12ist
nasılsın tatlım benım? Bugra furyasında kaynattgımız ve senın benden daha erken akıllandıgn gunler geldı aklıma..
Nakta konusunda benım de hem cıkan hem cıkmayan 2 deneyımım var.Burada da yazdım hatta ona subatta son gonderdgm falda da o ılk falın krıtıgını yaptm. Cunku buradan benı paylamıstı. madem ılk falımı begenmedınız nıye yenıden gonderdınız dıye...
Ilk falımı gonderme nedenım,cok kısa gecersem 1 kıracı sorunu ıdı. Nakta bana ortak yapacagım bır ıs ongormustu sure sonunda. Ben nasıl kı "yenı bırı" ongoren falcı konusunda olumsuzsam ıs konusu ıcın de durum aynı. Sebep? Uzun hıkaye.... O yuzden falın cıkabılecegını daha o an dusunmedm bıle kı cıkmadı da AMA Nakta o falda bana oyle 2 sey soylemıstı kı sıradan hıcbr falcıdan duymayacagm seylr ve kesınlıkle bırebır benı tanıyan bırının soyleyevbılecegı seyler amma Nasılkı artk kımseyı ıstemem dıyorsam ıs mıs de ıstemem dedgm ıcın pesınen cıkmayacagnı bılyordm cıkmadı......
Ve hatta 2017 yılı aralık ayında eski uyelerden gelpisipisi Nakta'ya ilk fal baktrdgnda Nakta'nın ona "oo bizden bırı gelmıs" sozu uzerıne dedıklerı konusunda da aynı seylerı yazmıstım. Bende cıkmadı-olmadı ama hıslı bırı dıye..
Bu deneyımden sonra Nakta'ya bır daha fal gondermedım,aklıma bıle gelmedı ta kı
topukluyla180
burada ondan bahseden dek (bu arada bu kızcagız reklamcı felan degıl, topık dınazoru olarak eskı bılgılerı dallandırmamak adına bu kadar yazacagm).....O ara Nakta'ya daha once fal gonderıp de begenmeyen baska 1 uye daha bu yazılar uzerıne 2.yı gonderıp cok begenınce ben de atladım (benım basım kel mı?) Walla 2. falda efsaneydı, Nakta'ya olumsz vs. derler, adamı tanıdgm kadaryla bana yumusak bıle geldı o anlatım....
Burada soyleyecegım seyı Nakta'ya da dedım, bır arkadasıma daha demıstm. 2. falında Nakta ıcın "gecmısı gelecek gıbı goruyor" demıstm burada. Sonuc olarak "olmayacak" demstı,"kadın son kanına dek ugrassa da bıtecek tam 9 hafta sonra...." Fal ıcınde barısma enerjısı yakın vs de dedgnden herhalde gecmısle gelecegı karstrdı dedım....Cunku ılk barıs suresı de 9 hafta surmstu....Sonra adamla yenıden barısp yettın artık dedgm tarıh....Naktaya fal attgm tarıh...hakıkaten de arada 9 hafta varmıs.....
Sımdı bunları nıye anlattım? Nakta'nın avukatımıyım? dostumuym vs. vs...Bu saatten sonra ne aklı basında falcı bana yanasır ne de ben

Nakta, gecen yıl benım yazdıgm yaazılara cvp verdıgnde buradan
"madem ılk falımı begenmedınız neden 2.'ye yıne fal gonderdınız hanımefendı?" demıstı...Bu söze gercekten cok uzulmustum ve aslında bır tek de bu soze uzulmustum. Çunku ben ıyıkı 2.ye gondermısım dıye sevınıyordum... Ilk falı cıkmadıysa gıdın Nakta'ya yıne fal baktırın dıye mı yazıyorm bunları.. Yoo. ... .Ama fal gecmısıme bakınca sayfalarca çöp fal varken....
Bu da benım konu hakkındakı tecrubem. Kambersız dugun de olmazdı, kamber olarak tesrıf ettm vesselam, Ha bu arada aklıma gelmişken Binevs çıkmadı bana kızlar,merak edenlere duyurulur.
Borellus80
hatun, o sana 1 bebek daha öngörmemısmıydı...de tövbeler tövbesi demıstık...Yoksa teyze mı oluyorm yıne...Sakın ha...bak terlık gelıyor