoruz naktayla :) faldaki degiskenlikler (asiri uc degisiklikler degil) benim icin cok normal. Ben de bu fallara basladigimdan beri son 5 aydir, basladigim yerden baska bir yerdeyim... Elbette benim umutlarim dimdik ayakta hala, dualarimla beraber...
Lafi uzun tuttum kusura bakma, ama sen beni baz alma sadece, ben naktadan baskasina atmiyorum artik cunku.
Gelen bir falin vadesi dolmadan atmaya devam etmek yanlis diye dusunuyorum kendi adima. Olabildigince de durma yolundayim o yuzden :)
Kusura bakmayin ben kisa yazmayi ogrenme kursuna gitmeliyim farkindayim :KK43:
canım ya olur mu asıl uzun uzun zahmet edip yazdığın için teşekkür ederim.
naktaya attım, banu yılmaz ile bir konuda ayrılıyorlar hangisi doğru merak ediyorum..
atıyorum nakta bu kişinin sana duyguları var diyorsa doğru mudur?

canım ya olur mu asıl uzun uzun zahmet edip yazdığın için teşekkür ederim.
naktaya attım, banu yılmaz ile bir konuda ayrılıyorlar hangisi doğru merak ediyorum..
atıyorum nakta bu kişinin sana duyguları var diyorsa doğru mudur?
Ben bu konuda bir sey demekten cekiniyorum canim gercekten cunku benim durumum farkli. Kendi ornegimi verebilirim sadece. Bende karsi tarafla ilgili soyledigi seyler hep ya zaten daha onceden duydugum seylerdi ya da sonrasinda duydum. Dun de ayni sekilde teyid edebildigim seyler oldu. Herkesin enerjisi baska tutar tutmaz bilemem yani. Nakta durusttur gordugunu soyler paragoz degildir bu konuda eminim. Fallarinindua ile baslayarak yaptigini soylemisti bana, mesela. Ya dedim ya nakta benim icin farkli. O yuzden sen forumda arat cikti cikmadi diyenleri kendin gor.

Yesilcingene istiyosan iliski tekrar baslayabilir dedi ama evlilik hayirli olmaz senin icin baskasi olacak dedi. Zaten barisalimmdiye bisey yazmadi kisa bir msj atti bi durum ile ilgili

Zaten çoğu zaman alakasız böyle mesajlar gelir banada nasılsın merak ettim sadece diye yazmıştı cevap verince belli bi zaman sonra tekrar yazmıştı sonra tekrar en son kendi barışmak istediğini dile getirmişti. Zaten öyle bir niyeti varsada barışalım mı diye yazmaz bence erkek bu gururunu senden emin olana kendinden emin olana kdr don ana dek korur. Ama tabiki bu demek değil ki kesin barışma niyeti vardır zamanla belli eder. Ama onca ay yazmamış birden alakasız da olsa bi nedenle yazmış sana.

Slm kızlar tellwe de kahin1 e baktıran var mı şimdi ona atmayı dusunuyorum

Zaten çoğu zaman alakasız böyle mesajlar gelir banada nasılsın merak ettim sadece diye yazmıştı cevap verince belli bi zaman sonra tekrar yazmıştı sonra tekrar en son kendi barışmak istediğini dile getirmişti. Zaten öyle bir niyeti varsada barışalım mı diye yazmaz bence erkek bu gururunu senden emin olana kendinden emin olana kdr don ana dek korur. Ama tabiki bu demek değil ki kesin barışma niyeti vardır zamanla belli eder. Ama onca ay yazmamış birden alakasız da olsa bi nedenle yazmış sana.

Evet bi kere instagram da hikayeme bakmisti ben takmamistim. Benimde tuhafima gitti yazmasi bundan sonra kendini belli eder canim

Ben bu konuda bir sey demekten cekiniyorum canim gercekten cunku benim durumum farkli. Kendi ornegimi verebilirim sadece. Bende karsi tarafla ilgili soyledigi seyler hep ya zaten daha onceden duydugum seylerdi ya da sonrasinda duydum. Dun de ayni sekilde teyid edebildigim seyler oldu. Herkesin enerjisi baska tutar tutmaz bilemem yani. Nakta durusttur gordugunu soyler paragoz degildir bu konuda eminim. Fallarinindua ile baslayarak yaptigini soylemisti bana, mesela. Ya dedim ya nakta benim icin farkli. O yuzden sen forumda arat cikti cikmadi diyenleri kendin gor.
bana dedikleri olursa çok şaşırtıcı..
formu okudum aslında canım iyi yorumlar görünce gönderdim ama insan yine de teyit etmek ister ya ondan sana bakmış bilir kişi olarak tekrar sorayım dedim:)
mantıksız şeyler demedi de gidişat değişik geldi

Bende deneyimlerimi yazayim o zaman. Tellwenin eski mudavimlerindenim. SOn donemde baktirdiklarimla ilgili yazayim.

