tellwe.com'da bakılan fallar!

ya ben yorumlara kanıp kanıp atıyorum sonra aşırı pişman oluyorum napcaz? hic gercek yorumları yayınlayan site yok heralde :/
Yorumlara baksan herkes muhteşem şahane ama gel gör ki çıkan falan yok. Burda bi ara övülmüştü öyle baktırmıştım ama değmezmiş. Şöyleki falda tarihleri bile sürekli erteledi önce eylül sonra ekim dedi sonrada sonbahardan sonra dedi düşün yani net bi tarih bile yok belki tutar diye tüm ayları saydı :) gelecek gerçekten çıkmıyor anca yakın geleceği 10 günlük olayları biliyorlar. Zaten çoğu kartları yorumluyor bende kart alsam biraz bakıp kendimi geliştirsem onlardan daha iyi bakarım. Ben bi tuzla fikriyeye heves etmiştim benim teyzeler 15 yıl önce baktırmışlar kimlerle evleneceklerini falan bilmiş bana yeni söylediler. Malesef fikriyede ölmüş. İnternet ortamında düzgün bi site dürüst bi yorumcu zor

Yeşille alakalı yazmıstım kızlar. Dediği kısmen tuttu. Hatta daha berbat ve olumsuz bir sonuc yasadım. Gerçekciydi ve malesef olumsuzdu sonucu. Söylediğinden daha olumsuz oldu. Bilginiz olsun.

Arkadaşlar şuan uzakta gözüküyor ama abelz e baktıran var mi yorumlarınız neler?bende biten ilişkimle alakali karşı tarafın analizinde çok başarılıydı vadesine az kaldı

Arkadaşlar şuan uzakta gözüküyor ama abelz e baktıran var mi yorumlarınız neler?bende biten ilişkimle alakali karşı tarafın analizinde çok başarılıydı vadesine az kaldı
Canim abelz i ben de çok begeniyordum. Gerçekten karsi taraf analizini iyi yapıyor ama ben de vadesi tutmadı. Umarım sen de tutar

Tellwede 41bakla, sezgiselgüçler, banuyılmaz; fal sepeti Ayışığın, Buğra, sevgi derman.
Firuzen ve senanur tan sonucu bildi ama diğer şeylerle ilgili bir gelişme yok henüz
Hakkinizda hayırlısı olsun geleceği kimse bilemez akisina birakin herseyde bir hayir vardır bende biraktim baktirmayi şuan daha iyiyim kuruyordum sürekli baktirinca.

Back
X