tellwe.com'da bakılan fallar!

Her birey farklıdır tabii ama şöyle düşün bu acıyı yatakta daha ağır geçirmektense dışarıda biraz daha hafif yaşayacaksın, ister istemez dikkatini çekecek bir takım unsurlar olacak. Yatakta tüm gün anlayabilirsin belki ama sokakta bunu yapamazsın. Kendini zorlaman gerekecek biraz, bir kick off. Hergün biraz daha az üzüleceksin, unutmayacaksın belki ama daha çabuk alışıp kabulleneceksin ve iyileşeceksin... Hedefine kitlenirsen (bu yapmayı en sevdiğin aktivite olsun) sabah yataktan kalkar kalkmaz hazırlanıp çıkarsan bu sürede hazırlanmayı o günkü planını düşünerek başlayacağından depresif düşüncelerin ötelenip zamanla hafifleyecek... Bu bende işe yaradı.

Olay aslında odağı başka noktaya kaydıracak şeyi bulabilmekte. 2 haftadır herşeyi yaptım poligondan trekking e kadar sayabiliriz; kafamı dağıtabildiğim/ağlamayı kesebildiğim tek şey başladığım müzik dersleri oldu. Ama tabi çıkınca yine salya sümük,yine iştahsızlık ve dahası ...

Olay aslında odağı başka noktaya kaydıracak şeyi bulabilmekte. 2 haftadır herşeyi yaptım poligondan trekking e kadar sayabiliriz; kafamı dağıtabildiğim/ağlamayı kesebildiğim tek şey başladığım müzik dersleri oldu. Ama tabi çıkınca yine salya sümük,yine iştahsızlık ve dahası ...
İşte tam da bunu söylemeye çalışıyorum: farklı bir odak noktası. Sen tedavini bulmuşsun, en azından ders süresince öteliyorsundur depresif ruh halini. Zamanla daha da düzelecek :)

dediklerine katılıyorum çok haklısın ama ama şöyle de bir şey var insan kalp kırıklığı yaşayınca depresif ruh halinde hiçbir şeyden zevk almıyor. yani kitap okumak,yürüyüş yapmak vs güzel ama bazı günler yataktan bile kalkmadan düşüncelerinle boğuşup ağlıyorsun, mecalin bile kalmıyor bırak hayat enerjisini zorla yemek yediğimi bilirim. o yüzden her durumda geçerli değil bence.
Ruh haline ve birazda heyecanina gore çok aşiksan evet oyle oluyor hatta dunyanin en kotu seyi sanirim sapasaglamsin ama dunyada o haric hicbirsey sana tat vermiyor biraz da o evreleri lisede gecirdigim icin cok sukur suan gezebilecek moddayim benim sorunum aslinda su 5 yil kadardir bir iliskim yoktu yani ara ara bi gorusme vs oluyodu ama heyecanlandigim mesaj bekledigim biri yoktu.suanki kisi bende bu duygulari canlandirdigi icin çok onemli oldu.Zamana birakip belki birazda hayal kurup olumluda kalicam ama beklentisiz olumlu.Kuantumla da ilgili seyleri cok arastirdigim ve kendimde yasadigim icin artik "serbest birakmam" veya "tevekkul" etmem gerektigini biliyorum.Umarim sonuc beni biz yapar:) allahtan istanbuldayim hatta tarabyadayim denize gidip dua etmek o koku zaten herseyi unutturuyor aslinda gece yastiga basimi koyana kadar pek yok:)) fal baktirmadigim donemi ozledim ya biri icin heyecanlanir heyecanlanmaz fala koşuyorum :( siz de oyle mi kizlar ? Normal zamanda benim gelecekte ne olacak diye bir sorum olmuyor sadexe bu iliski durumunda :(

kızlar evcil bir hayvan alın en güzel destek :KK200::KK200::KK36:
beni de hayata bağlayan onlar oldu hep. ama yine de çok çok zor. zaten depresifken "düşünce kalıpları" ya da beyindeki kimyasallar doğru salgılanmadığı için "sokağa çıkmak zorundayım, dik durmak zorundayım" vs gibi oto kontrol düşünceleri de gidiyor :) herkes farklıdır tabi ama benm tecrübem böyle oldu...daha iyiyim tabii ki artık öyle zamanlar çok daha nadir ama maalesef oldu mu oluyor..

Ruh haline ve birazda heyecanina gore çok aşiksan evet oyle oluyor hatta dunyanin en kotu seyi sanirim sapasaglamsin ama dunyada o haric hicbirsey sana tat vermiyor biraz da o evreleri lisede gecirdigim icin cok sukur suan gezebilecek moddayim benim sorunum aslinda su 5 yil kadardir bir iliskim yoktu yani ara ara bi gorusme vs oluyodu ama heyecanlandigim mesaj bekledigim biri yoktu.suanki kisi bende bu duygulari canlandirdigi icin çok onemli oldu.Zamana birakip belki birazda hayal kurup olumluda kalicam ama beklentisiz olumlu.Kuantumla da ilgili seyleri cok arastirdigim ve kendimde yasadigim icin artik "serbest birakmam" veya "tevekkul" etmem gerektigini biliyorum.Umarim sonuc beni biz yapar:) allahtan istanbuldayim hatta tarabyadayim denize gidip dua etmek o koku zaten herseyi unutturuyor aslinda gece yastiga basimi koyana kadar pek yok:)) fal baktirmadigim donemi ozledim ya biri icin heyecanlanir heyecanlanmaz fala koşuyorum :KK43: siz de oyle mi kizlar ? Normal zamanda benim gelecekte ne olacak diye bir sorum olmuyor sadexe bu iliski durumunda :KK43:

