tellwe.com'da bakılan fallar!

Canım selam,

Yeşilçingenenin almamasına üzüldüm. Bir yandan iyi bir yandan kötü. Sırf insanların paralarını almak için birşey görmese ve enerjisi tutmasa bile falı kabul edip bir şeyler saçmalayabilirdi, çok da para hırsı yok gibi. Kendince etik davranmaya çalışıyor olabilir. Ama diğer yandan da enerji tutma tutmama olayı bende hep soru işaretidir, çok iyi bir falcının herkese bakabiliyor olması gerekir diye de düşünüyorum bazen, yani biraz ortadayım bu konuda.

Ben tellwe'de sadece yeşilçingene, elifsucan ve yulee'ye baktırdım. elifsucan tutmadı, yulee bir tık daha iyi tuttu, Yeşil çingene evet tek tutturan o oldu bende.

Elifsucan ile ilgili yorumları oku istersen , çok memnun olan da vardı herkese aynı şeyleri yazıyor diyen de var.

Teşekkür ederim canım.
Senin yazdıkların da doğru tabi ama ne bilim sonuçta kahve falı attım şekil yorumlayabilirdi en azından. Bir de enerji konusunda benim de kafam karışık ne bileyim online atıyorum fal ama uzaktan enerji olayına inanmıyorum sanırım. Neyse artık olan oldu zaten :)

Ben fal sepeti ve bir yolun varda da fal atmıştım ama hiç bir şekilde enerji alamıyorum diye geri iade edilmedi.üstelik aynı falı Tellweye atmışım enerji alamadım diye iade olmuşken diğer sitelerde iade olmamıştı.bu konuda anlamakta zorlanıyorum .
Üstte bi arkadaşın dediğine ben de katılıyorum yani iyi yanından bakacak olursak gerçekten de görü yada enerji almadıklarında iade etmeleri çok isabetli oluyor .

Hem de nasıl patladı🙄🙄 çok mu olumsuzdu?
Ay çok sevindim patlamasına yani eğer sana da olumsuz bişey söylediyse :KK70:
Yani şaka bir yana ben zaten pembe tablocuları hiç sevmem olumsuz olmasına itirazım yok ama 3 senelik erkek arkadaşım için tek gecelik ilişkileri oldu dese tamam kabul fark edememişim derim ama yok birsürü yazıştıkları varmış eskiden bağını koparamadığı varmış falan. Adamın tüm sosyal medya şifreleri bende sürekli beraberiz tatillere gittik ve telefonunu asla saklamaz hep ortada ve seslidedir istediğim zaman bakarım. Yani 3 senede insan hiç mi yakalamaz bir yazışma bir arama falan? O yüzden inanmadım. Ama dediğim gibi tek gecelik kaçamakları oldu deseydi o zaman bişey diyemezdim çünkü yakalama imkanı çok zor. Ama yine de moralim bozuldu yani faldan dolayı :(

Yani şaka bir yana ben zaten pembe tablocuları hiç sevmem olumsuz olmasına itirazım yok ama 3 senelik erkek arkadaşım için tek gecelik ilişkileri oldu dese tamam kabul fark edememişim derim ama yok birsürü yazıştıkları varmış eskiden bağını koparamadığı varmış falan. Adamın tüm sosyal medya şifreleri bende sürekli beraberiz tatillere gittik ve telefonunu asla saklamaz hep ortada ve seslidedir istediğim zaman bakarım. Yani 3 senede insan hiç mi yakalamaz bir yazışma bir arama falan? O yüzden inanmadım. Ama dediğim gibi tek gecelik kaçamakları oldu deseydi o zaman bişey diyemezdim çünkü yakalama imkanı çok zor. Ama yine de moralim bozuldu yani faldan dolayı :KK43:
Elifsucan ile ilgili burada bir sürü yorum vardı, göndermeden keşke okusaydınız. :(
Aynı şeyleri neredeyse herkese söylüyor kendisi. Üstünde durmaya bile değmez, merak etmeyin. :)

