tellwe.com'da bakılan fallar!

Olayları aynen "Fox News" izler gibi izliyorum... Oyun içinde oyun oynandı,kaç kişi fark etti ki bunu? "Normal" uyelerın gördüğü falcı oldugu zaten tek ksıye aıt "bellı uyelıkler" ıle diğer "farklı" uyelerın tartışması...... Walla mı....

Dün akşam baktığımda "aha" dedım, yemler atılmış golün gelmesını beklıyorlar.....Ve sabah baktıgımda:) Şut ve gol......

Ceren adlı kullanıcı ve dıger hesapların papatya oldugunu bu kadar oyun oynamadan da "yönetım" en basta çat dıye yazabılırdı
....Eskıden buradakı kendı fake hesaplarına kalmadan "gerçek" uyeler bunu yapardı....Ama "evremdamla" olayında tutundukları tavır nedenıyle zaten o hesapları kendılerı buradan kovmuştu.. Pardon ben arsız çıktım yıne geldım, bu kez de onlar benı bagırlarına bastılar:) Sımdı çoğu uye eski sayfaları dıdıklemeyecegi için merak eden olursa dıye gerçek uyelerın kusturuldugu sayfa lınkını bırakayım.tellwe.com'da bakılan fallar!

Gıtmeden ben de 1 gol bırakayım....Ceren adlı şahıs hakkında yönetim ne kadar çok "özel bilgi" biliyor öyle? Bız buraya uye olurken bazı bılgılerımızı verıyoruz,meslegı-memleketı vs. dıye.....Ama DIKKATIMI CEKEN SEY, nedense Ceren kısısıne "bak hakkında bunları bılıyorum,ayagını denk al" vari SÖYLENMESİ..... Uye olurken zaten yazılmış olsa bunlar, neden aba altından sopa gösterılsın? BINGO, aklıma yıne o evremdamla olayında yönetıcının konu hakkında telefonda konustugu arkadasımıza dedıklerı geldı: "Şu an falanca yerde 1 sırkettesnız, sızı rahatsız etmeyeyım,istersenız" dedıgı geldı.....Hatta çok şaşırmıştık. Forum yönetıcısı de olsa kişi bu kadar nokta atışı adres bılgısı bılebılır mı dıye.......

Merak ettım arastırdım... SADECE Ip adreslerı ve kabaca bağlandıgınız yerı görülebılır, modemı açıp-kapatıp farklı ıp aldıgını sananlarda ıse, sıteye giriş yapılan bılgısayar vs'nın mac adreslerı degısmeyecegı ıcın suçlu hemen anlaşılır dedıler ......Ama YASAL YOLLARLA ekstra bılgı vs. için yasal 1 ızın olup (ki emınım bunu da vermelerı ıcın bellı krıterlerı olması lazım)yazı alınırsa polısten 7 ceddıne dek bılgı alınabılırmiş.....

Muzlupasta'yı eskıden çok severdım:) Yönetim yakında bu başlığı kapatır gıbı gelıyor bana,bakalım ne olacak....
Merhaba capella :) öncelikle önceden sevdiğini belirttiğin için teşekkür ediyorum. Amacım burda kargaşa yaratmak değildi, ayrıca o sahte profillere sahip kişinin bahsettiği x kişisinin de kim olduğunu bilmiyorum. Muhtemelen memnun kalmayan başka biri sanıp bahsetti neyse... Ben sadece bu falcıda ters bi durum var dedim kendi kendime. Pahalı da. Burda bu şekilde şüphelendiğimiz falcılar hakkında görüş bildirirsek insanların mağduriyetlerini önleriz diye düşünüyorum kaldı ki 4 profil reklam amaçlı. Öyle işte. Arada girerim ben foruma bakarım şöyle bir. Ben seni hala seviyorum capellacım. 😉 Yukarıda yazdıklarına da katılıyorum, kendine iyi bak 😊

Bu durumda kişisel bilgilerimiz hiç de güvenli değil? Yöneticiler her türlü bilgilerimize ulaşabiliyor öyle mi? Polis vs resmi makamlar haricinde, bilgilerime bu kadar kolay ulaşılması beni ürküttü fazlasıyla. Kazen Kazen bizi bilgilendirir misiniz bu konuda?

Merhaba,
Capella yazıp çizmiş ama ne demek istediğini bende anlamadım.

Örnek veriyorum Google a gidin capella1453 yazın mutlaka bir şeylere ulaşıyorsunuz. Sadece bu falcı kimdir diye arattırdığınız da zaten hepsi Google'da çıkıyor. Yani bildiklerim çok matah şeyler değil. Google ne verirse o !

Biz adrese filan nasıl ulaşmışız yahu ? Güldürmesin kendine ....

Şimdi yeniden soruyorum size sizin bizde hangi özel bilginiz var ? Adınız soyadınız ? TC kimlik numaranız ? Adresiniz ? Hangisi ? Bizde hangi kişisel bilginiz ne var ?

