tellwe.com'da bakılan fallar!

Allah korumuş sizi :halay:Bir kaç gün öncede Tellwe’de Ebrununhisleri para kaybın olacak demiş arkadaşımın falında hemen ardından bu olay kızın başına geldi :silah: Atıp tuttu mu bilmiyorum ama gerçekten iyi bi nokta atışı olmuş olumsuz bir durum olmasına rağmen!
Ebru’nun hisleri geçiyordu isim olarak forumda. Ben beğenmedim ve de tesadüftür o. 😊

Beğendiğiniz kim var? Çingene haricinde?
Çingeneyi de beğeniyorum diyemiyorum teyit edemiyorum. Beğendiğim kimse yok. Geysu iyiydi geçmişte ama gelecek için baktırıyoruz. Geysu ya ilk falımı atmıştım wow demiştim bu kadar olur. Geçmişi merak edenler ve ben neler yaşadım bir özet duymak istiyorum diyenler başvurabilir. Beğendiğim malesef yok. Sizin varsa onu duyayım? Geçen Ebru’nun hislerine düşük puan verdim iade etti. Onu harcıycam 😊

enerjimiz uymuyor diye falımı iade etti yeşilçingene.
ama bence şöyle bişi var, ben bi kere fal atmıştım. baktım saatler geçti, sıram yükselmiyor, iptal ettim. bi de o ara günde 2-3 tane baktırıyodum. sürekli tarot zaten enerjim kötü etkilemiştir dedim.
bence sistemden ulaşıyolardır isimlere. ondan bile iade etmiş olabilir.

Çingeneyi de beğeniyorum diyemiyorum teyit edemiyorum. Beğendiğim kimse yok. Geysu iyiydi geçmişte ama gelecek için baktırıyoruz. Geysu ya ilk falımı atmıştım wow demiştim bu kadar olur. Geçmişi merak edenler ve ben neler yaşadım bir özet duymak istiyorum diyenler başvurabilir. Beğendiğim malesef yok. Sizin varsa onu duyayım? Geçen Ebru’nun hislerine düşük puan verdim iade etti. Onu harcıycam 😊
Ben de ona 4* verdim, begenmiyor bi de onu bile iade etti. Ille de 5 olacak herhalde, ama bildiği bisey yoktu bende ve 4* fena degil bence nasil bi egoysa artik... Elifsucan hakkinda cok karisik goruslerim olsa da bugune kadar hayret bi sekilde cikti hep dedikleri, e ben de ondan sonra gidip hic bisey bilemeyen Ebru'ya 5* da veremem yani, gercekten hisleri kuvvetli yorumculara haksizlik olurdu bu durum.

Az once baktim da Kkaraayna, Banu Yilmaz ve Uyumsuzz hepsi yanyana falda gorunuyorlar ve son giris dakikalari da yine ayniydi. Canli kanit, ayni kisi farkli hesaplar 🤨

Yesilcingeneye ben de fal attım şartlı fal attı, karakter yorumu güzel ama şu evlilik için yaptığı hesaplama bana biraz garip geldi. Karşı tarafın annesinin adını bilmiyorum bi ara öğrenip yine fal baktırmak istiyorum bakalım sonucu değiştirecek mi

Meraba kızlar şimdi sizlere telwedeki uzun fal maceramdan bahsedicem uzun olabilir ama en azından bi fikir olur sizlere atmadan önce ☺
medyumçetin: ya bu adam ilk falda bana inanilmaz karamsar konustu yok seni oynatmis da kullanms da neyse başka hesaptan ataym dedim bu sefer de seni seviyo demez mi vadeleri elimde patladı ayrıca 🙄
Ebrununhisleri: yorumu sesli diye gitmiştim 5 kredi felandı ilk zamanlar güzeldi begendim tespitlerini bi arkadasmla ortak olan bi durumdan bahsetmişti şimdi burda yazamiyorum özel diye neyse sonra yine gittim ikimize de ayni seyi mi söyledn gibisinden sordum. Ben kart bakıyorum onda gelen sende de gelmistir yorumu aynı olur kişiye özel degil su falı gibi demisti. Fırçaladı yani 🤣 sesli bakıyorum nasl aynısını göndereyim demisti 😅ama dedikleri olmuştu cok pis bi kazık yemistim. Kızsa da bana begendim yani.
lunardia: bu kıza 2 sene önce baktırdım. Bi sene sonra eski sevgln gelcek demisti valla geldi de. Sonra yine attm olmadı bu sefer ki. Anlık mi tuttu bilemedim ama artk sitede yok 🙄
gercekkahin: bu kızı yeni kesfettim kısaydı falı ama güzeldi
efsunine: resmen çöp. Attı her seyi neyse sinirlenmicem 😅
firuzze: ilk fali begenmistim ama diger falında farkettim ki bu kadn üste doldurma gibi destan yazms en altta soruma cevap vermis kopyala mı yapıyo dedim o an ve gitmekten vazgeçtm 😏
banuyılmaz: iki fal attm birbirinden tutarsızdı. Anlık durumu iyi olsa da bu kadar çelişki kafamı karıştırdı
dolunay: teyze iki üç kelimeyle koca fincanı sonlandırdı. Neyse ki 5 krediydi çok da takmadm 😂
elifsucan: dediklerini isabetli buldum ama burda o kadar sey okudum ki resmen bana dediklerini herkese söylemis ordan kaybetti 🙄
kiielamet: güzel faldı vadesi gelmedi henüz ama çıkarsa paylaşcam mutlaka.
Kizlar aklıma gelenler bunlar yani şunu da anladm ki fal boş. Bana bu zamana kadar sadece lunardia ve ebrununhisleri tam olarak çıktı. Kalan param çöp. Umarm Allah bu bataktan kurtarır beni 🤣🤣