Zeynepana:Sallamis resmen, ben masterdayim , alttan dersin var ama halledeceksin diyor:) cunku hereksin alttan dersi var:)

Medjai: Yuvarlak seyler soylemis, nisanlim ile cok uyumluymusuz, dehset guzelmis beni benden cok dusunuyormus (oha yok oyle bir sey):) alakasi yok, uyumsuz bir ciftiz normalde:)

Falcielvin: ben baktirmak istedigimde gunduz fal almiyorum dedi, bir saat sonra fiyatlar uctu, megersem ucuzdan gunduz fal almiyormus:)

Rewsenanne : Bu konuda akarar veremedim, soyledigi bir sey tuttu ama atti da mi tuttu bilemiyorum, diger seyler henuz surumcemede. ABlama da bakti, onda baktigi seyler tutmadi, soyledigi seylerin kizin hayati ole alakasi yok

Sila95: Berbat otesi.

Occultenizi: Bu fali begendim, tarot baktirdim ama yinede detay vermemisti ama guzeldi fali bence.

Karmela :Bu da degisik bir faldi, cok detay yok, ama sodugum bir soruya olumlu yanit vermis, Soru uzerinden gitmis olabilir o yuzden bir se diyemecegim.

Leyla: Kotu

Falcikeriman: Bu fal hakkinda kafam karisik, yuvarlak seyler, soru uzerinden ilerleme olmasi imkansiz bir sey soyledi. Aksini iddia edince de, ve fali begenmedim deyince de bozuldu kendisi

Profalci: Kisa bir faldi, nisanlim hakkinda soyledikleri gercekci degil. Gelecek vaadesi bilinmez.

Behappy: Bu adamin falini begendim ben, hic tutmayan yerlerde oldugu gibi, tutan yerlerde var. Sevdigim kisim ise, uzun uzun sorulara yanit vermesi. Denenebilir ama biraz tuzlu fiyatlari.

Medyumzagnos: BU adam digerleri ne dediyse is hayati konusunda benzer seyler soyledi, ama nisanlimi en iyi tanimlayan kisi buydu. Karakter analizi iyiydi. Denenebilir.

Kahinmedea: Bu fal garip, nisanlim hakkinda soyledikleri zagnosun tam zittiydi, ve gercekci degildi.

MarcelineAbadeer: En begendigim fal bu sahsin faliydi. Cok ozenli bakmis, sallamamis, kafadan atmamais, kisa degil. Ve gercege yakin bir fal. Sorulara da cevap veriyor. Denenebilir

Ozellikel son falciyi ve zagnos u denerseniz ve fikirlerinizi yazarsaniz cok mutlu olurum.

Kahinmedea ya baktirdim sorumu yanitlanadi henuz falida orta derecede gecmise iliskin bir yorum yapmamis ama fiyati uygun oldugu icin beklentisiz denenebilir.

Arkadaşlar taraca hakkında yorum alabilir miyim ?
Tavsiye etmem. Iyi yorumlar var diye atmistim. Bana hic uymadi. Ana kilometrelerce uzakti. Ona kalsa zaten evliligimde sorun bile yoktu. Niye fal baktiriyorsam diye dusunecektim neredeyse. Sorumu bile okumamisti. "Evliligim duzelecek mi?" iade etti dusuk puan verdigim icin. Ayna faliydi attigim. Hatta sonrasinda sorum uzerine bana soyle demisti, ama bu fal gelecegi gosterir senin geleceginde sorun yok ki!!! Ben de "ayna fali her seyi gosterir diye yazmissiniz duvariniza o yuzden yuksek kredili olmasina ragmen atmistim" dedigimi hatirliyorum.

