tellwe.com'da bakılan fallar!

Chitra'ya daha önce baktırdıysan anlatım tarzını karşılaştırabilirsin. Ne kadar farklı yazmaya çalışsalarda belli olur.

Chitraya bir kere baktırdım. Kıyaslamam ne kadar başarılı olur bilemiyorum. Anlatımı gayet düzgün ve düzeyliydi gözüme bir şey çarpmadı.

Merhaba, yazılı fal sevmememe rağmen ben de beğenmiştim Yulee'yi. Ne yazdığı anlaşılıyor en azından, anlamak için 5366 kez okumak gerekmiyor. Üstelik soru kısmını baştan savma yazmıştım, ama yine de hiç değinmediğim bir takıntıyı anlatmış. Geçmiş ve anlık anlatımı da isabetliydi. Hatta o falın akşamında zatla bir telefonlaşma olmuştu ve Yulee'nin söylediği tavırlarla karşılaşmıştım (pek de ihtimal vermediğim halde). Yani yakın vadesi tuttu gibi. Uzun vadeye daha var, Binnaz'da verilenlerle aynı dönem.
Cok tesekkur ederim, ben de cok begendim yuleeyi gercekten. Hisleri enerjisi cok iyi anlik durumumu cok iyi analiz karsidakinin durumunu. Vadeye var bakalim. :)

Siz yazınca dönüp okudum anda iyi tutarlı kişilik analizi de başarılı. 2 li vakit demiş bana 2 ay olabilir belki . Size vade olarak ne dedi?
Bana 2 aydan once bir sey olmayacak demisti yani 2 aylik bi vade verdi kisacasi olayla ilgili. Ama anlik tespitleri hepsi dogruydu baya begendim:)

Kızlar bu Yulee ye ne falı atmak lazım ? kahvesi ve tarotu nasıl ?
Az kredim var orada.. 5-10 luklar hep zaman aşımından iade oldu.. Üzerine az daha ekleyip Yulee ye atsam mı acaba ?
5 ay falan sürer karar vermem gerçi ama lazım olursa diye aklımda dursun:dondurma:

Kızlar bu Yulee ye ne falı atmak lazım ? kahvesi ve tarotu nasıl ?
Az kredim var orada.. 5-10 luklar hep zaman aşımından iade oldu.. Üzerine az daha ekleyip Yulee ye atsam mı acaba ?
5 ay falan sürer karar vermem gerçi ama lazım olursa diye aklımda dursun:dondurma:
bende Yulee ye kahve atmayı düşünüyorum ne çıkacak acaba

Kızlar bu yulee iyimiydi ya çıkan var mı? ben eskiden onun için çıkmadı şeklinde yazıldı burda diye hatırlıyorum :KK43:
Aynı zamanda buraya da yazan biri gibi bir hissyatımda var ama eminde değilim.. Telwe bana hiç güven vermiyor belki o yüzden..

Aranızda baktırıp da memnun olan var mı tellwe.com'da?
Fiyatlar çok daha ucuz diğer sitelere göre.
yıllar önce çok beğendigim biri vardı. daha sonra ordan ayrıldı. yasam koclugu yapmaya baslamisti. ayni fiyatlara destek almıştım kendisinden. hayatim degismisti resmen. cok iyi gelmişti. simdi burda konuyu görünce aklıma geldi. vayy be yıllar su gibi. simdi nelere kafa takmışım diyorum.

Arkadaşlar Chitra adı geçmişken; ben Chitranın profiline benziyor diye binnazda Sevinç Deniz isimli falcıya fal attım. Ama kendisine sormadım, o mudur bilemiyorum. O mu değil mi bileniniz var mı? Ya da benzerliği farkeden?
Merhaba kızlar,bişey sormak istiyorum sizlere.Her ne kadarda falı bırakmış olsam da yine de denk gelip dikkatimi çeken birşey oldu.Ama sadece bir soru bu , asla doğrudur demiyorum :KK48:
Binnaz abladaki Sevinç Deniz'in fotografı Tellwe'deki Chitra'ya benzemiyor mu sizce de ? Yada bir tek ben mi benzettim :rapci: ( Artık hayalde görüyor olabilirim )
5 aralıkta bunu sormuştum bende :) Demek ki yalnız değilmişim :)

tellwe de baktırdığım son fallara baktığım zaman;
Perseis: Son falı patlamış karşı tarafı da iyi analiz edememiş.
Banu yılmaz: Pembeci geldi bana ama vadesi daha var.
Encokempati: Bildiği şeyler baya var ve söylediği gibi olumsuz oldu.
Ecem23: An da bildiği şeyler var ama hayatına yeni biri gireceğini belirtmiş harf de vermiş gerçekleşmemiş.
Arikannursima: Hiçbir şey bilememiş.
Falcisevgi22: Falı hemen patlayanlardan hiçbir şey bilememiş.
Purplemoon: Son falı fena patlamış.
Venusunfalcısı: Bildiği şeyler var ama çok önemli detaylar değil. Söylemiş olduğu vadede bir şey gerçekleşmemiş.
Yesilcingene: Son falı ile artık baktırmama kararı aldım.
Okuyan herkese yararı olur umarım..

yıllar önce çok beğendigim biri vardı. daha sonra ordan ayrıldı. yasam koclugu yapmaya baslamisti. ayni fiyatlara destek almıştım kendisinden. hayatim degismisti resmen. cok iyi gelmişti. simdi burda konuyu görünce aklıma geldi. vayy be yıllar su gibi. simdi nelere kafa takmışım diyorum.

Kimmis by?

Arkadaşlar teller de keydehula denen falcıya fal baktıran var mı? Profili eskiden tellwede olan bir falcının profiline benziyor. Fal baktıran varsa deneyimini yazarsa sevinirim. Zira şu an uzakta gözüküyor ama gelir gelmez fal atmayı planlıyorum kendisine.

tellwe de baktırdığım son fallara baktığım zaman;
Perseis: Son falı patlamış karşı tarafı da iyi analiz edememiş.
Banu yılmaz: Pembeci geldi bana ama vadesi daha var.
Encokempati: Bildiği şeyler baya var ve söylediği gibi olumsuz oldu.
Ecem23: An da bildiği şeyler var ama hayatına yeni biri gireceğini belirtmiş harf de vermiş gerçekleşmemiş.
Arikannursima: Hiçbir şey bilememiş.
Falcisevgi22: Falı hemen patlayanlardan hiçbir şey bilememiş.
Purplemoon: Son falı fena patlamış.
Venusunfalcısı: Bildiği şeyler var ama çok önemli detaylar değil. Söylemiş olduğu vadede bir şey gerçekleşmemiş.
Yesilcingene: Son falı ile artık baktırmama kararı aldım.
Okuyan herkese yararı olur umarım..
Tellwe’de hiç kimse yok zaten, Ecem23 denerim bir defa daha ama. O bilmişti bana, guzel anlatmıştı karşı tarafı da.

5 aralıkta bunu sormuştum bende :) Demek ki yalnız değilmişim :)

Aynı fikirde olmamıza bende sevindim. Anladığım kadarıyla baktırmamışsınız değil mi? Binnazda ilgi çeken bir yorumcu değil gibi görünüyor. Onun dediği şeyler tutarsa ancak seneye fal atmış olurum. Net fikri olan biri çıkmazsa o sıra sorup burayı aydınlatırım bende. :KK5:

Back
X