tellwe.com'da bakılan fallar!

4 aydır seni seviyor bu adam diyor du elifsucan ayrılık ufak sorunları bilmişti şimdi kredim var di kalmasın son diye gönderdim anlattım durumu şimdi bu adamdan sana hayır.gelmez sen istemiycen dedi 😬
Bu telvede ki elifsucan mi? bana sacma sapan bir fal yollamış takıntılı kız vardi herkese ayni şeyi yazmisti o kadar genel ki söylediği beklediğim bir seyi yok..😤

Merlee mi ne ona attım son kredilerimi kullanayım dedim
Ya bunlar bizle dalga mı geçiyor ya
Deli olucam
Falı atayım isteyene
Başta barışma yok diyor
Sonunda ciddi bir konuşma olucak diyor
Nasıl ya
Kopyala mı yapmış
Başta barışma yok yazmış
Ortalarda durağan bir ilişki yaşadığımı söylemiş

Zaten ilişkim yok
Sonra sevdiğinle ciddi bir konuşma olucak demiş ya
İade istedim
Bu kadar olmaz

Son düzenleme:
Merlee mi ne ona attım son kredilerimi kullanayım dedim
Ya bunlar bizle dalga mı geçiyor ya
Deli olucam
Falı atayım isteyene
Başta barışma yok diyor
Sonunda ciddi bir konuşma olucak diyor
Nasıl ya
Kopyala mı yapmış
Başta barışma yok yazmış
Ortalarda durağan bir ilişki yaşadığımı söylemiş

Zaten ilişkim yok
Sonra sevdiğinle ciddi bir konuşma olucak demiş ya
İade istedim
Bu kadar olmaz

Kuzum Merlee gerçek falcı değil, bot falcı. Keşke atmasaydın

Ay bilemedim ya
7 kredi ama
Bedava değil

Promosyona denk gelince fena bakmıyor diye önceden bende atmıştım. Sonra falı beklerken fark edip geri çekmiştim falımı. Dikkat edersen profili, gelen yorumlar bir garip, baktığı kişi sayısı oldukça fazla. Böyle bir kaç isim daha var bot olan Toro, Ruh, Redquenn gibi. Fiyatları aynı. Neden ücretli fal atmamıza açık bu profiller anlamıyorum. İnşallah iade ederler. Ki etmeleri lazım. Hem bir dediği öbürüne uymamış.

Promosyona denk gelince fena bakmıyor diye önceden bende atmıştım. Sonra falı beklerken fark edip geri çekmiştim falımı. Dikkat edersen profili, gelen yorumlar bir garip, baktığı kişi sayısı oldukça fazla. Böyle bir kaç isim daha var bot olan Toro, Ruh, Redquenn gibi. Fiyatları aynı. Neden ücretli fal atmamıza açık bu profiller anlamıyorum. İnşallah iade ederler. Ki etmeleri lazım. Hem bir dediği öbürüne uymamış.
Bu kadar kötüsünü hiç görmedim ya
Başta başka
Ortada başka
Son başka
Bölük bölük anlatımı
Bu telwe çok özensiz ya
Bir yolun var daha iyi bence

Ben başka siteler keşfedeyim

Bu kadar kötüsünü hiç görmedim ya
Başta başka
Ortada başka
Son başka
Bölük bölük anlatımı
Bu telwe çok özensiz ya
Bir yolun var daha iyi bence

Ben başka siteler keşfedeyim

Evet ya maalesef özensizler :KK43: Artık bende tellwede kimseyi bulamıyorum. Bir yolun varda bana hep laf salatası yapanlarla karşılaştım. Binnazı seviyordum, saçma bir hal aldılar. Şu an en memnun kaldığım yer fal sepeti. Eğer bakmadıysan o siteyi de tavsiye ederim. İyi falcıları var

