tellwe.com'da bakılan fallar!

Bende iki falında tutan hiçbir şey yoktu, ne anlık ne de gelecek sadece anlık bir iki şey bilmişti onlar da onemsiz detaylar. İki falın ustunden yaklaşık bir sene geçti alakasız seyler yasadım, zıttı oldu neredeyse.
Toplsm 2 tane mi fal yolladiniz....

Sevgili Borellus80 Borellus80 arkadasım, özelden tellwe'de yenı olan 2 falcıdan bahsettı,sen bu ıslerın kurdusun ama etraf çakal dolu sence nasıllardır dıye?....Kurt degılım de kurcalamayı sevıyorum dıyelım.....

Bahsettığı 2 falcı tellwe'ye Sembol fal uygulamasından gelmıs ve haklarında cok ıyı yorumlar varmıs, bırının adı julıetsah dıgerı Gözdenur-27..... Sembol vs. gıbı uygulamalara hıc bulasmadım o nedenle bırebır deneyımım yok. Borellus80 Borellus80 (avatarındakı gıbı hep gulsun yuzun e mı:) bana bundan bahsettıkten sonra aklıma su an hesabı pasif olan ama hanı derler ya "adam gıbı adam" hah onun hatun versıyonu olan stre_cms stre_cms ıle gecen yıl telefonda yaptgımız bır konusma geldı....Sonra da kk'da aratınca onun bununla alakalı 1 baslık actıgını hatırladım ve aramızdakı konusmanın özetı olan bır mesajını buldum:
Sembolde bakan falcıların çoğu falcı bile değil sistemdeki konuşmalar dinleniyor ve malesef üzülerek söylüyorum ki sistemdeki kişiler kendilerini farklı hesaplar açarak falcı gibi gösteriyorlar. Bir kaç chat falı baktırınca anlayacaksınız arkadaşlar :KK43:
Sembol fal deyınce,baska bır uyenın daha paylasımını gördum:
Sembol fal tam bir paçavra uygulaması. Bir de dolandırıcılar paralarınıza yazık sakın fal baktırmayın. 1 falcı 4 farklı isim ile fal bakımı yapıyor. Sizi büyü cin işlerine yönlendirip dolandırıp hiçbir işlem yapmadan sadece paranızı alıyor bilginiz olsun. Yazıklar olsun orada sadece Simay ve Melek Maya ve Tuğçe mükemmel falcılardı. Önce Tuğçe daha sonra Simay gitti çok üzgünüz. bilginiz olsun.
Sımdı özelden konustugum ve cok sevdıgım Borellus80 Borellus80 ıle olan konusmamızı neden acıktan yazdım?...Telwe'de onun bana bahsettıgı falcılardan sadece Gözdenur'u buldum, julıetsah yok, var da yok....Nasıl yanı? Falcının profılı ana sayfada gorunuyor ama uzerıne tıklandıgında sıstem hata verıyor. Tellwe yonetımıne yazdım "neden" dıye.....Aldıgım cevap sıze yukarıda,çoook uzun zaman önce yapılmıs yorumları hatırlatıyor mu?...İspat...?Buyrun
Screenshot_1.webp

Sevgili Borellus80 Borellus80 arkadasım, özelden tellwe'de yenı olan 2 falcıdan bahsettı,sen bu ıslerın kurdusun ama etraf çakal dolu sence nasıllardır dıye?....Kurt degılım de kurcalamayı sevıyorum dıyelım.....

