- 29 Temmuz 2011
- 608
- 676
- 303
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #32.181
instagram'a falan mı geçti acaba?çıkıyor bende ama artık online değil sanırımbaşka bir sitede
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
instagram'a falan mı geçti acaba?çıkıyor bende ama artık online değil sanırımbaşka bir sitede
Guclusezgi tam bir pembis kelebek. Beril bende de patladı.Bu arada ben
* ruhfal'a baktımıştm ama kötüydü baya dediklerinin tam tersi durumları yaşadım.
* Elifsucan baya ümitliydim ama onun da dedikleri çıkmadı.
* guclusezgi maalesef yine dedikleri çıkmayan bir falcı daha
saçma sapan olup sayfamdan bile sildiğim fallar
* falcikelebek
* sevdanz
* selin2496
Falsepetinde Beril'di sanırım onun falıda çok kötü patladı.
guclusezgi cansıkıntısına baktırmıştım 5 TL mi neydi zaten, Beril de uygulamayı cep telefonuna indirince indirim yada puan gibi bir şey tanımlanmıştı onunla baktırmıştım. Beril baya iddalıydı ama maalesefGuclusezgi tam bir pembis kelebek. Beril bende de patladı.
Beril bir ara baya ünlüydü burada. Baktirmak için siralara girmiştik ama hayırlısıguclusezgi cansıkıntısına baktırmıştım 5 TL mi neydi zaten, Beril de uygulamayı cep telefonuna indirince indirim yada puan gibi bir şey tanımlanmıştı onunla baktırmıştım. Beril baya iddalıydı ama maalesef
Falcı size şartlı fal teklif ederse bildirim gidiyor kabul ediyor musunuz diye. Ama onun dışında gitmiyor diye biliyorumArkadaşlar şöyle bı sorum var telwee uygulamasında tanıdığımız numarasını yazarak kredi aldım peki telweden daha sonra o numaraya bilgilendirme msjlari geliyor mu kafam karıştı annemden yaptım aslında gizli ben daha önce kendimden yapmıştım fakat hakkı kullandım icin olmadı bana böyle bilgilendirme msjlari gelmedi fakat annemin olunca niyeyse bı endişe duydum habersiz yaptım çünkü beni biri aydinlatirmi?
Geysu anda iyi diyolardi. Çok tatlı biri ve özenli ama patladı. Hem de bayaa patladı. O yüzden tercih etmeyin derimGeysu artık sitede yok ona nasıl ulaşabilirim insta ya da facesini bilen var mı hala fal bakıyor mu?
bakıyorum ordada bulamıyorum kısa öz ve net bakar dedikleri de çıkarinstagram'a falan mı geçti acaba?
Teşekkür ederim aslında öyle bildirimde gelmemişti şimdi annem.olunca evham yaptımFalcı size şartlı fal teklif ederse bildirim gidiyor kabul ediyor musunuz diye. Ama onun dışında gitmiyor diye biliyorum
Geysu evet özenli bakıyor, facebook sayfasından bakıyor. Ücreti de öyle uçuk değildi diğer sosyal medyaya geçenler gibi. Ben 35 Tl 'ye baktırmıştım. Ama faldan sonra açık açık yazdım bunların olması imkansız yine de teşekkür ederim dedim, çünkü baya olması imkansız şeyler söyledi. Oda yine gayet uzun bir cevap atmıştı sakin güzel bir şekilde. İlla fal baktırmak istiyorum stres atmam lazım derseniz tercih edilebilir.Geysu anda iyi diyolardi. Çok tatlı biri ve özenli ama patladı. Hem de bayaa patladı. O yüzden tercih etmeyin derim
Teşekkür ederim aslında öyle bildirimde gelmemişti şimdi annem.olunca evham yaptım![]()
Aynen öyle. Hem çok ilgili hem de normalde falcılara ek soru sorulduğunda geçiştirmesi gibi geçiştirmiyor. Resmen falın yarısı kadar cevap yazmıştı. Keşke tutsa bi de ama evet stres atmak için tercih edilebilir...Geysu evet özenli bakıyor, facebook sayfasından bakıyor. Ücreti de öyle uçuk değildi diğer sosyal medyaya geçenler gibi. Ben 35 Tl 'ye baktırmıştım. Ama faldan sonra açık açık yazdım bunların olması imkansız yine de teşekkür ederim dedim, çünkü baya olması imkansız şeyler söyledi. Oda yine gayet uzun bir cevap atmıştı sakin güzel bir şekilde. İlla fal baktırmak istiyorum stres atmam lazım derseniz tercih edilebilir.
Ben de onu beğeniyorum üç kez baktırdım dedikleri oldu ama sadece olumlu olumsuz diyor. Yani pek bir ayrıntı vermediği için bir daha gidesim yokben yesilcingene ye daha önce de baktırmıştım eski sevgilimle ilgili ve çok olumsuz konuşmuştu ama haklı çıktıbu sefer genel aşk hayatıyla ilgili yıldızname baktırdım ve vade olarak aralık ayını verdi. önceleri çok olumsuz konuşuyor sürekli şartlı fal atıyor diye beğenmiyordum ama diğer falcılara kıyasla çok gerçekçi. sadece uzun uzun yazan biri değil. dediğim gibi önceki falları genel hatlarıyla çıktı ama vadeleri tutmadı dediğinden çok sonra yaşandı son baktırdığımla ilgili yorumu da ancak aralık ayından sonra yapabilirim
![]()
ben yesilcingene ye daha önce de baktırmıştım eski sevgilimle ilgili ve çok olumsuz konuşmuştu ama haklı çıktıbu sefer genel aşk hayatıyla ilgili yıldızname baktırdım ve vade olarak aralık ayını verdi. önceleri çok olumsuz konuşuyor sürekli şartlı fal atıyor diye beğenmiyordum ama diğer falcılara kıyasla çok gerçekçi. sadece uzun uzun yazan biri değil. dediğim gibi önceki falları genel hatlarıyla çıktı ama vadeleri tutmadı dediğinden çok sonra yaşandı son baktırdığımla ilgili yorumu da ancak aralık ayından sonra yapabilirim
![]()
Bana çıkmadı.Yesilcingenenin cikmayan fali var mi ki
Bana da ilk baktığı falda çıkan şeyler de oldu çıkmayanda. Mart ayında biri ile tanışacaksın dedi öyle bir şey olmadı. Hayırlı dediği kişi de pek düzgün bir şahsiyet değilmiş bunu da sonradan öğrendim.Yesilcingenenin cikmayan fali var mi ki
Var ya. Benim ablama hayatında biri var dedi. Ablam da dayanamayıp aradıYesilcingenenin cikmayan fali var mi ki