tellwe.com'da bakılan fallar!

c

capella katinayı bende gördereyim mi? vade vermiyor diye çok göndermek istemiyorum amann neyse ya atayım paylaşcam durumu
Gonderme desem duracakmısın:KK66: Ben duramadım da...Ama cok begendım. Bu arada HICCC haberım yokken çok yakın 1 arkadasım da gecen Senanur'a kahve gondermıs.....Bır baktm bana oneryor....Tam ben ona "yenı 1 kesfım var" dıye yumurtlayacakken....:KK48:

Kizlar arada okuyorum burayi ama anlayamiyorum valla bir suru mesahdan,son zamanlarda cikan falci var mi,
Bir gazla populeritesi artmis degil de dedikleri cikan falan yok mu ya hu

Gonderme desem duracakmısın:KK66: Ben duramadım da...Ama cok begendım. Bu arada HICCC haberım yokken çok yakın 1 arkadasım da gecen Senanur'a kahve gondermıs.....Bır baktm bana oneryor....Tam ben ona "yenı 1 kesfım var" dıye yumurtlayacakken....:KK48:

gönderemedim offline konumda. ama kahve içiyorum soru da soracağım katine göndersem bakabilir misin diye. katinayı öneriyor musun katina bana biraz tuhaf bi fal gibi geliyor tarot daha iyi gibi ama karar veremedim. tellwe yi sildim en son ellynore a baktırıp. çünkü işin içinden çıkamıyorum. sanırım falsepeti daha iyi gibi geldi. en azından farklı yorumlar alabiliyorum. inşallah senanur tellweden değildir :D

kızlar bi falcı denicem övmüş övmüş kendini. olumlu olursa yani nokta atışı varsa sölücem yoksa da sölücem boşuna baktırmayın :D

kızlar bi falcı denicem övmüş övmüş kendini. olumlu olursa yani nokta atışı varsa sölücem yoksa da sölücem boşuna baktırmayın :KK70:
Kendıne gelll. Daha fazla fedailik yapma yahu. Parana yazık....Çok fal baktırdıgında kaderın daha ıyı ollup ıstedıgın daha cabuk senın olmuyor...Bu arada kızım sana soyluyorum.....Gelınım ben de dahıl anla olarak genelledım bu lafı...

Kendıne gelll. Daha fazla fedailik yapma yahu. Parana yazık....Çok fal baktırdıgında kaderın daha ıyı ollup ıstedıgın daha cabuk senın olmuyor...Bu arada kızım sana soyluyorum.....Gelınım ben de dahıl anla olarak genelledım bu lafı...
ALLAH SİZİ BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN SENANUR 8 KİŞİ OLMUŞ. SİZE ARTIK FALCI ÖNERMİCEM YA BU NEDİR :S

BURDA GİZLİ GİZLİ TOPİC OKUYUP FAL ATANLARA SESLENİYORUM. SENANURU 10 KİŞİ YAPAN KİMLER :@

çıkan fallar an itibariyle güncelleniyor.... nakta 5 temmuzda söylenecek şeylerin sakınmadan söyleneceğini 2 temmuza dikkat etmem gerektiğini söylemişti. 2 temmuzda sözünü dinlemeyip ayrılık yaşadım. an itibariyle telefon aldım; söylenecek herşey sakınmadan söylendi. 26 temmuzda ise tekrar bi kaza geçireceğimi söylemişti. an itibariyle 26 sında araç kullanmamayı kendime adet ediniyorum. 12 temmuza sakin kalmamı söylemişti.. şuan onuda yapmam lazım. çıkarsa güncellicem.

çıkan fallar an itibariyle güncelleniyor.... nakta 5 temmuzda söylenecek şeylerin sakınmadan söyleneceğini 2 temmuza dikkat etmem gerektiğini söylemişti. 2 temmuzda sözünü dinlemeyip ayrılık yaşadım. an itibariyle telefon aldım; söylenecek herşey sakınmadan söylendi. 26 temmuzda ise tekrar bi kaza geçireceğimi söylemişti. an itibariyle 26 sında araç kullanmamayı kendime adet ediniyorum. 12 temmuza sakin kalmamı söylemişti.. şuan onuda yapmam lazım. çıkarsa güncellicem.
@daryajpeg Güncelle lütfen. Ben de naktaya baktırmıştım aylarrr önce. Bana hiç tarih vermemişti gerçi.

Back
X