Meraba kızlar şimdi sizlere telwedeki uzun fal maceramdan bahsedicem uzun olabilir ama en azından bi fikir olur sizlere atmadan önce ☺
medyumçetin: ya bu adam ilk falda bana inanilmaz karamsar konustu yok seni oynatmis da kullanms da neyse başka hesaptan ataym dedim bu sefer de seni seviyo demez mi vadeleri elimde patladı ayrıca
Ebrununhisleri: yorumu sesli diye gitmiştim 5 kredi felandı ilk zamanlar güzeldi begendim tespitlerini bi arkadasmla ortak olan bi durumdan bahsetmişti şimdi burda yazamiyorum özel diye neyse sonra yine gittim ikimize de ayni seyi mi söyledn gibisinden sordum. Ben kart bakıyorum onda gelen sende de gelmistir yorumu aynı olur kişiye özel degil su falı gibi demisti. Fırçaladı yani

sesli bakıyorum nasl aynısını göndereyim demisti

ama dedikleri olmuştu cok pis bi kazık yemistim. Kızsa da bana begendim yani.
lunardia: bu kıza 2 sene önce baktırdım. Bi sene sonra eski sevgln gelcek demisti valla geldi de. Sonra yine attm olmadı bu sefer ki. Anlık mi tuttu bilemedim ama artk sitede yok
gercekkahin: bu kızı yeni kesfettim kısaydı falı ama güzeldi
efsunine: resmen çöp. Attı her seyi neyse sinirlenmicem
firuzze: ilk fali begenmistim ama diger falında farkettim ki bu kadn üste doldurma gibi destan yazms en altta soruma cevap vermis kopyala mı yapıyo dedim o an ve gitmekten vazgeçtm
banuyılmaz: iki fal attm birbirinden tutarsızdı. Anlık durumu iyi olsa da bu kadar çelişki kafamı karıştırdı
dolunay: teyze iki üç kelimeyle koca fincanı sonlandırdı. Neyse ki 5 krediydi çok da takmadm
elifsucan: dediklerini isabetli buldum ama burda o kadar sey okudum ki resmen bana dediklerini herkese söylemis ordan kaybetti
kiielamet: güzel faldı vadesi gelmedi henüz ama çıkarsa paylaşcam mutlaka.
Kizlar aklıma gelenler bunlar yani şunu da anladm ki fal boş. Bana bu zamana kadar sadece lunardia ve ebrununhisleri tam olarak çıktı. Kalan param çöp. Umarm Allah bu bataktan kurtarır beni