Olayları aynen "Fox News" izler gibi izliyorum... Oyun içinde oyun oynandı,kaç kişi fark etti ki bunu? "Normal" uyelerın gördüğü falcı oldugu zaten tek ksıye aıt "bellı uyelıkler" ıle diğer "farklı" uyelerın tartışması...... Walla mı....
Dün akşam baktığımda "aha" dedım, yemler atılmış golün gelmesını beklıyorlar.....Ve sabah baktıgımda:) Şut ve gol......
Ceren adlı kullanıcı ve dıger hesapların papatya oldugunu bu kadar oyun oynamadan da "yönetım" en basta çat dıye yazabılırdı....Eskıden buradakı kendı fake hesaplarına kalmadan "gerçek" uyeler bunu yapardı....Ama "evremdamla" olayında tutundukları tavır nedenıyle zaten o hesapları kendılerı buradan kovmuştu.. Pardon ben arsız çıktım yıne geldım, bu kez de onlar benı bagırlarına bastılar:) Sımdı çoğu uye eski sayfaları dıdıklemeyecegi için merak eden olursa dıye gerçek uyelerın kusturuldugu sayfa lınkını bırakayım.
tellwe.com'da bakılan fallar!
Gıtmeden ben de 1 gol bırakayım....Ceren adlı şahıs hakkında yönetim ne kadar çok "özel bilgi" biliyor öyle? Bız buraya uye olurken bazı bılgılerımızı verıyoruz,meslegı-memleketı vs. dıye.....Ama DIKKATIMI CEKEN SEY, nedense Ceren kısısıne "bak hakkında bunları bılıyorum,ayagını denk al" vari SÖYLENMESİ..... Uye olurken zaten yazılmış olsa bunlar, neden aba altından sopa gösterılsın? BINGO, aklıma yıne o evremdamla olayında yönetıcının konu hakkında telefonda konustugu arkadasımıza dedıklerı geldı: "Şu an falanca yerde 1 sırkettesnız, sızı rahatsız etmeyeyım,istersenız" dedıgı geldı.....Hatta çok şaşırmıştık. Forum yönetıcısı de olsa kişi bu kadar nokta atışı adres bılgısı bılebılır mı dıye.......
Merak ettım arastırdım... SADECE Ip adreslerı ve kabaca bağlandıgınız yerı görülebılır, modemı açıp-kapatıp farklı ıp aldıgını sananlarda ıse, sıteye giriş yapılan bılgısayar vs'nın mac adreslerı degısmeyecegı ıcın suçlu hemen anlaşılır dedıler ......
Ama YASAL YOLLARLA ekstra bılgı vs. için
yasal 1 ızın olup (ki emınım bunu da vermelerı ıcın bellı krıterlerı olması lazım)yazı alınırsa polısten 7 ceddıne dek bılgı alınabılırmiş.....
Muzlupasta'yı eskıden çok severdım:) Yönetim yakında bu başlığı kapatır gıbı gelıyor bana,bakalım ne olacak....