Yani şaka bir yana ben zaten pembe tablocuları hiç sevmem olumsuz olmasına itirazım yok ama 3 senelik erkek arkadaşım için tek gecelik ilişkileri oldu dese tamam kabul fark edememişim derim ama yok birsürü yazıştıkları varmış eskiden bağını koparamadığı varmış falan. Adamın tüm sosyal medya şifreleri bende sürekli beraberiz tatillere gittik ve telefonunu asla saklamaz hep ortada ve seslidedir istediğim zaman bakarım. Yani 3 senede insan hiç mi yakalamaz bir yazışma bir arama falan? O yüzden inanmadım. Ama dediğim gibi tek gecelik kaçamakları oldu deseydi o zaman bişey diyemezdim çünkü yakalama imkanı çok zor. Ama yine de moralim bozuldu yani faldan dolayı :KK43:
bana da ayrıyken siz bir bayan olmuş kız bunu arıyor bu bitirmiş ama sende bunu hissedeceksin anlayacaksın sana anlatacak gibi laflar dedi bi kaç kez baktirdigim da size de dedi mi böyle şeyler hiç merak ettim şimdi kafam karıştı

bana da ayrıyken siz bir bayan olmuş kız bunu arıyor bu bitirmiş ama sende bunu hissedeceksin anlayacaksın sana anlatacak gibi laflar dedi bi kaç kez baktirdigim da size de dedi mi böyle şeyler hiç merak ettim şimdi kafam karıştı
Bidaha okudum da mesela iş ciddileşince senden uzaklaşmak istemiş yazmış ama ilk zamanlar evet evlenmek isteyen taraf bendim ama sonra o benle evlenmek istedi ben anlaşamıyoruz diye istemedim. Bir de şöyle birşey yazmış
"GEÇMİŞİNDEN BİR KIZ VAR HALA BAĞINI KOPARMADIĞI, VE SÜREKLİ YAZIŞTIĞI KİŞİLER VAR KİŞİLER DİYORUM BU DURUMUM KİŞİSİ DEĞİŞMİŞ İLİŞKİ İÇİNDE BU KİŞİLER AŞK SEVGİ DEĞİL GÜNÜBİRLİK YÜZEYSEL GÖRÜŞTÜĞÜ KİŞİLER "
"YÜZEYSEL DEDİĞİM TARZDA GÖRÜŞECEĞİ BİR KIZ VAR YA SOSYAL MEDYA YA ORTAK ARKADAŞ BİR ŞEKİLDE BU DURUMDAN HABERDAR OLABİLİRSİN İLK AKLINA GELEN SANKİ KIZA AŞIK GİBİ DOLDURACAKSIN KENDİNİ AMA ÖYLE BİR AŞK YOK AÇIKCASI..KÖTÜYÜ DÜŞÜNECEKSİN SADECE..KAYDEDER BİR İLİŞKİ YOK AÇIKCASI.. BU KİŞİ TEKRAR GELİR 1 AY İÇİNDE AMA GELECEK DÜŞÜNCESİ ÇIKMIYOR..OYALAR SENİ"
Beni oyalayan bir insan değil 3 sene birliktelik yaşadık bana çok emeği oldu herşey illa evlenmek değil ki son dönemde dediğim gibi ben istemedim zaten çok kavga ediyoruz diye.
Bildiği tek şey öfke kontrol sorunu olması. Yani ben ondan şüphelendiğimde çok kızıyor ve kırıcı oluyordu.

Bu arada bilirablaya da göndermiştim ilk başta beğenmiştim. O da biriyle tanışacağını ama uyuşamayacağını sonra bana döneceğini söyledi. Ki inanın ben barışmak falan değil tamamen unutmak istiyorum. Neyse sonra beğenince zaten 5 kredi diye arkadaşıma önerdim. Ben tarot o kahve attı, bana yazılı ona sözlü gönderdi ama nerdeyse benim falla aynı şeyleri söylemiş o yüzden birdaha baktırmam.

