- 4 Nisan 2016
- 3.009
- 9.315
- 88
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #27.281
Çok tesekkur ederim Milenart'ım yanıtın için....Allah'ım bır de falkafe mi var:) Kendımı nerelerden atayım falkafe,falmabedi,falderyası,falalem,falsepeti.....Yok mu arttıran....Fal kelimesi ile türetilmiş ne çok site var yahu:)
Neyse astrolilith pahalıysa dırek gectim o halde, bu saatten sonra bır fala ennnn fazla 20 tl verırım kı o bıle buyuk,çok kocaman bir para olarak gelıyor gözüme.....Ey gidi günler ey...Gecen yılncarenot bir fala 5 tl. verdıgınde bıle kılı kırk yararak verırdı, 40 kere düşünürdü fal göndermek için,bılmeyen cimri mi ne derdi ki "ZIRNIK" alakası yok benim gönlü ve eli zenginimin..... Fal motivasyonu kalmayınca insanın ve "ne gerek var" kafasında olunca 5 tl bile çok gelıyor kişiye....Yalan dıyemem hesabımda 2 tl vardı 10 kredi alıp bir tane fal Astrolilith olabılır mı dıye (sankı karsılastırma ımkanım varmıs gıbı,benımkı de ayrı alıklık ya neyse:)Stelyum3'e gönderdım, 1 tane de Aryadora'ya, ikisi de fena değildi. Stelyum kişilik analizi yaptı, Aryadora ıse gecmıs ve anı guzel anlattı....Ikı falcı da bır suru fal yorumlamıs ama sayfalarında çok fazla yorum yapan yok....Millet benım gıbı sessiz kalmış...gıcık şeyler...o zaman ben de gıcığım.....
Aristo da oldum nihayetınde ,düz mantık
ohhhh....

Valla fala para vermem bu saatten sonra. 5 TL bile çok Telwe'ye.. ( 1 tane 5 TL'lik falım var bekleyen Telwe'de. Falcı girmiyor bende çekmiyorum falı ).. Çokkkk böyle ekstrem biri olursa belki.. Binnaz'dan 1,5 yıldır kredi almadım ama biriktirdiklerimle atıyorum arada.. Üyeliğim her an iptal olabilir

Olmayacak şeyler için fal atıp ne enerjimi ne kesemi ne de zihnimi zora sokarım..
Birde Kamu Spotu koyalım şuraya :))
Utanarak yazıyorum bunu ama ilham alanlar olur belki diye yazmalıyım diye düşündüm. 2018 de paralı falım neredeyse yok gibi ( 70 TL kadar ) o yüzden 2017 de ödediğim fal bütçesini kriter alıp topluca LOSEV'e yolladım Aralık sonu.. Bağışımın harcandığı yerlerin bilgisi ve fotosu geldikçe faldan daha fazla motive oluyorum..
Son düzenleme: