- 29 Kasım 2014
- 1.723
- 2.933
- 333
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #27.161
Peralinayı diyorsan, yalan olmasın net hatırlamıyorum ama 2017 Temmuz gibi baktırdım (okullar tatildi yaz ayıydı). herkes 1 aya dönecek diyordu, ama ayrılalı 10 ay olmuştu. Peralina onun hislerini benim hislerimi çok güzel anlattı, döner ama çok zaman var yaşaması gereken senin değerini anlaması gereken bir zaman var bu zamanda başkaları ilede görüşecek bu onu sana getirecek ama kış aylarını bulur net zaman veremiyorum ama uzun zaman var dedi.Size falda iki aya dönecek dedi ne kadar zaman sonra geldi
Bende bu adam beni o zamana unutur dedim ama 2018 ocak sonunda gelmişti gerçekten de "tanıdığım insanlar bana hep seni düşündürdü seni özletti" gibi bir cümle kurmuştu geldikten 2 3 ay sonra..
Tabi bunun dışında bana her zaman en muazzam bile Nakta'dır. karşı tarafın engel kaldırdığı tarihleri günü gününe bilen, onun yaşamından arkadaş çevresinden 'bilmediğim zihnimde olmayan' şeyleri bana diyen sonra teyit ettiğim.. Nakta'da her zaman döner ama hemen değil derdi. Şuan şöyle biri ile görüşüyor diye pat pat anlatırdı (gerçekçi olduğu için kaldıramayanlar enerji emiyor bile dedi) ama dediği gibi öyle kızlarla görüşüyordu. Herkesin bana kazanacaksın dediği sınavı nakta kaybedeceksin diye sebebine kadar dedi öylede oldu.
Aklıma bunlar geldi ben son 1 yıldır ara ara naktaya atıyorum onun dışında fal baktırmıyorum ama hatırladığım diğer falcıların anlık bildiği Nehir Ateşoğlu'nu severim bilirdi yakın zaman, Geysu, Sezgi.. Binnaz'da öyle aşırı pahalı hiç bir ismi bilmem.
Bunlar dışında çok gariptir ki Basirly de Astrolilith gibi bi isim de bana peralinaya baktırdığım zaman bu adamın gelmesinin bi 7 8 ayı var en az demişti güzel anlatmıştı.