Ben de ona 4* verdim, begenmiyor bi de onu bile iade etti. Ille de 5 olacak herhalde, ama bildiği bisey yoktu bende ve 4* fena degil bence nasil bi egoysa artik... Elifsucan hakkinda cok karisik goruslerim olsa da bugune kadar hayret bi sekilde cikti hep dedikleri, e ben de ondan sonra gidip hic bisey bilemeyen Ebru'ya 5* da veremem yani, gercekten hisleri kuvvetli yorumculara haksizlik olurdu bu durum.
Elifsucan beni şaşırttı ya resmen aynı seyleri söylemiş üzüldm umutluydum valla ama olmadı mesela sosyal medyadan görceksin bieiyle oldugunu eski sevgilinin falan demisti sükür çıkmadı da iyileri de olmadı 😅

elifsucan süreçlerini çok merakla takip ediyorum. yani herkese aynı şeyi dedikleri olmuş ve çıkıyo diyolar.

Kkaraayna bana çok isabetli bi yorum yapmış. Katına yolladım ve bir çok nokta atışı vardı. Kendisinin falı çıkıyor mu? Ben yeni denedim ondan gelecek için emin değilim çıkıp çıkmadığından.

Ben iki verdim cimri davrandım 😊 zaten telwe de şartlı fal olayı varya kimse olumsuz yorum yapamıyor pek. Çingene de hep şartlı fal yollar bana. Faldan sonra ruhen çöküyorum. Baktırmıyorum artık çünkü doğru mu bilmiyorum. Gelmiyor iletişim yok çünkü adam bir katır yada keçi. Bu kadar fal baktırmak yerine barışalım desem daha iyiydi. Bu arada bir buçuk yıl oldu kurtulamadım. Yaz diyorum sor hayatında biri var mı erteliyorum cesaret edemiyorum zamana bırakıyorum. Bdv ye bağladım. Size soruyorum biz neden adım atmıyoruz? Cinsiyetçi olmamızın nedeni ne ? Ne bu erkek yapsın adım atsın mantığı ? Biri de ben aşağılamıyorum. Sevgili Kavansit Kavansit en başta senden yorum bekliyorum 😊 Nilufer_4U Nilufer_4U

Ben iki verdim cimri davrandım 😊 zaten telwe de şartlı fal olayı varya kimse olumsuz yorum yapamıyor pek. Çingene de hep şartlı fal yollar bana. Faldan sonra ruhen çöküyorum. Baktırmıyorum artık çünkü doğru mu bilmiyorum. Gelmiyor iletişim yok çünkü adam bir katır yada keçi. Bu kadar fal baktırmak yerine barışalım desem daha iyiydi. Bu arada bir buçuk yıl oldu kurtulamadım. Yaz diyorum sor hayatında biri var mı erteliyorum cesaret edemiyorum zamana bırakıyorum. Bdv ye bağladım. Size soruyorum biz neden adım atmıyoruz? Cinsiyetçi olmamızın nedeni ne ? Ne bu erkek yapsın adım atsın mantığı ? Biri de ben aşağılamıyorum. Sevgili Kavansit Kavansit en başta senden yorum bekliyorum 😊 Nilufer_4U Nilufer_4U
Araya kaynadım kusura bakmayın :KK48: Ama konu ilgimi çekti. :)
Kendi açımdan bu konuya şöyle bir yorum yapabilirim, benim adım atabilmem için karşı tarafı az da olsa tanıyor olmam lazım. Örneğin şu an, karşı tarafın sevgilisi var mı yok mu bilmediğim bir durumun içerisindeyim ve sevgilisi olan birine de gidip adım atmak istemem.
Eski sevgiliye, aranın bozuk olduğu sevgiliye adım atma konusunda da ya o ilişkide çok yıpranmışızdır, artık üzülmek istemediğimiz için adım atmayız ya da adamın dengesizlikleri varsa nasıl tepki vereceğini bilemediğimiz için adım atamayız.