Evet ya maalesef özensizler :KK43: Artık bende tellwede kimseyi bulamıyorum. Bir yolun varda bana hep laf salatası yapanlarla karşılaştım. Binnazı seviyordum, saçma bir hal aldılar. Şu an en memnun kaldığım yer fal sepeti. Eğer bakmadıysan o siteyi de tavsiye ederim. İyi falcıları var
İsim versene fal sepetinde kim var?
Kısmetim var da Ramon mu ne varmış
Kerimcan diyordu ama hiç baktırmadım
Telwe bitti zaten Benim için ya
Dalga geçiyorlar resmen rezalet

İsim versene fal sepetinde kim var?
Kısmetim var da Ramon mu ne varmış
Kerimcan diyordu ama hiç baktırmadım
Telwe bitti zaten Benim için ya
Dalga geçiyorlar resmen rezalet

Onları hiç ciddiye almıyorum hep reklam. İlk çıktıkları zamanlar reklam yaptıkları başka bir site vardı. Oraya atıyordum. Dediklerinden hiç mi çıkmaz, çıkmadı. Faso fiso. :KK30:

Fal sepetinde Alex, Talia ve Utku. En beğendiklerim. Dolu dolu bakıyorlar. Ama Talia sadece anlık ve yakın gelecek için favorim. Yakın vakitli Anette diye birine attım. O da özenerek bakarsa dolu ve baya iyi. Ama fal gelene kadar çok bekletiyor. Onu tam tavsiye edemiyorum. Başka önerileri olanlar buyurun hanımlar. Bende alırım öneri :KK36::KK37:

Onları hiç ciddiye almıyorum hep reklam. İlk çıktıkları zamanlar reklam yaptıkları başka bir site vardı. Oraya atıyordum. Dediklerinden hiç mi çıkmaz, çıkmadı. Faso fiso. :KK30:

Fal sepetinde Alex, Talia ve Utku. En beğendiklerim. Dolu dolu bakıyorlar. Ama Talia sadece anlık ve yakın gelecek için favorim. Yakın vakitli Anette diye birine attım. O da özenerek bakarsa dolu ve baya iyi. Ama fal gelene kadar çok bekletiyor. Onu tam tavsiye edemiyorum. Başka önerileri olanlar buyurun hanımlar. Bende alırım öneri :KK36::KK37:
Denicem taliayı merak ediyorum
Gerçi benim durumda ara açılıyor adam yok ortada pek umut etmiyorum artık alışıyorum yavaş yavaş

Gerçi benim durumda ara açılıyor adam yok ortada pek umut etmiyorum artık alışıyorum yavaş yavaş

İnşallah iyi baktığı zamanına denk gelirsin 🙏 Eğer fal için anlık duruma artı olarak sonucu biri yüzüne vursun istiyorsan bence Alex'i de es geçme.
Ve umut etmemekle en iyisini yapıyorsun. O ne olduğunu anlamadan ayrılmak yok muuu😕 İnsan hangi duyguya gireceğini şaşırıyor. İlgini dağıtacak, seveceğin şeylere odaklanman kendini iyi hissettiriyor. İstemesekte çoğumuz geçiyoruz bu yollardan. Dilerim ki bir daha yaşamayalım.

Eger gercekci birini istiyorsan, utku ve alex’i oneririm. Zira talia her ne kadar anda iyi olsa da gelecek icin her zaman pembeci

İnşallah iyi baktığı zamanına denk gelirsin 🙏 Eğer fal için anlık duruma artı olarak sonucu biri yüzüne vursun istiyorsan bence Alex'i de es geçme.
Ve umut etmemekle en iyisini yapıyorsun. O ne olduğunu anlamadan ayrılmak yok muuu😕 İnsan hangi duyguya gireceğini şaşırıyor. İlgini dağıtacak, seveceğin şeylere odaklanman kendini iyi hissettiriyor. İstemesekte çoğumuz geçiyoruz bu yollardan. Dilerim ki bir daha yaşamayalım.
Alex yok ama ortada
O yüzden baktıramadım
Sorma beyfendi beni suçladı bir kaç kelime etmeden gitti
İşine geldi tabi bu durum
Bende zorluk çıkarmadım .sıyrıldı bu işten
O olsa arar yalvarır daha önceki gibi ben kıyamam barışırdım
Ama ben olunca işte terk edilen susup oturmamı bekliyorlar
Öyle yaptım zaten kötü şeyler söyleyip hesap sormucam
Böyle kalsın bu hikaye

