Sevgili
Borellus80
arkadasım, özelden tellwe'de yenı olan 2 falcıdan bahsettı,sen bu ıslerın kurdusun ama etraf çakal dolu sence nasıllardır dıye?....Kurt degılım de kurcalamayı sevıyorum dıyelım.....
Bahsettığı 2 falcı tellwe'ye Sembol fal uygulamasından gelmıs ve haklarında cok ıyı yorumlar varmıs, bırının adı julıetsah dıgerı Gözdenur-27..... Sembol vs. gıbı uygulamalara hıc bulasmadım o nedenle bırebır deneyımım yok.
Borellus80
(avatarındakı gıbı hep gulsun yuzun e mı:) bana bundan bahsettıkten sonra aklıma su an hesabı pasif olan ama hanı derler ya "adam gıbı adam" hah onun hatun versıyonu olan
stre_cms
ıle gecen yıl telefonda yaptgımız bır konusma geldı....Sonra da kk'da aratınca onun bununla alakalı 1 baslık actıgını hatırladım ve aramızdakı konusmanın özetı olan bır mesajını buldum:
Sembol fal deyınce,baska bır uyenın daha paylasımını gördum:
Sımdı özelden konustugum ve cok sevdıgım
Borellus80
ıle olan konusmamızı neden acıktan yazdım?...Telwe'de onun bana bahsettıgı falcılardan sadece Gözdenur'u buldum, julıetsah yok, var da yok....Nasıl yanı? Falcının profılı ana sayfada gorunuyor ama uzerıne tıklandıgında sıstem hata verıyor. Tellwe yonetımıne yazdım "neden" dıye.....Aldıgım cevap sıze yukarıda,çoook uzun zaman önce yapılmıs yorumları hatırlatıyor mu?...İspat...?Buyrun
Eki Görüntüle 2253840