- 13 Haziran 2017
- 333
- 404
- 53
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #29.381
İlk defa fal baktırdığınız zaman soruları nasıl soruyorsunuz? Genel olarak bakın mı diyorsunuz yoksa ayrıntı veriyor musunuz ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok soru sorunca sadece sorular üzerinden fal bakıyorlar bence yüzeysel sorun ya da faldan sonra sorunİlk defa fal baktırdığınız zaman soruları nasıl soruyorsunuz? Genel olarak bakın mı diyorsunuz yoksa ayrıntı veriyor musunuz ?
İlk fal attığım sıralar her şeyi anlatıyodum ben. Sevgililik süresi, ayrılık nedeni vs. Ama son zamanlarda sadece soru sordum hiç detay vermeden, öyle daha iyi bakıyolarİlk defa fal baktırdığınız zaman soruları nasıl soruyorsunuz? Genel olarak bakın mı diyorsunuz yoksa ayrıntı veriyor musunuz ?
İşte öyle alakasız yorum yapanları da elemiş oluyoruz direkt. Ben promosyon fallarda hiç detay vermeden atarım, soru bile sormam. O sayede baya bir falcı tutmuştum. Benle ilgili baya şey bilenler olmuştu hatta eski sevgilime kadar tarif eden bile vardı ben sormadığım haldeBen de ilk baktırdığımda çok detay veriyordum . Detaylardan yürüdüklerini geç anladım :) genel yorumlayın dediğimde de çok alakasız yorumlar geliyor bazen .
Tellwede öyle. Benim dediklerim falsepeti. Ben oraya bağımlıydım, sürekli hediye fal hakkım doluyordu zatenPromosyon fallarda hiç soru sormadım şimdiye kadar. Genellikle sallamasyon geliyordu bana. Gerçekten baktığını düşündüğüm bir iki kişi ya olmuş ya olmamıştı. Bunlardan biri sesli fal atmıştı.
Bende de bunlar varTüm bu cümleler bana baktığı fallarda ne yazık ki var..
Olumlu mu konuşmuş sana daMormelek nasıl ben çok beğendim ama vadesi çıkar mı acaba?
Ve vade ne verdi?Mormelek nasıl ben çok beğendim ama vadesi çıkar mı acaba?
aşkım vadeler yine aynıysa umudu kesinVe vade ne verdi?![]()
Ayyy askım hiç sorma, umut falan kalmadı bende.aşkım vadeler yine aynıysa umudu kesin![]()
Şemsiye güzel açıldı bu seferAyyy askım hiç sorma, umut falan kalmadı bende.
Nilufer_4U ‘nun dediği gibi retrodan dolayı o vadeyi vermişler sanırım. Ben de hepsi aynı vadeyi verdiğine göre kesin bir şeyler olur diye bekliyodum
![]()
Meltem sen nasılsın bacım? İyi misin?aşkım vadeler yine aynıysa umudu kesin![]()
Sinirden gülüyorum işte uyur uyanık saçma sapan bi haldeyim tek güzel yanı istemsiz giden kilolarım oluyoMeltem sen nasılsın bacım? İyi misin?
Affetmeye niyetin var mı peki senin?Sinirden gülüyorum işte uyur uyanık saçma sapan bi haldeyim tek güzel yanı istemsiz giden kilolarım oluyo![]()
Ya ben şunu anladım gerçekten seven erkek arada bırakmıyo zaten elinden gelen mücadelesini veriyo kaybetmemek için ama ciddiyetsiz ve karakteri oturmamış bazı tipler var bunlar ne istediğini bilmedikleri için arada bırakıyorlar insanıacaba biz hepimiz mi aynı durumları yaşıyoruz yoksa bu erkeklerin hepsi mi dengesiz gelgitli![]()
Olumlu 2 3 hafta dedi. size ne dediVe vade ne verdi?![]()