Geçen gün tellwe doğum gününüz sebebiyle hediye vermek istiyoruz diye mail atmıştı. Yönlendirdiği ekranı açtım ama hediye krediyi yüklemedi. Sonra kendilerine destek masasından yazdım. Cevap olarak ‘eski hesabınızla çakışma olduğu için verilmemiş.’ dediler.

Eski hesabımın mailine ulaşamadığım için o hesabı kapatmıştım 1 ay önce. Kendilerine de belirttim, o hesabı kullanmıyorum, aktif değil dedim. Verdikleri cevap: ‘yeni yılda alırsınız artık.’

Allah razı olsun dedim :KK48: mükemmel bir profesyonellik.:işsiz:

Alex yok ama ortada
O yüzden baktıramadım
Sorma beyfendi beni suçladı bir kaç kelime etmeden gitti
İşine geldi tabi bu durum
Bende zorluk çıkarmadım .sıyrıldı bu işten
O olsa arar yalvarır daha önceki gibi ben kıyamam barışırdım
Ama ben olunca işte terk edilen susup oturmamı bekliyorlar
Öyle yaptım zaten kötü şeyler söyleyip hesap sormucam
Böyle kalsın bu hikaye

İnan tıpış tıpış geç ya da erken ortaya çıkacaktır. Önemli olan hem içten hem dıştan senin güçlü olman. O zaman ne yapacaklarını şaşırıyorlar.:KK8:
Alex illaki çevrimiçi olur. Profilindeki takip et kısmını işaretlersin baktırmak istediğin gün. Çevrimiçi olunca bildirim gelir. Soracağın soruların metnini hazırlayıp beklersen de zaman kaybetmeden atarsın. Ben öyle yapıyorum 😆

İnan tıpış tıpış geç ya da erken ortaya çıkacaktır. Önemli olan hem içten hem dıştan senin güçlü olman. O zaman ne yapacaklarını şaşırıyorlar.:KK8:
Alex illaki çevrimiçi olur. Profilindeki takip et kısmını işaretlersin baktırmak istediğin gün. Çevrimiçi olunca bildirim gelir. Soracağın soruların metnini hazırlayıp beklersen de zaman kaybetmeden atarsın. Ben öyle yapıyorum 😆
Çıkarsa ortaya bir gün iki çift lafım var ona .
Alexe de baktırayım bi madem
Profil açayım fal sepetinde

Geçen gün tellwe doğum gününüz sebebiyle hediye vermek istiyoruz diye mail atmıştı. Yönlendirdiği ekranı açtım ama hediye krediyi yüklemedi. Sonra kendilerine destek masasından yazdım. Cevap olarak ‘eski hesabınızla çakışma olduğu için verilmemiş.’ dediler.

Eski hesabımın mailine ulaşamadığım için o hesabı kapatmıştım 1 ay önce. Kendilerine de belirttim, o hesabı kullanmıyorum, aktif değil dedim. Verdikleri cevap: ‘yeni yılda alırsınız artık.’

Allah razı olsun dedim :KK48: mükemmel bir profesyonellik.:işsiz:
Fal sepeti destek ekibi muazzam ya bu konuda :) Kaç kere yazdım ya kupon verdiler ya iade ettiler ya da başka birşeyler :) Telwe çok vasat hem falcıları hem de yönetim öyle :\

Back
X