Bizde olan bilgileriniz ; IP adresi bunla hiç bir halta ulaşamayız, e-posta adresi bunu zaten her yere vermişsiniz, bir de hesabınız kapandığı zaman üyeliğinizi aktif etmek istediğinizde telefon numaranız. O da hesabınızı kapatıp açmak isterseniz.

Bizde ki değilde Google olan bilgilerinizi bir gözden geçirin bence...

bu bilgiler ile bir halta da ulaşamayız. Capella bizi böyle CIA filan mı sandı anlamadım ki ....

@capella79 merhaba, son konulardan bagimsiz olarak sana birsey sormak istiyorum. Daha once fal topic lerine goz atarken falsepeti Sevgi Derman in Rezzane abla olduguna dair bir yorum okumustum ve yanilmiyorsam bu post sana aitti. Eger oyle ise sorum su olacakti: soz ettigin yorumcu falalem Rezzan abla mi yoksa tellwe de Rezzane abla diye bir yorumcu gelmisti o mu?
Canım merhaba,ben geçen yıl Sevgi Derman ve Rezzane Abla'ya fal baktırmıştım.İkisi aynı kişi değil,Sevgi Derman'ın ses tonu çok kalındı,çok farklı ses tonları.Belki diğeri olabilir.

Canım merhaba,ben geçen yıl Sevgi Derman ve Rezzane Abla'ya fal baktırmıştım.İkisi aynı kişi değil,Sevgi Derman'ın ses tonu çok kalındı,çok farklı ses tonları.Belki diğeri olabilir.
Cnm cvp icin cok tesekkur ederim. Fal sepeti topicte internette buldugum Rezzan abla YouTube reklamini paylastim ama oradaki ses benim iki uc yil once baktirdigim Rezzan Abla nin sesi degildi, bana fali cikmadigi icin Sevgi Derman ayni kisiyse bosuna para bayilmayim. Rezzan abla nin sesi hani cok sigara icen/icmis kadinlar gibiydi kalin ama olgun yasli bir kadin sesi.

Cnm cvp icin cok tesekkur ederim. Fal sepeti topicte internette buldugum Rezzan abla YouTube reklamini paylastim ama oradaki ses benim iki uc yil once baktirdigim Rezzan Abla nin sesi degildi, bana fali cikmadigi icin Sevgi Derman ayni kisiyse bosuna para bayilmayim. Rezzan abla nin sesi hani cok sigara icen/icmis kadinlar gibiydi kalin ama olgun yasli bir kadin sesi.
Rica ederim canım,Sevgi Derman'ın sesi evet dediğin gibi çok kalın bir sesti.Onun falı çıkmadı falı bana zaten.Tellwe'de ki Rezzane ablanın kısmen çıkan yerleri oldu ama Tellwe'de aktif değil sanırım şu anda.

Ben uyumsuza fal attım. Onu sormak için bu foruma girdim ama herkes tanımadığı bilmediği insanlar için sayfalarca şu forumu doldurmuş,birbiriyle takışmış, şok oldum.

Kaderyazgi ve geleceğinşifresine baktıran var mı?
Geleceğinşifresine baktırmıştım.Sadece olumlu yorum.Tavsiye etmem.Paranız boşuna gitmesin.Ama çok önceden duvarında hep olumlu yorum vardı.Hiç bakmadım daha sonra duvarına.Ama açıkçası tavsiye etmiyorum.

Cinodebernuj diye bi yorumcu var baktırmayın tavsiye etmem ben attım şartlı yolladı kabul ettim pişman oldum. Üniversite öğrencisiyim yazmışım açıklamaya üniversite kazanacaksın demis.
Havadisss diye bi falci var ona da yollamayın oda bana okulu bitirdikten sonra ailenin yanina dönmeyeceksin anlasamiyosunuz falan demis e ben zaten ailemin yaninda okuyorum? Söyleyeyim de bunları paranız boşa gitmesin.

Cinodebernuj diye bi yorumcu var baktırmayın tavsiye etmem ben attım şartlı yolladı kabul ettim pişman oldum. Üniversite öğrencisiyim yazmışım açıklamaya üniversite kazanacaksın demis.
Havadisss diye bi falci var ona da yollamayın oda bana okulu bitirdikten sonra ailenin yanina dönmeyeceksin anlasamiyosunuz falan demis e ben zaten ailemin yaninda okuyorum? Söyleyeyim de bunları paranız boşa gitmesin.
Cinodebernuj siteye ilk geldiğinde biosuna yazdıklarından dolayi çok talep görmüştü bundan bir iki yıl önce, o sıra ben de atmıştım fal ama benimle alakasızdı hiçbirşey bilemedi gelecek için söylediği hiçbirşey de çıkmadı doğal olarak.

Cinodebernuj siteye ilk geldiğinde biosuna yazdıklarından dolayi çok talep görmüştü bundan bir iki yıl önce, o sıra ben de atmıştım fal ama benimle alakasızdı hiçbirşey bilemedi gelecek için söylediği hiçbirşey de çıkmadı doğal olarak.
Ne yazmisti ki o kadar ilgi gorecek

Back
X