Ben kahve maviye tarot baktım yüz yüze baktırdığım tarot falında neredeyse birebir tuttu söyledikleri ben beğendim. Kahinci ye baktiracaktim bekledim bakmadı falcıyı değiştirdim iyi di vallahi ben begendim

kızlar bende yorum yazmak istedim en son nakta yesilcingene ve medyumzagnosa baktırdım

nakta önceki falında adamla kadının araları su aralar cok kötü bunların kesinlikle sonu yok demişti 2 ay sonra şimdi baktırdığımda ise araları düzelmiş o eski uyumu yakalamıslar adam sevmiyor kızı ama ortak paylasımlarından dolayı seviyormus gibi bir yanılgı icerisinde onun değer verdiği sey hisler değil daha mantıklı düsünüyor kız adamı kolay kolay bırakmak istemeyecek ama bunun sonu yok 4-6 sonra bekleyin ayrılık var dedi, benim de hayatıma girecek birini gördü. Onceki falında söyle biri karsınıza cıkacak ekim ayı gibi eski sevgiliniz vicdan yapıp sizi arayabilir işte dövmeli adında a-p gecen bir arkadasıyla sizi konusmus vs dedi ama bunların hiç biri cıkmadı böyle bir arkadası da yok ama anlık olarak iyiydi.. Baska bi kişiyi sordum ama onda sorarken adamla ilgili cok detay vermiştim oradan yürümüş gitmiş.

yesilcingene enerjimiz uyusmadığı icin bakmıyordu anonimden baktı, naktaya benzer seyler söyledi iyi yada kötü o ikisi bir uyum yakalamıslar suan yakın zamanda ayrılıkları yok ama resmiyette yok erkek tarafında kız kadar duygusal derin hisler yok ömürlük sürmez dedi genelde tavsiye vermiş gecmişi bırak vs diye beğenmedim.

Medyumzagnos ilahi adalet araysında olduğumu kızla suan adamın ilişkisinden adamın hosnut oldugunu bir sekilde ilerlediklerini ama ilişkilerinde sevgi olmadığını daha cok iki yakın arkadas gibi olduklarını benim adamla ayrılma sebeplerimi ve bu kızla sadece ortak noktalar cok fazla oldugu icin sevgi olmasa da bir seyler eksik olarak ilişkinin devam ettiğini söyledi adam memnunmus halinden bu sekilde.. Ancak naktanın verdiği vade gibi mayıs haziran gibi kesin ayrılık sonları yok dedi.
Üç falcıda bana geri dönüş görmedi.. Otomatik virüs linki mesajı gönderse ona bile razıyım..

Banu Yılmaz a baktıran var mı?Araştırdım forumda ama az bilgi var.Ve baktırıp dediği konuları yaşayan var mı?Yorumunu nasıl buldunuz?

Ben kahve maviye tarot baktım yüz yüze baktırdığım tarot falında neredeyse birebir tuttu söyledikleri ben beğendim. Kahinci ye baktiracaktim bekledim bakmadı falcıyı değiştirdim iyi di vallahi ben begendim
canım cok da güvenme iki kere birebir aynı fal gelmişti copy paste yapıyor

Banu Yılmaz a baktıran var mı?Araştırdım forumda ama az bilgi var.Ve baktırıp dediği konuları yaşayan var mı?Yorumunu nasıl buldunuz?
canım ben burda cok söyledim banu yılmazı :) anlık tespitleri ayna gibi ve dedikleri de cıkıyor bazıları enerjilelerinin tutmadığını söylemiş benimle enerjisi kesinlikle tutuyor fiyatı da cok uygun denemeni öneririrm bana bugune kadar en cok cıkan seyi banu yılmaz söyledi

arkadaslar gelelim esas konuya 4 ayın sonunda eski erkek arkadasım bana acıldı :) cok uzatmadan 4 ay boyunca baktırdığım belki yüz belki fazla faldan tutanları söylüyorum :))) akrepgöz var ya gecen ay fal attım eski erkek arkadasımı sordum tek dediği cümle olumsuz olumluya döneblir 8 dk baska birisini anlatmıs :D yenilerde sardunyalara attım üzgünüm sana bir adım gelmeyecek eski bir sızı olarak kalacak dedi :D banu yılmaza aylardır farklı hesaplardan fal atıyordum her seferinde sevdiğin sana özlemle geri dönecek cümlesini kullanmıştı ve ilginc olan ayrıacağımızı onra tekrar düzene koyacağımzı birkaç ay ayrı kalacağımızı da o zaman söylemişti :D encokempati bana zamanı tutturdu arkadaslar monica ise bu adam sana özlemle geri dönmezse ben falı bırakırım dedi ve öylede oldu :D karanlıkalem ay onun kabus gibi falın hatırlamak bile istemiyorum ya sana geri dönmeyecek gercekler acıdır demişti ya daha aklıma gelmeyen bir sürü var ama angelisperfect selizay bunlarda bildi nakta bana zaten tutmuyordu onu denemedim bile

Back
X