Kızlar merhaba. Ben yaklaşık 40 falcıya fal baktırdım forumde isimleri sık sık geçen. Dün söz verdim artık baktırmam . Binnaz abla forumden sebebi bakabilirsiniz. Bu 40 falcı içinde en kötü olumsuz falı Yeşilçingene . Şevdar Zişan Tumay İrem vesaire 200 tl 100 tl bakan ve meşhur falcılar hepsi olumluydu ama ben umudumu zaten kaybettim. Bana Yeşilçingene beyefendi karşı tarafın böyle bir kadınla ilişkisi olduğunu yazdı. Kafama taktım şu an çünkü çingene baya övülüyor kendim umarım artık hiç ona danışman . Size böyle tarif edip tutturmuş muydu yada başkasına aynısını yazmış olabilir mi kopya paste gibi . Lütfen yardımınızı bekliyorum

Falında gösterildiği üzere bu hanım ; orta boylu, zayıf yapılı, boyun kısmı uzun, siması çene kısmı sivri, gözleri belirgin bir yapıda, dudakları küçük fakat dolgun , saçları omuz hizasından uzun ve yarı dalgalı , esmer , yaş olarak 28-33 civarı , isim ve soy isminde S,E,Y,L,N harfleri geçen çalışan bir hanım olarak gösteriliyor. bu Hanımlar arasında karşılıklı bir münasebet olduğu işaret edilmiş . Bu nedenle farklı bir gönül ilişkisine de açık gösterilmiyor.