Bahsettığı 2 falcı tellwe'ye Sembol fal uygulamasından gelmıs ve haklarında cok ıyı yorumlar varmıs, bırının adı julıetsah dıgerı Gözdenur-27..... Sembol vs. gıbı uygulamalara hıc bulasmadım o nedenle bırebır deneyımım yok. Borellus80 Borellus80 (avatarındakı gıbı hep gulsun yuzun e mı:) bana bundan bahsettıkten sonra aklıma su an hesabı pasif olan ama hanı derler ya "adam gıbı adam" hah onun hatun versıyonu olan stre_cms stre_cms ıle gecen yıl telefonda yaptgımız bır konusma geldı....Sonra da kk'da aratınca onun bununla alakalı 1 baslık actıgını hatırladım ve aramızdakı konusmanın özetı olan bır mesajını buldum:

Sımdı özelden konustugum ve cok sevdıgım Borellus80 Borellus80 ıle olan konusmamızı neden acıktan yazdım?...Telwe'de onun bana bahsettıgı falcılardan sadece Gözdenur'u buldum, julıetsah yok, var da yok....Nasıl yanı? Falcının profılı ana sayfada gorunuyor ama uzerıne tıklandıgında sıstem hata verıyor. Tellwe yonetımıne yazdım "neden" dıye.....Aldıgım cevap sıze yukarıda,çoook uzun zaman önce yapılmıs yorumları hatırlatıyor mu?...İspat...?BuyrunEki Görüntüle 2253840
Capis'im benim, seviyorum kız seni😘😍.

Zeh

Sımdı özelden konustugum ve cok sevdıgım Borellus80 Borellus80 ıle olan konusmamızı neden acıktan yazdım?...Telwe'de onun bana bahsettıgı falcılardan sadece Gözdenur'u buldum, julıetsah yok, var da yok....Nasıl yanı? Falcının profılı ana sayfada gorunuyor ama uzerıne tıklandıgında sıstem hata verıyor. Tellwe yonetımıne yazdım "neden" dıye.....Aldıgım cevap sıze yukarıda,çoook uzun zaman önce yapılmıs yorumları hatırlatıyor mu?...İspat...?BuyrunEki Görüntüle 2253840
Zehir hafiye gibisinizz masallah

Naktaya yollayan ve çıktı diyen var mi aranızda?
Ben 11 ay önce baktırmışım o zaman söyledikleri çok uzak gelmişti ama tekrar dinleyince yaptığı yorumlar yerindeymiş ve dediği zamanlarda yaşamışım olayı. Geçen haftalarda tekrar attım, bu sefer instagram hesabından, ciddi derecede özenli ve çokk uzun bir fal yollamış ve sadece sorularımı cevaplamamış, genel olarak gördüğü şeyleride yazmış. Verdiği tarihler yine çok uzak tarihler o zamanlara kadar ne olur bilmiyorum ama anlık durumları karşı taraf düşüncelerini bu kadar iyi bilmesi çok şaşırtıcıydı benim için. Bazı söylediklerinin abartı geldiğide oldu tabii ama genel olarak beğendim

Merhaba arkadaslar bende tellwe de bi kac kisiye baktirdim hic biri olumsuz konusmadi sIkintilar olsada cogu is hayatinda vs idi. en son gizemliefsuna özel tarot karakteri analiz etmisti cok da dogru cikti süper bi faldi ama o kadar pozitif ve guzel yazdi ki insan hani iyi olcakti hani hani diye delleniyo. baktirdim inanilmaz olumlu ve rahatlaticiydi amaaaaa bana böyle daha cok nasil davranacagimi bazi durumlarda nasil davranip daha pozitife döndürebilecegimi anlatan yol gösteren bi falci lazim. Almanyada malesef isinin ehli bi falci yok. Zaten ucuk kacik fiyat söyleyenlere hic baktirmiorm sonucta bi isi samimi yapanlar ticarete cevirmiyolar bu tecrubeyi edindim diyebilirim.

Tellwe de söyle durumlara hakim olan analiz eden birinin nelerden hoslanacagini söyleyebilen fln biri varmi ki yaaa?