Ben de aynı sizin gibiyim. Uzun süredir beni heyecanlandıran,çok enteresan tesadüflerle tanıştıgım biri olmamıştı. Sonra birden falcılarda buldum kendimi

Ben de aynı sizin gibiyim. Uzun süredir beni heyecanlandıran,çok enteresan tesadüflerle tanıştıgım biri olmamıştı. Sonra birden falcılarda buldum kendimi
Ya bi de sorunca cevremde kimse boyle seylere inanmiyor baktirmiyor ayy aman aman ee ozaman bu falcilardaki sira kim ya ! Gicik oluyorum bi yerde de derdimi anlatamiyorum..

özellikle sokakta yaralı hayvanları tedavi edip evlat edinmek o kadar güzel zamanınızı alıyor ve size mutluluk veriyor ki öneririm :)
Hep benim gözümün önünde ya araba çarpıyor ya hasta oluyorlar alıp götürüyorum veterinere. Belediyeler ilgili değil özeller ateş pahası. Maaş hayvancıklara gidiyor benim. Fal baktırmak için kredi biriktiriyorum resmen :KK53:

Hep benim gözümün önünde ya araba çarpıyor ya hasta oluyorlar alıp götürüyorum veterinere. Belediyeler ilgili değil özeller ateş pahası. Maaş hayvancıklara gidiyor benim. Fal baktırmak için kredi biriktiriyorum resmen :KK53:
ben izmirde bornovada oturuyorum belediyemiz ilgili bir kedi buldum gözüne terramycsin sürdüm sonra belediyeyi aradım gelip aldılar su an ameliyat olucak bekliyorum 10 gün sonra ameliyatı bitince sahiplenicem evimde de bahcemde iki köpeğim var hayvan sevgisi cok başka onlarla uğrastıkca terapi oluyorsunuz fallardan cok :))9

kızlar birde birşey diyeceğim teresa06 dan iki defa yorum aldım ilk falında 2019 sonua evlilik dedi 2.falında mayıs sonu evlilik dedi yani ikisinide çözemedim.. bu arada 2019 da evlenmeyi planlamıyorum hasbel kader kafama bi darbe alırsam belki ama şuanlık planlarımda böyle birşey yok :)) baktırmak isteyenlere burada bilgi olsun ..

ben izmirde bornovada oturuyorum belediyemiz ilgili bir kedi buldum gözüne terramycsin sürdüm sonra belediyeyi aradım gelip aldılar su an ameliyat olucak bekliyorum 10 gün sonra ameliyatı bitince sahiplenicem evimde de bahcemde iki köpeğim var hayvan sevgisi cok başka onlarla uğrastıkca terapi oluyorsunuz fallardan cok :))9
bu arada bilmeyenler için söyleyim belediyenin hasta hayvanları tedavi etmeleri gerekiyor bu hakka sahibiz cebinizden para da cıkmıyor hatta gelip alıyorlar siz bile götürmüyorsunuz

Sufali ikinci kez falımı iade etti :işsiz: ilk iadesinde siz barışacaksınız, seni seviyor demişti şimdi yollarınız ayrı, barışma yok diyerek iade etmiş. Çok enteresan:ıslık:
İki fal gönderimi arasına zaman girdiyse önceden böyle demiştim demek ki barışma yok ki yeniden fal yorumu istiyor bu kişi en iyisi şimdi de olumsuz söyleyim diye düşündüyse çakal :/

E earlybirdd , vilgeta vilgeta , nilmil nilmil ne kadar güzel vicdanınız var , sevgi dolu bi kalbiniz var hepinizden Allah razı olsun :KK36:
dünyayı aşk acısı ya da bi insana duyulan sevgi değil, doğaya ve allahın tüm nimetlerine duyulan sevgi kurtarır belki bi gün bu umutla yaşıyoruz :KK200::KK200: senden de allah razı olsun canım

bu arada kızlar geysuyla ilgili merak ettiklerim var, ama burada çok da fazla topiği tek bi kişi üzerine konuşma - övme alanına çevirmek istemiyorum. eğer yakın zamanda baktıran varsa özelden yazabilri mi karşılıklı beyin fırtınası yapalım :))

bu arada kızlar geysuyla ilgili merak ettiklerim var, ama burada çok da fazla topiği tek bi kişi üzerine konuşma - övme alanına çevirmek istemiyorum. eğer yakın zamanda baktıran varsa özelden yazabilri mi karşılıklı beyin fırtınası yapalım :))

Ben yeni baktırdım yazabilirsiniz :)

Back
X