tellwe.com'da bakılan fallar!

Kızlar forumda okuduğuma göre Seruven bi ara populermiş baya. Kitap falı iyiymiş baktıran var mı merak ettim?

Taraca,seruven,klothoya baktırmışmıydınız merak ettim?
Cingene tutturmusmu kiminle olup olmayacagini yani?Ama gelecek ongorusu yok sanırım..
Aytencenin yıldıznamesi nasıl,geleceği tutturmuşmu?
hmmmm hayır onlara baktırmadım siz diyince uygulamadan baktım da cok pahalı geldi genelde fiyatları, o kadar yuksek fiyatlara baktırmamıstım hic zaten. ama genelde burada memnun kalınan övulen cogu kisiye baktırmıstım kısmen daha dusuk fiyatlardakilere. cingeneye ben iki kisiyi sormustum biriyle olur digeriyle olmaz dedi, olmaz dedigi gercekten de bir ay bile olmadan hayatımdan tamamen cıktı, diger olur dedigiyle de bir iliskim olmadı ama o birkac adım attı ben tamam desem olurdu belki de cunku beni olumlu anlamda sasırtacak seyler yaptı ondan beklemedigim. ama ben istemedim. aytence icin de o uzak gelecek icin tahminlerde bulundu yani tahmin demiyim de yıldız haritamı yorumladı, soyledikleri cok isabetliydi, o gun o an icin soyledigi seylerin de sonradan dogru oldugunu gormus oldum.

Sizde cıkan seyler oldu mu?? Verdıgı tarıh tuttumu öyle sorayımcok genelmıydı
tarih vermiyor net olarak daha çok şu kadar süre sonra gibi yaklaşık söylüyor ben de zaten tarih olayına pek inanmıyorum ama yorumunu beğendim içinde bulunduğum durumu söyledi gibi bişey oldu, geleceğe yönelik benim de tahmin ettiğim gibi söyledi bekliyorum bakalım

Kızlar merhaba. Ben yaklaşık 40 falcıya fal baktırdım forumde isimleri sık sık geçen. Dün söz verdim artık baktırmam . Binnaz abla forumden sebebi bakabilirsiniz. Bu 40 falcı içinde en kötü olumsuz falı Yeşilçingene . Şevdar Zişan Tumay İrem vesaire 200 tl 100 tl bakan ve meşhur falcılar hepsi olumluydu ama ben umudumu zaten kaybettim. Bana Yeşilçingene beyefendi karşı tarafın böyle bir kadınla ilişkisi olduğunu yazdı. Kafama taktım şu an çünkü çingene baya övülüyor kendim umarım artık hiç ona danışman . Size böyle tarif edip tutturmuş muydu yada başkasına aynısını yazmış olabilir mi kopya paste gibi . Lütfen yardımınızı bekliyorum :KK43::KK43:

Falında gösterildiği üzere bu hanım ; orta boylu, zayıf yapılı, boyun kısmı uzun, siması çene kısmı sivri, gözleri belirgin bir yapıda, dudakları küçük fakat dolgun , saçları omuz hizasından uzun ve yarı dalgalı , esmer , yaş olarak 28-33 civarı , isim ve soy isminde S,E,Y,L,N harfleri geçen çalışan bir hanım olarak gösteriliyor. bu Hanımlar arasında karşılıklı bir münasebet olduğu işaret edilmiş . Bu nedenle farklı bir gönül ilişkisine de açık gösterilmiyor.

Kızlar merhaba. Ben yaklaşık 40 falcıya fal baktırdım forumde isimleri sık sık geçen. Dün söz verdim artık baktırmam . Binnaz abla forumden sebebi bakabilirsiniz. Bu 40 falcı içinde en kötü olumsuz falı Yeşilçingene . Şevdar Zişan Tumay İrem vesaire 200 tl 100 tl bakan ve meşhur falcılar hepsi olumluydu ama ben umudumu zaten kaybettim. Bana Yeşilçingene beyefendi karşı tarafın böyle bir kadınla ilişkisi olduğunu yazdı. Kafama taktım şu an çünkü çingene baya övülüyor kendim umarım artık hiç ona danışman . Size böyle tarif edip tutturmuş muydu yada başkasına aynısını yazmış olabilir mi kopya paste gibi . Lütfen yardımınızı bekliyorum :KK43::KK43:

Falında gösterildiği üzere bu hanım ; orta boylu, zayıf yapılı, boyun kısmı uzun, siması çene kısmı sivri, gözleri belirgin bir yapıda, dudakları küçük fakat dolgun , saçları omuz hizasından uzun ve yarı dalgalı , esmer , yaş olarak 28-33 civarı , isim ve soy isminde S,E,Y,L,N harfleri geçen çalışan bir hanım olarak gösteriliyor. bu Hanımlar arasında karşılıklı bir münasebet olduğu işaret edilmiş . Bu nedenle farklı bir gönül ilişkisine de açık gösterilmiyor.
selam, ben yeşil çingeneye bana iki aşk konusunda, iki normal konuda paatladı. takma kafana, gelecek olan geliyor

Back
X