tellwe.com'da bakılan fallar!

Medyum Çetin’e baktıran oldu mu aranızda?

Ben baktırdım. Yazdıklarından asıl konu harici vadesinde yaşadıklarım olmuş. Asıl konuya uzak vade vermiş. Karşı tarafla aramızda geçen eski zamanlı bir şeyi bilmiş. Ve anlık net şekilde tutturamamış. Ay iyiki tutmamış, ne üzülürdüm. Şu sıra orta derece iyi bence . Çok önceden direkt yazdıklarını yaşamışlığım vardı.

Ben baktırdım. Yazdıklarından asıl konu harici vadesinde yaşadıklarım olmuş. Asıl konuya uzak vade vermiş. Karşı tarafla aramızda geçen eski zamanlı bir şeyi bilmiş. Ve anlık net şekilde tutturamamış. Ay iyiki tutmamış, ne üzülürdüm. Şu sıra orta derece iyi bence . Çok önceden direkt yazdıklarını yaşamışlığım vardı.

Çok teşekkür ederim! Yorumları çok iyi görünüyor. Ben de merak ettim şimdi hemen kendisine fal atacağım :KK39:

ay benim de kafam çok karışık kadının dediği bazı durumları yaşıyorum şimdi bende anlayamadım iyi mi kötü mü
Söylediği bir şeyi şu an çok net yaşıyorum ama herkese aynı şeyleri söylemesi falan kafamı çok karıştırıyor.

Çok teşekkür ederim! Yorumları çok iyi görünüyor. Ben de merak ettim şimdi hemen kendisine fal atacağım :KK39:
Çetin’e dikkat et ama atarken derim. Olumsuzu sanki zevk alıyormuş gibi yardırıyor, o yüzden etkilenebilirsin
Olumsuz görüp hissediyorlarsa tabiki söylemeliler bize ama söylemek var söylemek var yani
O sebeple çetin’e hiç kanım ısınmadı benim. Arkadaşlarımın fallarını okudum zaten iyice vazgeçtim
Atarsan yorumunu bekliyorum:oops:

Sana söylediği şey spesifik bir şey miydi peki?
Evet öyleydi, hatta ‘ne alaka ya’ demiştim okuyunca ama şu an tam olarak söylediği durumdayım. Yine de asla tavsiye olarak söylemiyorum, çünkü Elifsucan bu konuda sabıkalı bence. :işsiz:

Evet öyleydi, hatta ‘ne alaka ya’ demiştim okuyunca ama şu an tam olarak söylediği durumdayım. Yine de asla tavsiye olarak söylemiyorum, çünkü Elifsucan bu konuda sabıkalı bence. :işsiz:
Ne zaman attığınız faldı peki bu?
Haziran ayında attığım fallara ben de şok oluyodum da ağıstosta attığım fallar aşırı kötüydü benim hiç bilememişti

Ne zaman attığınız faldı peki bu?
Haziran ayında attığım fallara ben de şok oluyodum da ağıstosta attığım fallar aşırı kötüydü benim hiç bilememişti
Sanırım Temmuz ortası gibi atmıştım, falı sildiğim için tam tarihini hatırlamıyorum ama o civarlarda attığım faldı. En son attığımı ben de hiç beğenmemiştim zaten. Benimle hiç alakası olmayan bir faldı.

bana elifsucan eylülde net adımı var demişti olursa şayet tekrar kendisine baktırmaya devam ederim ama olmazsa işim olmaz artık :KK12:
bende aynı şeyi düşünüyorum bazı durumları bana da bildi yaşıyorum. bazı dediklerini de çoğu kişiye söylemiş o yüzden takılmıyorum hiç artık

Rica ederiim. Evet yorumları müthiş. 😄 Ben çok iyi diyemem ama orta iyi. Eğer attıysan güzel şeyler söyler ve tutar umarım. Burada memnun olmayanı çok fazla. Mantığının, kalbinin almadığı olumsuz şeyler yazarsa dikkate almamaya çalış. Bence gereksiz üzüyor:KK54:

Ebrununhisleri uzakta acaba gelmiycek mi artık siteye vadesi tuttu yine ataym dedim yok kızlar siz attnz mı hiç yakın zamanda 🤔

Bubastis babamın burcuna kadar bildi ama bi ex konusu tutmuyor benim hiçbir falcıda🤦🏻‍♀️
Asıl konu harici ne denilirse çıkıyor yani şansımı seveyim
Kuzum belki çıkıyordur da sen adamı uzaydan bile engellediğin için ulaşamadığından bilemiyorsun.

Back
X