tellwe.com'da bakılan fallar!

İlk defa fal baktırdığınız zaman soruları nasıl soruyorsunuz? Genel olarak bakın mı diyorsunuz yoksa ayrıntı veriyor musunuz ?

İlk defa fal baktırdığınız zaman soruları nasıl soruyorsunuz? Genel olarak bakın mı diyorsunuz yoksa ayrıntı veriyor musunuz ?
İlk fal attığım sıralar her şeyi anlatıyodum ben. Sevgililik süresi, ayrılık nedeni vs. Ama son zamanlarda sadece soru sordum hiç detay vermeden, öyle daha iyi bakıyolar

Ben de ilk baktırdığımda çok detay veriyordum . Detaylardan yürüdüklerini geç anladım :) genel yorumlayın dediğimde de çok alakasız yorumlar geliyor bazen .
İşte öyle alakasız yorum yapanları da elemiş oluyoruz direkt. Ben promosyon fallarda hiç detay vermeden atarım, soru bile sormam. O sayede baya bir falcı tutmuştum. Benle ilgili baya şey bilenler olmuştu hatta eski sevgilime kadar tarif eden bile vardı ben sormadığım halde

Promosyon fallarda hiç soru sormadım şimdiye kadar. Genellikle sallamasyon geliyordu bana. Gerçekten baktığını düşündüğüm bir iki kişi ya olmuş ya olmamıştı. Bunlardan biri sesli fal atmıştı.

Promosyon fallarda hiç soru sormadım şimdiye kadar. Genellikle sallamasyon geliyordu bana. Gerçekten baktığını düşündüğüm bir iki kişi ya olmuş ya olmamıştı. Bunlardan biri sesli fal atmıştı.
Tellwede öyle. Benim dediklerim falsepeti. Ben oraya bağımlıydım, sürekli hediye fal hakkım doluyordu zaten😂

acaba biz hepimiz mi aynı durumları yaşıyoruz yoksa bu erkeklerin hepsi mi dengesiz gelgitli :KK70:
Ya ben şunu anladım gerçekten seven erkek arada bırakmıyo zaten elinden gelen mücadelesini veriyo kaybetmemek için ama ciddiyetsiz ve karakteri oturmamış bazı tipler var bunlar ne istediğini bilmedikleri için arada bırakıyorlar insanı

5 kredilik ama kısa olmayan , isabetli fal için mormelek mi elifsucan mı? Bu ikisi son sayfalarda çok bahsedilmiş . Hiç baktırmadım

Back
X