Ben 11 ay önce baktırmışım o zaman söyledikleri çok uzak gelmişti ama tekrar dinleyince yaptığı yorumlar yerindeymiş ve dediği zamanlarda yaşamışım olayı. Geçen haftalarda tekrar attım, bu sefer instagram hesabından, ciddi derecede özenli ve çokk uzun bir fal yollamış ve sadece sorularımı cevaplamamış, genel olarak gördüğü şeyleride yazmış. Verdiği tarihler yine çok uzak tarihler o zamanlara kadar ne olur bilmiyorum ama anlık durumları karşı taraf düşüncelerini bu kadar iyi bilmesi çok şaşırtıcıydı benim için. Bazı söylediklerinin abartı geldiğide oldu tabii ama genel olarak beğendim

olumsuz konusuyo diyen cok olmus yaa olumsuz konusur da etkilenirim diye korkuyorm zaten havadan sudan etkileniyorm inanmasamda

Nakta bana ilk falında istediğim işin o dönem olmayacağını, 22 ay sonra olacağını söylemişti.Bende inanmamıştım.Çok uzak bir tarih gelmişti.Ama dediği gibi 22 ay sonra istediğim iş oldu.Çok bekledim sabrettim.Her konuda her şeyi bilemedi.Ama iş konusunda ben dediğini yaşadım.Sizlerle paylaşmak istedim

Merhaba uzun uzun zamandır fal baktırmıyorum tellwe'de ucuz önerebileceğiniz falcı var mı?
Ben baya önce 2 kez Peralina'ya baktırmıştım kısa öz yazmıştı ama doluydu ikisi de çıkmıştı. Çok zaman geçti son zamanlarda atan var mı acaba? hiç girmiyordu bi kaç gündür girdiğine denk geldim ama fal bakmıyor gibi baktıran oldu mu ?

Merhaba uzun uzun zamandır fal baktırmıyorum tellwe'de ucuz önerebileceğiniz falcı var mı?
Ben baya önce 2 kez Peralina'ya baktırmıştım kısa öz yazmıştı ama doluydu ikisi de çıkmıştı. Çok zaman geçti son zamanlarda atan var mı acaba? hiç girmiyordu bi kaç gündür girdiğine denk geldim ama fal bakmıyor gibi baktıran oldu mu ?
Bakmıyor Peralina :( yada bana bakmıyor bilmiyorum. Üç defa attım hatuna üçündede iade etti.
Yeşilçingene benim şu an abone olduklarımdan. Birde Stelyum’a ara ara atıyorum. Stelyum doğum haritası yorumluyor

Bu arada Onlar’ı iki defa online yakalamış biri olarak şunu yazayım martın sonu gibi görüşme dedi diye anımsıyorum buluştuk bir kere bakalım diğer dedikleri çıkacak mı? Çıkarsa yazacağım yine

Bakmıyor Peralina :KK43: yada bana bakmıyor bilmiyorum. Üç defa attım hatuna üçündede iade etti.
Yeşilçingene benim şu an abone olduklarımdan. Birde Stelyum’a ara ara atıyorum. Stelyum doğum haritası yorumluyor
Bana da 1 kez iade etmişti ama ilk ikisi çok iyiydi sonra hep uzakta yzaıyordu bi kaç gündür giriyor sanırım. Yeşilçingene bende anda çok çok iyiydi bayılıyordum fallarına ama büyük patladı. Stelyum'a bakayım bir de. Atmışken iyi bir yorum alacak birine atmak istiyorum

Bana da 1 kez iade etmişti ama ilk ikisi çok iyiydi sonra hep uzakta yzaıyordu bi kaç gündür giriyor sanırım. Yeşilçingene bende anda çok çok iyiydi bayılıyordum fallarına ama büyük patladı. Stelyum'a bakayım bir de. Atmışken iyi bir yorum alacak birine atmak istiyorum
Başka da biri gelmiyor aklıma Nakta diyeceğim yok maalesef :( adam akıllı biri kalmadı valla telwe’de

Canım o doğum haritası bakıyor. Fal diyemem o yüzden. Ben iş için attım bugün yarın bakacağını yazdı. İlişki içinde dediği gibi oldu şu an önümüzdeki ay gezegenler daha olumlu demişti bir buluşma oldu
Peki binnazda baktırıp çıktı dediğin var mı canım?

Back
X