Her zaman şunu düşünürüm, karşımızdakiler de insan. Bizden üstün hiçbir özellikleri yok ve bir adım attığımız zaman kaybedecek hiçbir şeyimiz yok. İnsanın hisleri doğrultusunda ilerlemesi kadar normal bir şey de yok. Diyelim ki adım attık ve ters tepti, en kötü ne olabilir? Belki de adım atmayarak yaşayacağımız güzel şeyleri kaçırıyoruz.

Tabii bir de işin toplum kısmı var maalesef. Kadınlar adım atamaz, kadınlar teklif edemez gibi klişeler yüzünden kendimizi durdurmak zorunda kalıyoruz. Sevdiğini söyleyen, adım atan kadınlar kolay elde edilir, hatta ‘hafif kadın’ gibidir şeklindeki yorumlar bizi durduruyor. Halbuki insanların düşüncelerine göre yaşamak şu hayatta yapabileceğimiz en saçma şey. :)

İçten atılan adımın her zaman doğru bir karar olduğunu düşünürüm, sonu her ne olursa olsun. :)
Bir şeylerin bitmediğini hissediyorsanız, tabii bu ego tatmini intikam gibi bir his değilse, kesinlikle bir şeyler bitmemiştir ve illa ki tamamlanacaktır. :)
Çok uzattım, umarım her şey gönlünüzce olur. :)

Bu adım atmayla ilgili bnde bişey soracagım 😊 P purring . Hani diyoruz ya adımı attık ters tepti. Yani bnim sadece aklımda olan onu hergün göreceğim ve o da artık duygularımı bilecek düşüncesi. Napıcam vs.. Belki sizlere cok sacma gelebilir ama belkide toplum baskısı vs olabilir. Bunu ancak kafamda aşabildigim zaman bi adım gösteriyorum o kadar.

Sevdiğim konular😬

Benim uzun süren ilişkim vardı, ilişki boyunca genelde nazım çekildi, küslüklerde ilk adım atıldı vs hakkını yiyemem ama benim de tabi ki adım attığım zamanlar oldu. Ama sıkıntılı zamanları vardı hep yanındaydım, ben biraz da sığınacak limanı gibiydim. Sonra ayrıldık ve birkaç ay sonra ne olacak bu sefer de ben adım atayım dedim sizin dediğiniz gibi ama kabul etmedi. Başka biri mi var dedim yok dedi vs ama sonra fotoları önüme düştü🤣🤣🤣🤣 sadece bir iki ayda hemen biri bulunmuş, aşkından ölen adam tak diye beni unutmuş, sıkıntılarından da kurtulmuş zaten ben depresyon ilacı niyetine kullanılmış olabilirim bilemiyorum🤣🤣

Velhasılı adım attım ama ağzımın payını, boyumun ölçüsünü aldım. Dersimi aldım yani bir daha adım atan taraf olabileceğimi düşünmüyorum travmam var ama benimki kötü bir tecrübe tabiki herkesin başına gelecek diye birşey yok, içinizden geliyorsa adım atın tabi😊

Bu adım atmayla ilgili bnde bişey soracagım 😊 P purring . Hani diyoruz ya adımı attık ters tepti. Yani bnim sadece aklımda olan onu hergün göreceğim ve o da artık duygularımı bilecek düşüncesi. Napıcam vs.. Belki sizlere cok sacma gelebilir ama belkide toplum baskısı vs olabilir. Bunu ancak kafamda aşabildigim zaman bi adım gösteriyorum o kadar.
Evet, bu da aslında toplum baskısı gibi :) karşımızdaki dalga geçer mi, rezil olur muyuz korkularından dolayı bir türlü adım atamıyoruz. Ben bu hep ‘o da benim gibi insan’ düşüncesiyle aştım ve karşımdaki benim duygularımla dalga geçebilecek karakterde biriyse Allah beni ondan korumuş derim. :KK48:

Hayatımda 2 kişiye açıldım, birisiyle sonu berbat olsa da güzel bir ilişki yaşadım, diğeri tarafından reddedildim. :KK48: Ama bunun hayatımı etkilemesine izin vermedim. Yine olsa yine yaparım.:KK70:

merhaba kızlar :) ben telweden iki farklı hesap açıp banuyılmaz, kkarayna ve elifsucana fal attım.
Karaayna ve banuyılmaz sorduğum konuyla ilgili zıt şeyler söylediler yani bi hesaptan olumlu konuşurken diğer hesabım olumsuz yorum yapmışlar.. Gelelim elifsucana.. En çok onun ne diyeceğini merak ediyordum hemen hemen aynı şeyleri söyledi bi iki yeri faklıydı onu da dile getirdim başka hesaptan baktırdığımı farklı konuştuğunu.. O da bana bardğın dolu ve boş tarafı vardır ben de iki farklı açıdan yaklaşıyorum vs dedi :s Sonra iade etti falı.. Ha hemen hemen aynı faldı ama hisli biri olduğu için mi yoksa copy paste yaptığı için mi onu artık bilemiyorum...

Back
X