Son olarak bir de ben çoğu falcının bu forumlara baktığını düşünüyorum o yüzden fal gönderdim bekliyorum falan yazıyoruz ya bazen, onlar da eski konularımıza yazdıklarımıza falan bakıyorlardır bence yani dikkat etmek lazım :110:
Olumsuz konuşuyor gerçekleri söylüyor diye takdir ettiklerimiz gaza gelip dozunu kaçırıyor olabilir buralara bakıp :KK70::KK70:

Bidaha okudum da mesela iş ciddileşince senden uzaklaşmak istemiş yazmış ama ilk zamanlar evet evlenmek isteyen taraf bendim ama sonra o benle evlenmek istedi ben anlaşamıyoruz diye istemedim. Bir de şöyle birşey yazmış
"GEÇMİŞİNDEN BİR KIZ VAR HALA BAĞINI KOPARMADIĞI, VE SÜREKLİ YAZIŞTIĞI KİŞİLER VAR KİŞİLER DİYORUM BU DURUMUM KİŞİSİ DEĞİŞMİŞ İLİŞKİ İÇİNDE BU KİŞİLER AŞK SEVGİ DEĞİL GÜNÜBİRLİK YÜZEYSEL GÖRÜŞTÜĞÜ KİŞİLER "
"YÜZEYSEL DEDİĞİM TARZDA GÖRÜŞECEĞİ BİR KIZ VAR YA SOSYAL MEDYA YA ORTAK ARKADAŞ BİR ŞEKİLDE BU DURUMDAN HABERDAR OLABİLİRSİN İLK AKLINA GELEN SANKİ KIZA AŞIK GİBİ DOLDURACAKSIN KENDİNİ AMA ÖYLE BİR AŞK YOK AÇIKCASI..KÖTÜYÜ DÜŞÜNECEKSİN SADECE..KAYDEDER BİR İLİŞKİ YOK AÇIKCASI.. BU KİŞİ TEKRAR GELİR 1 AY İÇİNDE AMA GELECEK DÜŞÜNCESİ ÇIKMIYOR..OYALAR SENİ"
Beni oyalayan bir insan değil 3 sene birliktelik yaşadık bana çok emeği oldu herşey illa evlenmek değil ki son dönemde dediğim gibi ben istemedim zaten çok kavga ediyoruz diye.
Bildiği tek şey öfke kontrol sorunu olması. Yani ben ondan şüphelendiğimde çok kızıyor ve kırıcı oluyordu.
bana da benzer laflar dedi yerini değiştirerek kelimelerin kız bunun pesinde arıyor hatta aralarında kavga olacak bitecek bu durum sende bir şekilde duyacaksın yada sana anlatacak deyip durdu hep. bana da gelecek belirsiz şuan evlilik yada ciddiyet istemiyor diyor o kısmı doğru evet de bu kadın olayı çok ilginç ama

bana da ciddi düşündüğün için uzaklaşmış gibi birşey demişti

bana da benzer laflar dedi yerini değiştirerek kelimelerin kız bunun pesinde arıyor hatta aralarında kavga olacak bitecek bu durum sende bir şekilde duyacaksın yada sana anlatacak deyip durdu hep. bana da gelecek belirsiz şuan evlilik yada ciddiyet istemiyor diyor o kısmı doğru evet de bu kadın olayı çok ilginç ama
o kız hep var zaten :D benimkinde de bi kız varmış takmış kafaya bunu ama bitmek üzereymiş bitince bana net adımla gelecekmişte bilmem ne

o kız hep var zaten :KK70: benimkinde de bi kız varmış takmış kafaya bunu ama bitmek üzereymiş bitince bana net adımla gelecekmişte bilmem ne
hey allahım bende de var biri ayriyken olmuş kıza kur yapmış şimdi barışınca kız bunu arayıp duruyormuş bi bayan daha varmış o da beklemedeymiş 😬

hey allahım bende de var biri ayriyken olmuş kıza kur yapmış şimdi barışınca kız bunu arayıp duruyormuş bi bayan daha varmış o da beklemedeymiş 😬
bende de iki kadın var biri geçmişten biri yeniymiş ama ne hikmetse bunlarla tartışıp bana gelecekmiş :D allah bize de bu kadar kısmet versin adamlara bak sen :D

Back
X